درود بر شما🙋♀️
والا منتظرم اتفاقات شگفت انگيز بيوفته برام بيام براتون صحبت كنم
حالا از تابستون بخوام بگم
خداروشكر همه چي داره خوب پيش ميره
اونم فقط بخاطر اينكه ايمانم رو قوي كردم و انرژي مثبت زياد ميفرستم از آدم هايي كه انرژي منفي دارن دوري ميكنم
البته هميشه گلو بلبل نيست تا همين ديشب اوضاع ماليم خوب نبود و واقعا تو حسابم پول نباشه انرژيم پايين مياد اما انقدر تمركز كردم و نماز دعا براي شهدا صلوات فرستادم براشون نماز خوندم براي امامها نماز خوندم
بلاخره در نااميدي به حسابم پول نشست
خداروشكر همه چي تو خونه هست با برنامه ريزي و نوشتن و حواسم كاملا جمع هست
كلاسهاي بچه ها رو حواسم هست
به خودم حواسم هست دو كيلو كم كردم🙆♀️
براي خونه سرخ كن خريدم يكي ديگه از وسايل ليستم تيك خورد و واقعا راضيم حالا ميخوام تسويه اب بخرم
رستوران و فست فود هم رفتيم يادم يه روز ٧:٣٠صبح رفتيم كله پاچه خورديم جاتون خالي خيلي خاطره خوبي شد
بچه ها در مورد روزهاي بي پولي ميخوام يكم بگم
داستان واقعي از خودم روزي بود حساب ما خالي بود و بچه هام هر روز خواسته اي داشتن مثلا رفتيم خونه خواهرشوهرم براي بچش لبوبو خريده بود خب بچم چشمش افتاد گير داد برام بخر منم چشم چشم گفتم ولي واقعا پول اضافه اي نداشتم كه براش بخرم و خيلي چيزهاي ديگه
همسرم آدم آروميه و تو دل خودش ميريزه يهو بعدظهر رفت تو اتاق بخوابه من يهو درو باز كردم ديدم اشك رو صورتشه يهو منو برق گرفت انگار دنيا رو سرم خراب شد تا حالا من اشكهاي همسرمو نديدم منو ديد يكه خورد خودشو جمعو جور كرد گفتم الهي من قربونت برم رفتم پيشش دراز كشيدم محكم بقلش كردم گفتم ببين عكسهامونو رو ديوار اين عروسيه ما هست ببين تو دلم ني ني داشتم باهم چه عكس قشنگي گرفتيم زل زده بود به عكس بارداريم ...............گفتم من چقدر خوشبختم كه تورو دارم ببين درسته تو آمپازيم ولي خدا بزرگه به خدا ايمان داشته باش من كلي دعا كردم بشينو معجزاتشو ببين من به معجزه هاي خدا ايمان دارم و كلي بوسش كردم واقعا حالش خوب شد ولي من خودم داشتم خفه ميشدما اما خودمو كنترل كردم ....
منم به خودم ميگفتم خب پنجشنبه هست كسي پولي نميريزه براش شغل ما آزاد يهو در عين ناباوري يكي ٨ميليون ريخت در صورتي كه خودش ميگفت انتظار ٢-٣ميليون رو داشتم
گفتم ديدي خدا چقدر بزرگه خبر دل منو تورو داره
بچه ها من تو يه كارت جدا هميشه پول دارم اما براي مبادا اتفاقات يهويي نگه داشتم
از پس انداز هم بخوام بگم ٥٠ميليون وام ويپاد رو گرفتم باهاش طلا دسته دو خريدم
و براي خودم قانون گذاشتم هر پولي رسيد دستم اول حتي شده ٥٠سوت بخرم بعد به بقيه خرجهام ميرسم و در ماه حتما ٢٠٠سوت خريد پارسيان رو دارم
مواظب خودتون و خوبيهاتون باشيد قدر لحظه لحظه زندگي هاتونو بدونيد امروز مثلا ٣٠سالته ديگه به ٣٠سالگي بر نميگردي .... خانمهايي كه مثل من شرايط بيرون از خونه كار كردن رو ندارن شرايط خوب مديريت كردن رو كه دارن كه واقعا معجزه ميكنه
بخدا با برنامه به همه چي ميشه رسيد
به توكل نام اعظمش موقع اذان التماس دعا
در پناه حق باشيد عزيزان❤️