2777
2789
دوستان یه زنگ خطر براتون بزنم؟ من نه میگم کسی دروغ میگه نه میگم از هوش مصنوعی کپی میکنه فقط میگم همه ...

درسته کاملا حرفهاتون منم میگم توانایی افراد مختلف متفاوته وهر کس یجور زندگی داره وهر کس یک اندازه مشخصی صبر وحوصله داره آدمها از نظر همه چیز با هم متفاوت هستن ومقایسه کردن فقط در زمانی درسته که شرایط یکسان باشه و کلا قیاس کردن خودمون با دیگران درست نیست هر شخصی باید با توجه به توانمندی هایی که داره فقط به راهش ادامه بده مثلا یک شخصی با ۸ ساعت خواب حالش خوبه وشخص دیگری با ۴ ساعت خوابیدن انرژیش کامله یک نفر رو میبینی که خونسرده بخاطر ژنتیکش ولی شخص دیگرو میبینی کلا حساس وزود جوش میاره خلاصه هر آدمی دارای خصلتهای خاص خودشه بقول دوستمون یکی شام میخوره دیگه بعدش چیزی دوسنداره بخوره دیگری تازه بعد از شام اشتهاش باز میشه خلاصه اینکه خودمون رو هی با دیگری مقایسه نکنیم وبراه خودمون ادامه بدیم ونواقص رو رفع کنیم به آهستگی وآرامش ودوستمون حرف خیلی درستی زد حرف همه رو باور نکنیم بعضی ها خیلی بزرگنمایی میکنن 

درسته کاملا حرفهاتون منم میگم توانایی افراد مختلف متفاوته وهر کس یجور زندگی داره وهر کس یک اندازه مش ...

افرین 👍

یک نکته هم من در تکمیل صحبت شما و دوست عزیزمون درخصوص مقایسه بگم 

هیچ وقت نه در اینجا و نه در هیچ کجای دیگه خودمون  را با نباید کسی مقایسه کنیم چون غیر از صداقت کلام افراد شرایط هیچ کس شبیه دیگری نیست و چه بسا این مقایسه باعث سرخوردگی بشه 

منی که خانواده ام اجازه تحصیل دادن و شرایط خونه را برام مهیا کردن غیر از درس به چیز دیگه ای فکر نکنم با خانمی که خانواده حامی نداشته و چه بسا درس خوندن دختر را لازم نمی دونسته 

منی که الان شاغلم با خانمی که خانه داره 

منی که همسرم حامی هست و همراه اقتصادی هست با خانمی مه همسرش نه تنها شمه اقتصادی نداره بلکه از ایشون نظر نمیخواد 

منی که خانواده همسر حامی داشتم و تمامی خرج عروسی و لوازم را به عهده گرفته و چندین سال خونه رایگان داده با خانمی که همچی با خودش بوده یکسان نیستم لذا نه من باید مغرور بشم که بله من مخ اقتصادی دارم که تو ده سال زندگیم دوتا خونه خریدم و ال و بل و نه ا‌ن خانمی که این شرایط مقابل من رو داشته ناراحت که دور از جون من بی عرضه ام که نمی ت‌نم ماهی چند گرم طلا بخرم و هنوز مستاجرم 

النهایه دوستان غرض این بود از این تاپیک نکات مفیدش رو بردارین و از کنار بقیه چیزها بگذرید و از هرانچه دارید بالخص سلامتی تون لذت ببرید ❤️❤️❤️❤️

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم.من همیشه تاپیک رو کامل می‌خوندم ولی الان به دلیل مشغله جسته گریخته یه نگاه به تاپیک میندازم.میخواستم به خانمهایی که دنبال غذای مفید برای بچه هاشون بودن بگم ساندویچ جگر سفید گوساله یا گوسفند رو هم میتونن به عنوان غذای مفید استفاده کنن. چون جگر سفید ویتامین آ داره وبرای چشم خیلی مفیده(اینو دکتر به یکی از عزیزانم که چشمش خیلی ضعیف بود گفته بود)من همه چیز رو مثل بندری درست میکنم فقط به جای سوسیس از جگر سفید استفاده میکنم.البته قبلش باید جگر رو اب پز کنیم تا کامل بپزه بعد خرد کنیم و بقیه مراحل.

