2777
2789
از لحاظ روحی دوس دارم بیام قم اکثرا غذام حاضر باشهمنم قبول دارم حتی تو تهرانم قیمتا فرق داره مامانم ...

منم عاشق شهر قم هستم به لحاظ معنوی قربون خانم حضرت معصومه بشم قم شهر خوبیه ولی همسرم راضی نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به دوستان عزیز .من چند ماهیه هفته ای دومیلیون از همسرم خرج خونه میگیرم به جز برنج و گوشت و مرغ، ...

عزیزم من دقیق نمیدونم با چقدر میندم اما بیشتر از 8 تومنه چون تعدادمون بیشتره

اول اینو بهت بگم، من خودم سعی میکنم هرآنچه متناسب با زندگیم هست رو از تاپیک برداشت کنمم ♥️

بعدم اینکه سبک زندگی افراد و امتیاز هاشون متفاوته

به طور مثال، من آبلیمو گرفتن رو دوس ندارم
میدونی  دوس دارم از هرچیزی تو همون فصل استفاده کنم
تابستون لیمو ترش بود، از الان به بعد نارنج و لیمو شیشه(سنگی)

پس من این هزینه رو ندارم

یا من و خیلی های امثال من، فروشگاه محل کار همسر نداریم که بتونیم از این امتیاز استفاده کنیم (اونا که دارن نوش جانشون ♥️)

پس من باید برم بگردم جنس قیمت مناسب رو نقدا تهیه کنم 🌸

اینکه
بتونم جای یک کیلو موز، یک و نیم بگیرم
برای من دست آورد محسوب میشه 🍌

اینکه از خرید سبزیجات ماهانمون یک تومن کم تر بشه، برای من دست آورده
چون باهاش آهن خارجی که 400 تومنه و پماد سوختگی بچم که 650 تومن هست رو میخرم ❣️

از یارانه و کالابرگ نهایت استفاده رو میکنم و کابینتمو پر میکنم

از لباس های قبلی بچه ها که مرتبن تن بعدی میکنم، اصلا هم ناراحت نمیشن، چون براشون توضیح دادم مصرفگرا نباشن

یادشون دادم جلوی هر کسی حتی خالشون اگر اومد از لباس های نو و تمیزشون بپوشن (دوس ندارم کسی دستمو بخونه بدونه تو خونم چه خبره 💜)

تابستون که هزینه ی مدرسه و... نداریم، خورد خورد کنار میزارم تا زمستون کمک حالمون باشه ،حداقل شهریه بچه ها یا حداقل یک ماه سرویسشون رو پیش پیش کنار میزارم

آجیل هم از عمده فروش ها، به مقدار کم از هرکدوم تهیه میکنم مخلوط میکنم ،سه روز در هفته به بچه ها میدم
حتی اگر خودمون نخوریم
عناب ،مویز بادام سنگی(میگیرم خودم میشکنم) ، انجیر، بادام هندی، پسته
قرار نیست از هرکدوم یه پیاله بخورن که🌸 چنتا دونه کافیه

نون هم ما فقط هفته ای یه بار بربری یا سنگگ میگیریم ،همون از نانوایی دولتی فریزرو برای یه هفتمون پر میکنیم

به جاش. بعضی شب ها که ساندویچ داریم. نان یاگت یا تست یا نان برگر میگیریم

دیگه بسته به سلیقه ی خانواده ❤️

الانم تا آخر ماه یک تومن تو کارتم دارم ،
مدیریتش میکنم به آخر ماه برسه اما خوبب به سختییییی

مثلا 5شنبه همسرم ماموریت بود، بچه ها هم کلافه بودن که بریم بیرون تاب بخوریم😍

گفتم من بیرون کار دارم، همراهم بیاین
خلاصه رفتیم کارمو انجام دادم یه دوری هم با ماشین زدیم

بردمشون سوپر مارکت، 140 تومن خرید کردن
(چیپس و پفک و چوب شور ک برای دو سه هفتشون نگه میدارن ،من دخالت نمیکنم دیگه)

باز بهانه ی شام  گرفتن،

حساب کردم مگه همسر من چقدر الان میگیره که من یه تومن‌‌ هم بدم دو تا پرس پنه که تازه سیر هم نمیشیم؟

عصرش که با همسرم حرف میزدیم، گفت کمرم درد میکنه، از صبح جایی بودم سقفش یک متر بود، مجبور بودیم خمیده کار کنیم 💔
من راضی نمیشم زحمتشو نادیده بگیرم

داشتم میگفتم 💜 دیدم همه چیز تو خونه دارم از قارچ، خامه، پاستا، راضیشون کردم خودم درست کنم

رسیدیم خونه  9 بود، خسته بودم تا مرغ دربیارم و خورد کنم، بدون مرغ، فقط با قارچ و خامه، آلفردو براشون درست کردم

کلی هم دوس داشتن، (هفته ی قبلش شام بیرون خورده بودن که از نظر من کافی بود دیگه)

باز دیشب بردیمشون پارک
کلی خودمو همسرم باشون بازی کردیم (دنیای بچه ها همینه ❤️)

بعدم پیشگیری کردم، گفتم من دلم بستنی عروسکی میخواد ،(تو شهر ما بستنی با شیر تازه هست که ما همیشه اونجا میریم گاهی از سوپر مارکت براشون سالار یا مگنوم میخرم اما الان کارتم خالی بود، گفتم عروسکی که بستنی 100 تومنی برندارن دیگه)
با بچه ها رفتیم تو فروشگاه😍

دخترم گفت مامان بستن هاش اونجان🍦🍨

گفتم میدونم بزار تا اینجا اومدیم یه تاب هم بخوریم که دیدیم چیپس مورد علاقه ی منو بچه هارو داره، قرار گزاشتیم دو هفته ی دیگه بریم بخریم

قرار نیست هرچی دیدن بخرن ♥️

همونجا 5 تا بستنی عروسکی خریدیم  و یه دستمال کاغذی برای تو ماشین

نشستیم تو پارک خوردیم و تفریح ما تمام شد ♥️

برای من اولویت کلاس هایِ مهارتی بچه ها و کتاب هاشونه

از اول مهر تا الان پول  هر کتاب و کلاسی که بوده رو دادم و خیالم راحته 💜

هنوزم هست که اول ماه میرم تهیه میکنم ب امید خدا

[QUOTE=398364757]عزیزم خدا همسرت را شفا بده میدونم شرایطت خیلی سخته فقط خواستم اینو بدونی که با بالا ...

عزیزم پدر من هم اختلال دوقطبی دقیقا بدون حالت شیدایی داشت میشه تیپ 2 یعنی وقتی افسردگی غالب هست من دقیقا همه اونچه میگید را زندگی کردم پدر من ادم بسیار باهوشی هستند و مهندس بسیار حاذقی بودن الان 75 سالشونه یعنی زمان شاه دانشگاه رفتن یه مقدار هم مال هوششون هست وقتی مغز پیچیده میشه مشکلات عجیبی پیدا میکنه دقیقا فوق العاده بی منطق میشن برای چیزهای الکی مثلا گرید گرفتن سر کار گریه می کردن اصلا دست خودشون نیست ادم واقعا نمیدونه چی کار کنه ولی باهاشون حرف بزنید حتی اگر اون موقع جواب نداد تو روحیه شون تاثیر میگذاره دایم امید بدید حتی بهش بگید اصلا تو نرو سر کار من میرم کلا هرچی باعث استرس هست را حذف کنید صبور باشید پدر من هم اوایل تابستان و پاییز عود میکرد و هر وقت مشکلی پیش می اومد  البته پدرم خیلی دلرحم و مهربان هستند فکر میکنم همسر شما هم همین طور باشه بیرون ببریدشون علاوه بر دارو غذاهای حاوی سروتونین مثل زعفران بدید دمنوش های ارامش بخش محیط خونه را شاد کنید نقش شما خییلی مهمه ببین اگر شما خوب عمل کنید بچه هاتون کمتر اسیب می بینن اگر شما بشکنید بچه هاتون از دست میرن اصلا نا امید نباشید ما سه تا بچه بودیم و پدرم افسردگی دوقطبی داشت دقیقا مثل همسر شما مادرم اونقدر قوی بود و هندل کرد شرایط را الان هر سه ما دکترا داریم و فقط من ایران موندم مطمین باشید بچه های شما هم اگر شما قوی باشید این بحران را پشت سر می گذارن و قویتر میشن  

سلام عزیزم ما هفته پیش ب مناسبت تولد پسرم رفته بودیم کیش اما مثل تابستون بود هوا شرجی 😅کلا تفریحاتش ...

سلام  ما هم ۳۱ فروردین رفتیم تا ۴, اردیبهشت بر خلاف تصور هوا بشدت لطیف و خنک بود خیلی خوش گذشت ...من قبل از سفر تاپیکای دوستان رو خوندم بشدت کمک کننده بود و یه برنامه ریزی کامل از قبل برای تفریح و بازار داشتم .ما هتل سیمرغ بودیم خوبیش این بود سویتاش ویلایی بود و برای من که بچه کوچیک داشتم خ خوب بود و ده قدمی ساحل سیمرغ بود .‌‌و نکته مهم اینکه ما از ماشین های عمومی برای گشت گزار استفاده می‌کردیم هر پنج شش دقیقه یه ماشین میومد نفری بیست می‌گرفت کل جزیره رو هم ساحل هم بازار رو تاب میخورد و این خ بصرفه بود ...حتما توصیه میکنم قبل سفر تاپیک کیش رو بخونین و اینکه سفرتون هوایی باشه یا با ماشین خودتون هم خ مهمه

سلام دوستان خوبین

در راستای بحث چند صفحه ی اخیر گفتم من هم نظرم رو بدم

من از اول سال 15ت از همسرم می‌گرفتم که 5تومنش رو علیرغم میل باطنی همسرم قرعه گذاشتم 

از اول مشکلی نبود با ده ت میرسوندم برنج رو هم همسرم واسه یکسال میخره و یه بن2600 تومنی هم هر ماه کنارش داشتم

خرج شهریه مدرسه و سرویس و کلاس های پسرم و دخترم با همسرمه لباس و کادوی مراسم و شارژ ساختمون و اقساط و دکتر و دندانپزشکی و...با همسرمه

این پول خرج خورد و خوراکه

دخترم هم سه تومن پول توجیبی از باباش میگیره (دانشجوئه)

من این اواخر خیلی کم میارم تازه غیر اون بن ثابت هر از گاهی یک تا یک و نیم هم مجدد کارتمون شارژ میشه 

سبد کالا هم داشتیم 

اما واقعا شرایط سخت شده واسم

از 20 به بعد بی پولم و کج دار و مریز طی میکنیم و یه خورده ریز خرجا رو تا حقوق همسرم انجام میده 

تازه یارانه رو هم که خودم می‌گرفتم میارم وسط

دیشب به همسرم گفتم بیا خودت گردن بگیر من نمیرسونم😐🥲

فعلا که هیچی نگفته

اما نمی‌دونم خودم میتونم قبول کنم یا نه 

چون 21 سال سبک زندگیم اینطوری بوده و همیشه اول ماه توی حسابم پول بوده 

انشاءالله که خدا به همه مون کمک کنه

عزیزم من دقیق نمیدونم با چقدر میندم اما بیشتر از 8 تومنه چون تعدادمون بیشترهاول اینو بهت بگم، من خود ...

خدا قوت عزیزم 

چقدر نقش یک مادر آگاه توی خانواده حیاتیه🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
درود بر شما🙋‍♀️والا منتظرم اتفاقات شگفت انگيز بيوفته برام بيام براتون صحبت كنم حالا از تابستون بخوا ...

سلام عزیزم چ خوب که میگین اول ۵۰ سوت می‌خرم بعد چیزهای دیگه و توسل و دعا هم خیلی خوبه.منم جدیدا دارم دو رکعت نماز واسه عاقبت بخیری  بچه های خودم و بچه های سرزمینم میخونم.واقعا خدا فوری جواب ما رو میده و از کمک کردن هم غافل نشیم حتی کم.من چند روز قبل ۵۰ هزار کمک کردم.فرداش صد تومن اومد به حسابم.مبلغش کمه ولی اون حس خوب و دوست داشتم که خدا دید،❤️

سلام دوستان خوبین انشاالله این جا جاش نیست ولی میخواستم یه راهنمایی کنید بهم خیلی احساس تنهایی میکنم ...

عزیزم هممون در نهایت تنهاییم ولی خدا هست ارتباطتت با خدارا بیشتر کن اگر در توانت هست برو کلاس یوگا و حتما بگو که بارداری حتی کلاسهای یوگا بارداری هم هست ورزش خیلی برای افسردگی خوبه هورمونهای شادی بخش تو بدنت ترشح میشه حتما پیاده روی برو بچه ها که رفتن پاشو برای خودت  برو پیاده روی اگر پارکی جایی نزدیکتون هست اونجا برو ببین سریالهای طنز دانلود کن ترکی ایرانی یا کره ای مهم نیست محتواشون چیه مثلا یه سریال ترکی هست عشق حرف حالیش نمیشه یا عشق اجاره ای فرندز هر سریال حال خوب کن خنده داری را از نماشا دانلود کن بشین ببین و بخند به تغذیه ات هم برس 

سلام عزیزم از کدوم سایت نقره بخرم آنلاین که اطمینانی باشه؟ اگر بورسی باشه بهتر ممنون

سلام عزیزم بورس نمی‌شناسم

خودم یا از نقره‌سی آنلاین میخرم یا از پیج

T.h_silver خرید حضوری هم داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خانما من میخواستم از شما خواهرای عزیزم مشورت بگیرم اونایی مادر هستید بیشتر میتونن کمکم کنند اگر خدا ...

نکات اقتصادی اینکه بیخودی سیسمونی و بخصوص لباس نخر برای بچه چند دست نوزادی فقط بخر پوشک هم همین طور بعضی بچه ها به بعضی مارکها حساسیت دارن کلا از قبل نمیخواد چیزی انبار کنی یه تخت کنار مادر فقط لازمت میشه و کالسکه و از این اغوشی ها که پارچه ای هستن بچه را به مادر وصل میکنن مثل اون چادرها که قبلا به دورشون می بستن 

پزشکی تا میتونی دوران بارداری اروم باش موسیقی ارام دعا هرچی ارامتر باشی بچه ارامتری خواهی داشت این خیلی مهمه اصلا استرس نکش تحت نظر دکتر باش سعی کن اصلا هیچ دارویی حتی استامینوفن مصرف نکنی قبلش دندانهات را درست کن ازمایش خون بده بخصوص کم خونی نداشته باشی اگر لازمه قرص اهن یا سرم اهن بزن مکمل هات را زیر نظر دکتر مصرف کن به بچه هم بده این تزهای به بچه اهن نده بیش فعال میشه و دندونش خراب میشه و.. را هم اهمیت نده دیگه عفونت واژن را قبل اقدام حتما چک کن در طول بارداری هم خیلی مراقب باش ان شا اله یه بچه صالح و سالم خدا بهت بده که خیرش را ببینی