2777
2789

اگه مایل بودین برای سلامتی خواهرم که تنها داره دخترش وزندگی شو اداره میکنه یه حمد شفا قرائت کنید منم برای همتون دعا میکنم آن شالله خدا قلب تک تک تونو لمس کنه 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم تصمیم دارم از پس اندازم برای سلامتیم خرج کنم. چهارساله که توی سینه ام توده دارم که پارسال ...

سلام عزیزم با آرزوی سلامتی 

خواهر من رحم T شکل داره و الان سه تا بچه داره بزرگترین بچش هم ۱۹ سالشه توی همون اولین زایمان بهش گفتن که رحم Tشکل داره و جنین هاش نمیتونن زیاد رشد کنن بچه های خواهرم موقع به دنیا اومدن حدود دو ونیم وزن داشتن البته این بستگی به میزان  دوشاخگی رحم هم داره بعضی از رحم ها شدیدا دوشاخه هستن که باید قبل از بارداری اصلاح بشن 

سلام دوستان عزیزم روز همگی بخیر

ببخشید مدیر جان

این کارم در جهت اقتصاد خانواده است

من یه دوستی دارم خیلی خیلی هنرمند هستند از این محصولات می‌بافند خیلی تمیز و زیبا

قیمتهاشونم واقعا عالی

حالا کسی دوست داشت

درخواست بده من شماره ایشون بدم مستقیم با خودشون در تماس باشند

اگه کانال هم زدن سعی میکنم آیدی براتون بفرستم

سلام مثلا واسه وام یه میلیونی یا میتونی بعد یک ماه یک میلیون و نوزده هزار پرداخت کنی یا اینکه مرحله ...

درسته برای یک میلیون منطقیه 

ولی برای مبالغ بالا هم همین شرایطه؟ مثلا ۲۰ میلیون روهم باید یک ماهه پرداخت کنم؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اهان. وام اول که باید سه ماه در حسابت موجودی ثابت داشته باشید. بعدش درخواست وام رو بزن تا بعد از مدت ...

سلام عزیزم

برای اینکه وام‌های بعدی ویپادو سریعتر بگیریم باید پول تو حساب ویپاد ثابت بزاریم،مثلا من یک میلیونی وام گرفتم علاوه براون مبلغ پول بزارم رو حساب تاثیر داره؟

خانمای با سلیقه و خانه دار

خانواده همسرم میخوان برای دیدنی خونمون بیان برای پذیرایی خواستم اب طالبی درست کنم ولی فصلش گذشته تره بار طالبی هست ولی میترسم بد بشه

بین شربت زعفرون ( تا حالا درست نکردم ) و شربت خاکشیر و تخم شربتی نمیدونم کدوم بهتر

میوه هم احتمالا موز و نارنگی و خرمالو چون الان میوه ها همیناست اگه خواستم خیلی تحویلشون بگیرم 😀 انار دون کنم یا بجاش تخمه بذارم

شیرموزم میتونم درست کنم ولی چون موز هست دیگه تکراری میشه

شیرینی هم با چای میگیرم

اگه چیز دیگه ای لازم بفرمایید

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام عزیزمبرای اینکه وام‌های بعدی ویپادو سریعتر بگیریم باید پول تو حساب ویپاد ثابت بزاریم،مثلا من یک ...

اره ویپاد باید پول بزاری بعد باهاش کارکنی انتقال بده شارژبگیر 

کسی خاست پول واریز کنه برات شماره ویپاد و بده 

راحت وام میده ازهمه بانکا بهتره من فقط از ویپاد راضیم 

بزار برات سکه بندازه امتیاز جمع کنی وام های مبلغ بالابگیری

خانمای با سلیقه و خانه دارخانواده همسرم میخوان برای دیدنی خونمون بیان برای پذیرایی خواستم اب طالبی د ...

میوه هات خوبه بجای انار تخمه بیار با یه شکلاتی شیرینی چیزی کنارش

بچه ها منم تصمیم دارم از پس اندازم برای سلامتیم خرج کنم. چهارساله که توی سینه ام توده دارم که پارسال ...

اگه تهران هستین برین پژوهشکده معتمد  جهاد دانشگاهی بیماری های پستان 

دکترای خیلی خوبی اونجا هستن 

دکتر نازی معینی دکتر خوبیه اونجاهم هست 

مطببش هم سعادت آباد 

برا مشکل روده هم پیش متخصص گوارش یا داخلی برین 

درسته برای یک میلیون منطقیه ولی برای مبالغ بالا هم همین شرایطه؟ مثلا ۲۰ میلیون روهم باید یک ماهه پرد ...

یا میتونی یماهه بدی یا میتونی مرحله ای بدی طی چهارمرحله یعنی هرماه یبار 

چهارماه طول میکشه تاتسویه کنی 

عزیزم از لحاظ محیط کار و درآمد چجوری هست من الان کارمند فروشم سروکله زدن با مشتری ها دیگه خستم کرده ...

محیط کارش خوبه.....ولی درآمد اصلا روش حساب نکن مخصوصا که شما سابقه نداری...و البته به این بستگی داره که چه درسی رو میدین خودم ریلضی تدریس میکنم که بیشتر درامدم مربوط به شاگرد خصوصی که امسال نسبت به پارسال خیلی کم تره یعنی شاگرد کمتر دارم 

اره ویپاد باید پول بزاری بعد باهاش کارکنی انتقال بده شارژبگیر کسی خاست پول واریز کنه برات شماره ویپا ...

مممنونم عزیزم خیلی لطف کردین🩷🩷

امکان برداشت نقدی هم داره؟