2777
2789
خودش چند میلیارددپس انداز داره 😀 😃 😅 😀 😀 😀

اتفاقا منم اون روز که حرفش شد با خنده گفتم مامان جان شما که بچه مجرد ندارید خیالتون راحت خونه ماشین از خودتون دارید تو این چند سال چند میلیارد جمع کردید برگشته میگه گرونیه جمع نمیشه که گفتم گرونی برای ما هم هست قرار نیست از بچهام بزنم از خودمون بزنم جمع کنم چه فایده گفتم مگه چی داشتیم اولش که اینجوری میگی کدوم پشتوانه رو داشت همسرم هیچی نگفت گفتم اونطوری نگو خداروشکر کن بگو پسرم زندگی ساده خودشو داره کنار هم ارامش دارن بگو خداروشکر تو این گرونی زیر پای پسرم ماشین هست با این حقوق پول اسنپ اینا نمیده بعد ساکت شد دوباره بعد نیم ساعت شروع کرد 😐 حس میکنه پول چاپ میکنیم بعد طوری جلویی همسرم میگه که حتی مثلا من عید بر عید هم چیزی نگیرم فقد باید جمع کنم یا پارسال دندون های جلومو که کامپوزیت بود از زمان مجردی ترمیم کردم جلو همسرم می‌گفت واجب نبود چه کاریه این همه پول دادی به دندون پس انداز کنید خونه بگیرید 😐 بعد می‌گفت به کسی چه دندون تو نیاز به ترمیم داره یا نداره محل نده میرفتی با 500 شستشو میدادی فلان 😐😐😐😐اونم جلو همسرم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوب هستید الان رفتم تو اپلیکیشن بام دیدم تسهیلات رو برداشته واقعا اعصابم به هم ریخت تا دیشب فعا ...

وای من ۴۰۰ دادم خواهرم چندوقته گذاشته تو بام تاوام بگیره دقیقا امروز می خواست درخواست بده که گفتنمیشه ومن فکر کردم بلد نیست چرا پس اینطورشده؟

حق باشماست
خودش چند میلیارددپس انداز داره 😀 😃 😅 😀 😀 😀

اینم بگم خودش با گذشت 37 سال از زندگی مشترکش یه خونه 50 متری با وسایل قدیمی دارن امسال هم یه ماشین تیبا 2 خریدن تمام داراییشون همینه 😐💔 بعد از ما چه انتظارهای دارن با این تورم 

اخلاقای خاصی داره مثلا فرش خرید 4 سال پیش آورد خونه ننداخت بچه های من و دخترشو بهونه کرد که کثیف میکنن لوله کرده گذاشته زیر مبل 😐🤦🏼‍♀️پرده دوخت عید نزد گذاشت انباری یجورایی 

همسایه فرش دست دومشو میفروخت که سوختگی هم داشت اونارو خرید انداخت جا فرش نو 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بله من نگاه کردم، تسهیلات را برداشتند. شاید موقتی باشه و دوباره برگرده

زنگ زدم پشتیبانی چهل و پنج دقیقه تو نوبت بودم 😂😂

گفتن به خاطر به روز رسانی سیستم هست نهایت تا فردا درست میشه 

[QUOTE=398364757]عزیزم خدا همسرت را شفا بده میدونم شرایطت خیلی سخته فقط خواستم اینو بدونی که با بالا رفتن سن تغییرات ...[/Qسلام عزیزم ممنون از نظرت 

بله تقریبا همسرم تغییرات خلقی با همون افسردگی دوقطبی داره البته دکترش میگه همسرمن قسمت شیدایی رو نداره 

یا درحالت معمولیه یا درحالت غم و افسرده 

متاسفانه درحالت افسرده دنیا براش تاریک میشه 

انگیزه نداره احساس پوچی میکنه

هرچی بهش میگن ببین چه زندگی خوب و زن و بچه خوب داری اما بقول شما آب درهاونگ کوبیدن است 

تو اون لحظات میره تو لاک تنهایی و سکوت مطلق 

البته ابتدای افسردگیش که من میفهمم با گریه شروع میشه 

وقتی که خوب میشه واقعا پر انرژی به کار و زندگی

و خانواده میرسه انگار نه انگار افسرده بوده 

سنش هم ۳۷بود شروع شد الان ۳۹ هست

یعنی ۲ساله درگیر شده 

اما فعلا که عود کرده تعداد داروهاش رفته بالا 

تو خواب های طولانی بسر میبره 

حداقل کاش مشکل سرکار رفتنش حل میشد 

اما متاسفانه ،حوصله حمام رفتن هم نداره 

ببخشید اگه پراکنده نوشتم🙏

اگر تجربه ای دارید یا بیماری اینجوری دیدید که حالش خوب شده و به زندگیش برگشته ممنون میشم تو دورهمی برام بنویسید UOTE]

منم دوتا بچه دارم خودم 22سالمه همسرم 30 همسرم 12سال سابقه بیمه داره خداروشکر وقتی ازدواج کردیم هیچی ...

بازم خدارو شکر شما دست آورد خوبی داشتید . من خودم 27هستم همسرم31 . وقتی اومد خواستگاریم هیچی نداشت طلا هم برام در حد 10،15 گرم گرفتن . 60گرم طلا هم از خونه پدری آوردم . دوسال طبقه پایین پدر شوهرم اینا نشستیم . بعدش بخاطر دخالت هاشون از اونجا پاشدیم سال 99 من 70 گرم طلا فروختم شد 50میلیون . دادیم برای پول پیش خونه. همه طلاهام رفت ،تو این 5 سال شوهرم هیچی طلا برام نخرید . پول پیش هم نتونسته اضافه کنه . حالا خداروشکر تو شهر ما اجازه خونه نسبتا پایینه . من سال 99 اگر اشتباه نکنم تاپیک مدیریت مخارج یک رویا جون بود . اونجا بود که فهمیدم ای دل غافل چقدر من عقبم چه اشتباهاتی داشتم کم خرج بودم و قانع . شوهرم ساعت کاریش کم بود . وقتی میومد خونه هم میخابید تا فردا صبحش . یعنی اصلا در قید و بند پس انداز نبود . من خودم 50 گرم طلا به صورت مخفی تونستم با راهکارهای دوستان طی این 5 سال پس انداز کنم . 

وای من ۴۰۰ دادم خواهرم چندوقته گذاشته تو بام تاوام بگیره دقیقا امروز می خواست درخواست بده که گفتنمیش ...

زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم داره بروزرسانی میشه تا فردا نهایت درست میشه 

سلام ببخشید من جواب میدم.حبوبات و‌بپز بذار داخل فریزر.پیاز داغ و هویج و فلفل دلمه هم میتونی بذاری فر ...

پیشنهادات خیلی خوبی بودن عزیزجان

این ماه من لبوپلو پختم

چقدر خوشرنگ و لعاب شد…

از اون غذاهاست که برای مهمونی سفره رو خوشرنگ میکنه

شیرین هم نبود👌

وزنش ۱۳ قدشم ۱۰۰ سانتی متر

قد پسر من هشتاد چهار سن از پسر شما بیشتر با مشورت دکتر فعلا دی ماهیانه قرار بدم چون نسبت به آزمایش دی گذشته دی پایین اومده اونم اگر خودم دقت نمی‌کردم پزشک نظری نداشت 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