بیاین عکس بگذارم

سلام سامیه خانم عزیز.میخواستم به شما راجع به چالشی که جدیدا براتون به وجود اومده یه پیشنهاد بدم چون خودم هم این راه رو رفتم.چون یه زمانی منم مثل شما دوست داشتم همه جا برق بزنه و ....ولی مثل شما دیدم دارم زیادی از بدنم کار میکشم اون حس رضایت رو هم نسبت به خودم ندارم.خیلی تمرینا کردم تا وسواسم از بین بره.مثلا مثل شما اینکه ظرف رو نشورم بمونه و....اما به نتیجه ای که رسیدم این بود .کارای خیلی واجب مثل طرف شستن و مرتب بودن رو انجام بدم(مرتب بودن خونه هم با استفاده از قانون دو دقیقه) ولی اینکه حتما باید به قول شما همه ی سوراخ سمبه هارو همیشه تمیز کنم یا هرروز خونه رو برق بندازم واقعا لزوم نداره.اینکه وقتی ظرفی میمونه درسته بعد یه مدت وسواس اینکه همیشه ظرفا به موقع باید شسته بشه از بین می‌ره ولی نتیجه خوبی عایدمون نمیشه چون از نظر روحی و ذهنی اشفتمون می‌کنه و انرژی منفی میده و واقعا روح خسته از جسم خسته بیشتر آدم رو آزار میده ولی از طرفی وسواس اینکه همیشه باید خونه برق بزنه را نداشته باشیم چون ما انسانیم ربات که نیستیم.کارهای خونه هم مثلاً اگر یه روز سرویس رو میشوریم همون کافیه چند تا کار سنگین رو تویه روز انجام ندیم.چون در کنارش روتین روزانه هم هست مثل آشپزی و ....درسته شما خودتون خیلی ماشاالله فهمیده این ولی گفتم راهی که من قبلا رفتم رو شما نرین.ودر مورد غذا هم همیشه سعیمون رو بکنیم که تازه خوری و سالم خوری کنیم ولی نه تا جایی که دیگه یه روح خسته برای خودمون بسازیم.چون من دو مورد رو هم امتحان کردم به جرات میگم اینکه هر از گاهی غذای فریزری هم مصرف کنیم ولی روحیه شاد داشته باشیم جسم سالم‌تری هم خواهیم داشت نسبت به حالت عکسش.به عنوان مثال من خودم ازون دسته بودم که غذا رو یک وعده ای میپختم که سالم و تازه باشه ولی از یه جایی دیگه این حس بهت القا میشه که دیگه خودت ارزشی نداری ولی وقتی غذا رو دو وعده ای درست میکنم  واز طرفی واسه دل خودم وقت می‌زارم خیلی حال بهتری دارم.وروح سالم جسم رو هم سالم میکنه. ودر نهایت این رو کلی میگم نه برای شما و حتی برای خودم. واقعا اطرافیان رو عادت ندیم که همیشه خونه باید مرتب باشه و روی نظم ،چون در این صورت دور از جون موقع مریضی یا بی حوصلگی همچنان انتظار هست که همون روال باشه.اصلا روانشناسا هم معتقدن که گاهی تنبلی یا استراحت کامل هم برای خانم خونه لازمه.البته نه اینکه تبدیل به عادت بشه

سلام دوستان عزیز ♥️الهی که همیشه پر روزی باشید 🙏ممنون میشم نظرتون رو در مورد خرید وسایل بگیدگاز صفح ...

سلام عزیزم به نظرم گاز فردار نخر با اینکه خودم دارم و راضیم ولی اگر روزی خونه خریدی و گاز صفحه ای داشت باید با قیمت پایین بدیش بره‌. به نظرم موقع اجاره کردن باید شرط گاز صفحه ای میذاشتید تو قرارداد. کاری که مستاجر ما کرد سال پیش و مجبور شدیم پول برش کابینت و گاز صفحه ای بدیم. اولش ناراحت بودم ولی الان راضیم مشتری های خرید خونه اکثرا گاز ندارن. به نظرم بهترین کار اینه از این گازهای دو شعله که رو کابینت قرار می گیره بگیرید و رفتید خونه تون بعد تصمیم بگیرید چی کار کنید.

