2777
2789
سلام عزیزم من زدم روی شرکت در جشنواره سکه کم نکرد

مرسی عزیزم بابت اشتراک گذاری اطلاعاتت🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها، با ویپاد میخوام مبلغ بالای ۲۰۰ میلیون انتقال بدهم به شماره حساب یک بنده خدا. بانکداری ویدیویی میگه احراز هویت کن که اون گزینه بدلیل ترافیک بالای سایت جواب نمیده. راه دیگه ای برای انتقال هست؟؟ از داخل بانک پاسارگارد میشه انتقال داد یا نه؟ ویپاد آخه مجازیه کلا.

یک آبادانی اصیل

دوستان جهت انگيزه عكس طلاهاي دسته دومم رو براتون ميفرستم ار يكي از نزديكانم خريد به قيمت گرمي ٨ميليو ...

خیلی خیلی قشنگن، مبارکت باشه عزیزم 😍❤️

بله ما منتظر بیشتر از اینا هم هستیم ب امید خدا🤭

عزیزم چقدر پستت رو دوست داشتم آفرین به شمامادر و بانوی قوی و باپشتکار👏کاش ها رو بریزین دور همینکه ب ...

ممنون از شما دوست عزیز، انشاالله 😍❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
من نفهمیدم 😀 😃 😅 خرما رو رو گاز گذاشتی بعد اب جوش ریختی؟؟یا گاز رو روشن نکردی؟؟خرما رو کی له میکن ...

نه عزیزم 

چون خرماهام سفت شده بود یکم اب جوش ریختم روش تا هم نرم بشه هم پوستش کنده بشه و هسته هاش جدا 

بعد میزاری ابکش آبش خشک بشه بعد اینا با یک کره و هل و دارچین رو گاز و یک تفت کوچک 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
سلام عزیزم . چرا دوباره بیمه سلامت تمدید نمی کنید؟! کاملا رایگان هست و با همه بیمارستان های دولتی و ...

اره واقعا باید همین کارو کنم. برای زایمان هام خوب بود بیمارستان  دولتی مجانی در اومد ، برای  چکاپ هم خوبه  ولی زیاد رو ویزیت و دارو تاثیر نداره ولی خوب از آزاد بهتره همینو تمدید می‌کنم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام عزیزم یه سوال دارم ازتونمن دوماه پیش یارانه مو ازهمسرم جداکردم شدم سرپرست خانوار بعد شهریورفقط ...

کجا رفتی جدا کردی.؟؟

یک تو ضیحی میدی؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان روزتون بخیر،یه مقدار لیموی تازه دارم چطور میشه تا دو سه ماه تو یخچال نگه داشت که خراب ن ...

سلام.مقداری که میتونین تا یه ماه استفاده کنین بزارین یخچال بقیه رو بزارین فریزر.تو فریزر خاصیتش هم بیشتر میشه.

سلام دوستان گل . حالا که بحث مخارج ماهیانه خواروبار و موادغذایی شد که چطور بعضی ها با مبلغ پایین ولی ...

از لحاظ روحی دوس دارم بیام قم اکثرا غذام حاضر باشه
منم قبول دارم حتی تو تهرانم قیمتا فرق داره مامانم جنوب شهر مثلا خیار کیلو 20 ما 60 میخریدم.

ولی یه سری ها ماشالله مدیریت خوبی دارند من که اصلا حوصله حساب کتاب ندارم هیچی و نمینویسم فقط قسطا رو میدم و حواسم به اونا هست

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم