2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه کلاس اولی دارند

2169 بازدید | 224 پست

شما بچه تون رو میذارید بره اردو؟فردا بچه ها رو میبرن اردو شهربازی من نذاشتم دخترم بره.اصلا نمیتونم اعتماد کنم.دوراز جونشون همش راه براه خبر سانحه برای اتوبوس دانش آموزا از شهرای مختلف میاد میترسم.ازطرفی بااینکه خوب ارتباط میگیره ولی هنوز اکیپی باهم دوست نیستن که بهشون خوش بگذره .ولی عذاب وجدان هم دارم باخودم میگم فردا بچه هایی که ثبت نام کردن بهشون خوش میگذره دخترمن باید بمونه توکلاس.خیلی از کلاس اولیها نمیرن

بنظرتون زودنیست بچه کلاس اولی رو میبرن اردو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دختر پیش دبستانی من رفت سینما خیلی خوش گذشت نظرم من باید می‌گذاشتی بره

حادثه‌ خبر نمیکنه هر جا ممکنه پیش بیاد با این فکر نباید بزاری مدرسه هم بره ‌چون کلی بچه هم تو مدرسه چیزیشون شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من پسرم چهارم تا حالا نزاشتم گفتم هر جا خواستی بری خودمون میبریمت خودش هم از این اتفاق ها که نیفته می‌ترسه یک بار بهش گفتم میخوای بری گفت نه مامان اون هوایی که این برگه را امضا می‌کنند قاتل جون بچه هاشون شدند بمیرم نه دیده امضا می‌کنند بعد خدایی نکرده اتفاق میوفته خودش هم دیگه میل نداره من پدرش هم اجازه نمی‌دهیم هرجا میزند خودمون همون روز میبریمش

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

من میفرستم ...بالاخره که چی این حوادث همیشه وهمه جا بوده وممکنه خدایی نکرده هر موقع پیش بیاد اگه بخوایم به این چیزا فکر کنیم نباید بزاریم بچمون کلا از در خونه بره بیرون یعنی تا اخر دوران تحصیلش نباید سوار اتوبوس بشه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دور از جون دور از جون ممکن خونه هم باشه خدایی نکرده از مبل بیفته دستش درد بگیره خدایی نکرده 

یا مثلاً خانوادگی آدم بره شمال خدایی نکرده حادثه شه 

مراقبت خوب بی ملاحظه نبودن خوب اما کار شما وسواس

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من پسرم چهارم تا حالا نزاشتم گفتم هر جا خواستی بری خودمون میبریمت خودش هم از این اتفاق ها که نیفته م ...

تجربه اردو با دوستان مدرسه و بدون پدر و مادر برای پسر بچه به چیز دیگه است و صرفا فقط خوشگذرونی نیست که بشه جبران کرد 

یه جور آموزش و همکاری گروهی هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پس معلما معاون مدیر اردو باقالین اونا محدود میکنن میگن مثلا تا اینجا برین این بازیو کنین حواسشونم هست کله مزه ی مدرسه به اردوعه که گند زدی توش

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

تجربه اردو با دوستان مدرسه و بدون پدر و مادر برای پسر بچه به چیز دیگه است و صرفا فقط خوشگذرونی نیست ...

آره می‌دونم عزیزم من خودم پدر و مادرم اجازه بهم می‌دادند ولی من و پدرش خودمون خیلی حساس هستیم یعنی اگه اجازه بخوام بدم تا اون لحظه که بخواد بیاد صد بار سکته میکنم غصه میخورم دست خودم نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
من پسرم چهارم تا حالا نزاشتم گفتم هر جا خواستی بری خودمون میبریمت خودش هم از این اتفاق ها که نیفته م ...

فک نمیکنی بچه ت منزوی و ترسو بار بیاد؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...