سلام عزیزم خوبی.. یجورایی مشکلاتت شبیه مشکلات منه و خوشحالم جفتمون درست دیر شده اما بازم شکر خدا به ...

قربونت عزیزم خیلی خوشحال شدم 😍باشه عزیزم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
@2019susu‍ کجایی عزیزم؟لایک هات هست اما گزارش هات نیست ♥️دیگه برامون نمینویسی دختر پر انرژی@maritan ...

درود بر شما🙋‍♀️

والا منتظرم اتفاقات شگفت انگيز بيوفته برام بيام براتون صحبت كنم 

حالا از تابستون بخوام بگم 

خداروشكر همه چي داره خوب پيش ميره

اونم فقط بخاطر اينكه ايمانم رو قوي كردم و انرژي مثبت زياد ميفرستم از آدم هايي كه انرژي منفي دارن دوري ميكنم

البته هميشه گلو بلبل نيست تا همين ديشب اوضاع ماليم خوب نبود و واقعا تو حسابم پول نباشه انرژيم پايين مياد اما انقدر تمركز كردم و نماز دعا براي شهدا صلوات فرستادم براشون نماز خوندم براي امامها نماز خوندم

بلاخره در نااميدي به حسابم پول نشست

خداروشكر همه چي تو خونه هست با برنامه ريزي و نوشتن و حواسم كاملا جمع هست

كلاسهاي بچه ها رو حواسم هست 

به خودم حواسم هست دو كيلو كم كردم🙆‍♀️

براي خونه سرخ كن خريدم يكي ديگه از وسايل ليستم تيك خورد و واقعا راضيم حالا ميخوام تسويه اب بخرم

رستوران و فست فود هم رفتيم يادم يه روز ٧:٣٠صبح رفتيم كله پاچه خورديم جاتون خالي خيلي خاطره خوبي شد

بچه ها در مورد روزهاي بي پولي ميخوام يكم بگم

داستان واقعي از خودم روزي بود حساب ما خالي بود و بچه هام هر روز خواسته اي داشتن مثلا رفتيم خونه خواهرشوهرم براي بچش لبوبو خريده بود خب بچم چشمش افتاد گير داد برام بخر منم چشم چشم گفتم ولي واقعا پول اضافه اي نداشتم كه براش بخرم و خيلي چيزهاي ديگه 

همسرم آدم آروميه و تو دل خودش ميريزه يهو بعدظهر رفت تو اتاق بخوابه من يهو درو باز كردم ديدم اشك رو صورتشه يهو منو برق گرفت انگار دنيا رو سرم خراب شد تا حالا من اشكهاي همسرمو نديدم منو ديد يكه خورد خودشو جمعو جور كرد گفتم الهي من قربونت برم رفتم پيشش دراز كشيدم محكم بقلش كردم گفتم ببين عكسهامونو رو ديوار اين عروسيه ما هست ببين تو دلم ني ني داشتم باهم چه عكس قشنگي گرفتيم زل زده بود به عكس بارداريم ...............گفتم من چقدر خوشبختم كه تورو دارم ببين درسته تو آمپازيم ولي خدا بزرگه به خدا ايمان داشته باش من كلي دعا كردم بشينو معجزاتشو ببين من به معجزه هاي خدا ايمان دارم و كلي بوسش كردم واقعا حالش خوب شد ولي من خودم داشتم خفه ميشدما اما خودمو كنترل كردم ....

منم به خودم ميگفتم خب پنجشنبه هست كسي پولي نميريزه براش شغل ما آزاد يهو در عين ناباوري يكي ٨ميليون ريخت در صورتي كه خودش ميگفت انتظار ٢-٣ميليون رو داشتم 

گفتم ديدي خدا چقدر بزرگه خبر دل منو تورو داره 

بچه ها من تو يه كارت جدا هميشه پول دارم اما براي مبادا اتفاقات يهويي نگه داشتم

از پس انداز هم بخوام بگم ٥٠ميليون وام ويپاد رو گرفتم باهاش طلا دسته دو خريدم 

و براي خودم قانون گذاشتم هر پولي رسيد دستم اول حتي شده ٥٠سوت بخرم بعد به بقيه خرجهام ميرسم و در ماه حتما ٢٠٠سوت خريد پارسيان رو دارم 

مواظب خودتون و خوبيهاتون باشيد قدر لحظه لحظه زندگي هاتونو بدونيد امروز مثلا ٣٠سالته ديگه به ٣٠سالگي بر نميگردي .... خانمهايي كه مثل من شرايط بيرون از خونه كار كردن رو ندارن شرايط خوب مديريت كردن رو كه دارن كه واقعا معجزه ميكنه 

بخدا با برنامه به همه چي ميشه رسيد 

به توكل نام اعظمش موقع اذان التماس دعا 

در پناه حق باشيد عزيزان❤️

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آن شاالله من هر دفه پول دستم بیاد و طلای مورد پسندم پیدا نشه ابشده میخرمبعد که طلای مورد علاقه م با ...

فدات .انشالله. والا در کل زیاد از خرید هیجانی طلا خوشحال نیستم. ثروتمند نیستم که گاو صندوق پر از طلا داشته باشم یا ماشین میلیاردی. منم یک شخص عادی جامعه ام که به دنبال آرامش درون و بیرون هستم ولی افسوس که ندانم کاری های حکومت، ابتدایی ترین نیاز اجتماعی ما رو سلب کرده و ضمنا با گرون شدن طلا و دلار و ... بچه های ما هیچ امیدی برای رشد و پیشرفت از راه تولید و کار آفرینی در آینده نخواهند داشت. یاد اون متن افتادم:" فصل جدیدی از اقتصاد در ایران آغاز شده: با یک میلیارد تومان خونه نمیدن و با کار کردن نمیشه که یک میلیارد پول جمع کرد."

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام عزیزان روزتون به شادی و آرامش 

من یه پیشنهاد دارم نمی‌دونم تا چه حدی ممکنه قابل پذیرش باشه 

امکانش هست یه گروه تو ت ل گ رام بزنیم 

و اونجا جمع شیم

اینجا با اینهمه تبلیغ و رد شدن صفحات واقعا کلافه کننده س

نه میشه ویس داد نه دسترسی به مطلبی راحته 

اگر هم اشکالی تو این پیشنهاد هست که ممنون میشم 

بهم بگید .:

‌برقرار و پاینده باشین ❤️

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

سلام به دوستان عزیز .من چند ماهیه هفته ای دومیلیون از همسرم خرج خونه میگیرم به جز برنج و گوشت و مرغ، همه خرج‌های خونه با این ماهی 8میلیون انجام میشه شوینده روغن نون سبزیجات و میوه و ....

4نفر هستیم و همیشه هم از تره بار و جاهای ارزون خرید میکنم. از اکالا وقتی مثلاً تخفیف خوب گذاشته مثلا  رب رو 59تومن با اعتبار تارا میخرم  ولی واقعا کم آوردم

نمی‌دونم چطوری خانمها توی این تاپیک آجیل میخرن گردو. میوه خشک میکنن مویز و انجیر و توت خشک میخرن که کیلویی یه میلیونه آبلیمو میگیرن ترشی آبغوره و همه چی رو خودشون درست میکنن وقتی لیمو کیلویی ۳۵۰تومنه (البته اولش ۱۵۰بود که آبدار نبود )و آجیل کیلویی یه میلیون به بالا

با حساب کتاب خرج میکنم ولی همیشه از سه شنبه پولا تموم میشه و یخچال خالی

خیلی دوست دارم بدونم چطوری میشه با این پول یه هفته رسوند حالا پس انداز هم نمی‌خوام بکنم فقط برسونم تا آخر هفته 

@ابر_کوچولوی_سفید‍

ممنونم عزیزم

هدینام  اکانتم مال سال 95 بود خیلی دوستش داشتم، بعد از چند وقت اومدم دیدم کاربریم نیست😔 و بی دلیل مسدود شده، علتشم نمیدونم اگه میدونید چجوری میشه برش گردوند بهم بگین دوستای گلم چون کلی پست و تاپیک توش سیو کرده بودم