2777
2789
درسته حالا این هفته بنویسم ببینم چه خرج اضافه ای دارم نون سنگک مثلا اینجا بزرگ و کنجدی بخوای ۳۰تومن ...

الان که شما گفتی تارا رو پاک کنم. یادم اومد چند سال پیش یه کتابی میخوندم.یه زن و شوهر خارجی میخاستن پولدار بشن.اولین کاری که کردن همه کارت‌های اعتباری شون و باطل کردن.چون اینجوری آدم طبق پولهای مجازی خرید می‌کنه و حساب و کتابش به هم می‌ریزه و فراتر از نیاز میخره گاهی.البته یه سری افراد طبق برنامه از تارا و... استفاده میکنن.ولی واسه همه خوب نیست

ممنون عزیزم خیلی راه کار خوبی بود بله من از بی نظمی متنفرم و سریع به هم میریزم و جالبه که خسته میشم ...

وای سامیه جون واقعا هر هفته؟؟؟؟؟؟؟

یا خداااا.اونم وایتکس که اینقدر واسه ریه مضره.

شما که حساسی یه بخار شو بگیر.خیلی سریع تموم میشه.اب هم زیاد مصرف نمیشه عزیزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیار شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۲ تا ۶ بعداز ظهر میتونید بخریدتو مفید قسمت جستجو عیار سرچ کنید بعد خرید ...

سرچ رومیزنم مثلا کاوه خزامیا وفولادمیاد اونارومیتونم بخرم ؟اصلا سردرنمیارم ممنونم توصیح بدین؟

دوستان حالا که خبر خونه دارشدن مون رو گذاشتم اجازه میخوام چندتا نکته رو بگم برای شما مهربون ها 

قبلا گفتم من ۵ ساله ازدواج کردم و تو این ۵ سال ۳ بار اسباب کشی کردم که واقعا سخت بود

اما در عوض ۲ تا سفر خارجی و حداقل ۶ تا داخلی داشتم( یعنی حداقل سالی یک سفر خوب داشتیم).زایمانم رو تو یکی از بهترین بیمارستان های خصوصی شهری که ۳۰۰،۴۰۰ کیلومتر هم با ما فاصله داشت انجام دادم و واقعا ارزشش رو داشت.

میخوام بگم با اینکه مستاجر بودم و به شدت روی خونه خریدن تمرکز داشتم اما سعی کردم از مسیر لذت ببرم و به خدا گفتم میدونم وقتش که برسه همه چی رو درست میکنی...

توی این ۵ سال هم واقعا کوچیک شدن سفره خودمون و مردم رو کاملا درک کردم و میدونم اکثرا از نظر اقتصادی توی سختی هستیم اما وقتی فکر میکنم خدا هوامون رو داره دلم گرم میشه....

همسرم بارها خواست بره سراغ شغل دوم من مخالف بودم چون کارش واقعا سنگینه.و دلم نمیخواست بیشتر از این از هم دور باشیم.میترسیدم به خودم بیام ببینم خونه دارم اما این چند سال زندگی نکردیم

خواهرای گلم.من از خیلی از شماها کم سن و سال تر هستم اما چون این تایپیک اقتصادی هست مبادا بیفتیم رو دور جمع کردن و جمع کردن و جمع کردن یهو ببینیم لذت نبردیم.چون واقعا چشم و دل آدمیزاد سیری نداره.

و اینکه هرگز هرگز هرگز خودتون رو با کسی مقایسه نکنید و از آدما بت نسازید ،شرایط زندگی هرکس ، خودش ، همسرش ، شهرش محیطش متفاوته...

احساس ناکافی بودن نکنید از اینکه مثلا من میگم بعد ۵ سال خونه خریدم ولی شما بعد ۸ سال نخریدی ....شما که نمیدونی حقوق همسرم چقدره..یا به واسطه کارش چقدر مزایا و پاداش و بن خرید و ...میگیره یا خانواده هامون چقدر کمک حالمون هستن...یا خیلی چیزای دیگه...

فقط خواستم بگم هدف مهمه اما از مسیر هم لذت ببرید معلوم نیست تا کی فرصت زندگی داریم....

خدایا شکرت  
لطفاب منی که بلدنیستم یادمیدین برنامه ایزی تریدر رونصب کردم ولی خریدوفروش بلدنیستم مراحلش رو ممنونم

عزیزم اگه کد بورسی داشته باشید  و ثبت نام رو درست انجام داده باشید با نام کاربری و رمز وارد اکانت خودتون بشید( اگر موجودی ندارید واریز وجه انجام بدید) و در قسمت جستجو عیار رو بزنید بعد که عیار رو پیدا کردید گزینه خرید رو بزنید و تعداد سهم و مبلغ رو به طور خودکار با توجه به موجودیتون میاره اما خودتون میتونید تغییرش هم بدید و گزینه خرید رو نهایی کنید

خدایا شکرت  

سلام دوستان،من ۴۵ میلیون وام فعال چک برایند دارم تو ویپاد،بعد رتبه ایرانیان من c2هس و اینکه چند ماهه دارم تلاش میکنم و‌موفق به ارتباط ویدئویی برا احراز هویت نشدم چون بشدت شلوغه

لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم🌹

سلام دوست عزیز. خداقوت. من ارشد روانشناسی دارم و ده ساله ابتدایی تدریس میکنم. یکبار درخواست تغییر س ...

سلام عزیزم ممنونم

ولی سروکله زدن بابچه هاروحیه خاصی میخواد انرژی میخواد من ندارم

سعی میکنم روی خودم کارکنم ان شاالله امسال تحمل بیارم تاسال بعدجابه جابشم

مربی پرورشی هم میگن خوب هست 

تا ببینم خداچی میخواد

بازهم تشکربابت راهنماییت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بپرسه ضرر نداره فکر کنم بهش بدن چون دهک های یک تا سه تحت پوشش کمیته امداد هستن

فعلا تو سایت کمیته امداد ثبت نام کرد و پیامک اومد که درخواست رفته مدد کار دیگه نمیدونم عزیزم چی میشه 

برای شما وام ۱۵۰ میلیونی بود ؟ 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

سلام دوستان عزیز و مدیر و مدبر

یه نظر سنجی می خوام بکنم ممنون میشم باهام همفکری کنید تا زودتر به نتیجه برسم 

من وام 100تومنی گرفتم می خوام انشاالله بدم طلا

یه النگو رولکس هست که به پولم می خوره

یه ست دستبند و انگشتر هرمس هم هست که اون حدود 200میشه،100تومن مابقی را باید طلا بدهم

هردوهم دست دو با سود5درصد هست

وقت زیادی ندارم تا شب باید به طلافروش خبر بدم تا برام نگه داره

تو بلاتکلیفی گیر کردم هرمس بیشتر به دلم هست ولی چون 100تومن مابقی را باید طلا بدهم ضرر می کنم

دوست جونی ها ممنون میشم بگید چکار کنم 

کدوم قشنگتره؟؟و همیشه مده؟؟

بازهم ممنون،عکسش هم براتون می فرستم

سلام دوستان،من ۴۵ میلیون وام فعال چک برایند دارم تو ویپاد،بعد رتبه ایرانیان من c2هس و اینکه چند ماهه ...

سلام عزیزم منم دقیقا همین مشکل روداشتم حضوری رفتم بانک راهنماییم کردن ودرعرض یک روز تونستم وام روبگیرم درصورتی چندهفته خودم تلاش کردم ونشد 

یادمه بمن گفت ازاون قسمت  بانکداری ویدیویی بیابیرون و ازقسمت خدمات چکادمراحل روبرام‌پیش برد 

امتحان کنید اکی نشد بریدبانک 

اره من پارسال گرفتم ۱۵۰ امسال بیشتر شده

میگن کلی قولنامه و از این مدل مدارک میخواد و دردسر زیاد داره راسته؟

شما خودتون تحت پوشش کمیته بودین که بهتون دادن ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم