2777
2789
ای واااای نگو،نکنه تهران هم بانک کارگشاییش جدیدا این شرایط رو داره!؟قبلا همون روز می‌بردم طلا رو میز ...

من که سه ماه گذاشتم قراره یکشنبه برم دوباره ولی بی زحمت خبری شد اینجا بگو همه متوجه شن که چه جوریاست فقط شهرهای خاص یا همه جا ..نمیدونم خانما اگه تجربه ای دارید کمکمون کنید

هزینه ها بشدت بالا رفته ، ولی خب قیمتا تو شهرهای مختلف فرق داره ...؛ ۸ تومن ببین در طول ماه چطور خر ...

لیمو کیلویی ۶۰ تومن؟

چ عاالی 

من تهرانم دیروز خریدم کیلویی ۳۰۰ هزارتومن !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که وقت گذاشتی،بیشتر به خاطر امنیت طلا که بانک بزارم و از طرفی هم وامی که میدن یه جور سرمایه گذ ...

من خودم با دوتا كارت ملي دوتا ٥٠گرم گرو گذاشتم ٥٠ ميليون گرفتم قبل جنگ انقدر استرس داشتم همسرم گفت خودتو اذيت نكن بردار خلاصه چون طلاي شكسته خريده بودم و تو سود بودم يكم فروختم يكم سر گذاشتم خلاصه طلاهامو در آوردم از بانك 

همش ميترسيدم جنگ بشه بانكو بزنن همه دارو ندارم بره.....

واسه همين چون آينده هيچ معلوم نيست من ديگه نميزارم بانك چون طاقت استرس رو ندارم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانومای گل و مدبر و زحمتکشچه شاغل چه خونه دارچند دقیقه لطفاً به دستانتون نگاه کنید امروز روز تشکره ت ...

آی باریکلا اینو واقعا راست گفتی من وقتی دیسک گردنم زد بیرون فهمیدم دست نازنینم چه کارا که برام نکرده واقعا

خدا رو شکر میکنم بخاطر تمام داده و نداده هاش 🤲 خدایا ممنونم ازت ،مرسی که هستی 😍❤

زیادم نمیتونم عزیزم گاهی اوقات واقعا کم میارم و خسته میشم ولی خب دیگه مجبوریم ب ادامه دادن از برنامه ...

ایول بهت خانم عالی هستی والا ذوق کردم ♥️آره دکتر گفت آجیل چندتا دونه کافیه گفت مثلا بادوم درختی 7 تا دونه کافیه لازم نیست یه کاسه پر آجیل بخوریم که خیالمون راحت بشه آجیل خوردیم همون یه مشت کوچولو کافیه 

ایده میوه هم عالیه هم تغذیه مدرسه راه میفته هم بچه میوه رو خورده و تغذیه ناسالم نخورده 

مدرسه پسرم بچه ها غذا میارن کوکو میارن فلافل میارن ماکارونی و برنج خورشت میارن از شب قبل چون پسرم کلا شیفت صبحه منم شام بیشتر میزارم که صبح ببره مدرسه 

توت و انجیر و شلیل و هلو خشک کردم و انواع لواشک تابستون درست کردم گاهی از اونا میبرن مدرسه گاهی پیتزا درست میکنم میبرن و انواع لقمه که از اینستا یاد گرفتم 

خرید عمده رو خیلی قبول دارم حتی اگه جاشو نداشتین و زیاده چند نفر با هم جمع بشن بخرن خیلی ارزون میفته براشون مثلا گوسفند شریکی و خیلی چیزای دیگه ما حتی وقتی روغن کرمانشاهی می‌خریم اگه چند نفر از خواهرا و مادر و خاله ها و زنداداش باهم زیاد سفارش بدیم تخفیف خوبی بهمون میده یا حبوبات رو دسته جمعی از روستا سفارش میدیم چون زیاد هستیم و برای یکسال سفارش میدیم باز تخفیف خیییلی خوبی میدن بهمون چند وقت پیش شوهرم پیاز و سیب زمینی از میدون تره بار آورده بود که چندتا خانواده با هم تقسیم کردیم پیاز قرمز برامون کیلویی 12 تومن افتاد که مغازه کیلویی 40 تومن میداد همین پیاز قرمز، خرید عمده خیلی آدمو جلو میندازه دیگه لازم نیست برای یه ماکارونی یا یه رب یا یه شوینده بری تصمیم برای خرید یک قلم داری ولی با ده قلم که لازم نداشتی بر میگردی 

درسته حالا این هفته بنویسم ببینم چه خرج اضافه ای دارم نون سنگک مثلا اینجا بزرگ و کنجدی بخوای ۳۰تومن ...

عزیزم من خودمم چند وقته واقعا آخرهای ماه خرجی کم میارم،قبلا هر وقت که اراده میکردم لباس با حتی به تیکه طلای کوچیک می‌گرفتم ولی چند وقته واقعا بهم فشار اومده،مدام بالا پایین میکنم تا خرجی رو تا سرماه برسونم،یا بین این خرجی بتونم مغزی جات برای بچها بگیرم،قبلا دغدغه‌ای میوه و برنج و،،وافعا نداشتیم خدا از باعثش نگذره اون قدر گرونی کردند که هر چی هم می‌خری برکت نداره،قبلا مگه برنج از خونه کم میشد!؟امثال اولین باره نتونستم تو خونه لواشک درست کنم،مگه هلو شلیل از۱۵۰پایین اومد که بتونیم باهاش لواشک درست کنیم،برای خوردن هم به تعداد دیگه برمی‌داریم

منم جدیدا حساب کردم تقریبا هفته‌ای۲۵۰فقط پول نان میشه حالا دیگه بقیه بماند

بعضی وقتا با خودم میگم گرونی فقط به ما فشار آورده آیا!؟

یعنی بقیه هم این گرونی رو احساس کردن یا فقط ماها هم قشر متوسط جامعه هستیم گرونی فشار آورده!؟

در آخر هم درسته ارزاق گرون شده ولی رزاق هنوز اوس کریمه

خدا رزق و روزی همه رو زیاد کنه و برکت بده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

من که سه ماه گذاشتم قراره یکشنبه برم دوباره ولی بی زحمت خبری شد اینجا بگو همه متوجه شن که چه جوریاست ...

اوکی عزیزم اگه رفتم حتما اینجا میام شرایط رو میگم

شما هم رفتین حتما بیاین اینجا بگین شرایط وام تغییر کرده یا نه!؟ممنون

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

دوستان جهت انگيزه عكس طلاهاي دسته دومم رو براتون ميفرستم ار يكي از نزديكانم خريد به قيمت گرمي ٨ميليون حساب كرد اون زمان طلا ٨تومن بود

انگشتر ٢گرم دستبند ٤.٥گرم

موقع پ ر ي و دي حتما لاك ميزنم براي دل خودم و تنوع 

مستانه جان موتورمو گرم شد خواهر 😂

خوشگلها بيشترش قسمت شما 

صندوقچتون پر طلا 🤩

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

خانما من میخواستم از شما خواهرای عزیزم مشورت بگیرم اونایی مادر هستید بیشتر میتونن کمکم کنند اگر خدا بخواد قصد داریم اقدام کنیم برا بچه آوردن ولی میخواستم هر نکته ای اقتصادی یا پزشکی  که تجربه دارید بهم بگید...هر نکته ای بگید برام ارزشمنده  

درسته حالا این هفته بنویسم ببینم چه خرج اضافه ای دارم نون سنگک مثلا اینجا بزرگ و کنجدی بخوای ۳۰تومن ...

آره کم کم فک کنی، متوجه میشی چطور کنترل کنی مخارجو ....

راجع به نان چند نکته بگم: 

ما هم نان لواش نمیخورم مگه اینکه مجبور باشیم ولی نون تافتون میگیریم ؛ از چند تا نانوایی گرفتم تا بالاخره یه نون تافتون با کیفیت و قیمت دولتی پیدا کردم ...‌.. هر بار که نون میگیریم ، ۱۰ تا اضافه تر میگیریم میذارم فریز که اگه یادمون رفت نون بخریم یا به هر علتی ، نون خوب داشته باشیم . 

یه نون بربری قیمت دولتی هم پیدا کردم، از خونمون دور ؛ هر بار چند تا میگیرم با قیچی تیکه میکنم میذارم فریز با پنیر گردو دوست داریم .... 

از طرفی ، یه نون های تنوری هست  دونه ای ۴ تومن ،اونا هم خیلی خوشمزه و با کیفیتن ... گاهی میخریم ....

حتما رو نون تجدید نظر کن ،  ماهی یک میلیون بدی برا یه چیز خوشمزه تر که بچه هات دوست داشته باشن بهتر ..... 

برا وسایل صبحانه هم:

ما همیشه پنیر فله ای میگیریم ، تو یه ظرف دربسته اب تصفیه و نمک قاطی میکنم و پنیرو میندازم  توش و میذارم یخچال ... قیمت یه قالب پنیر فله از پنیر کارخونه ای کمتر و مقدارش هم بیشتر و خوشمزه تر .... 

ارده شیره هم بسته بندیش خیلی گرون و بی کیفیت ولی تازه از مغازه ارده گیری بگیری ، عالیه از هر جهت .... من هر ماه نیم کیلو کره بادام زمینی میگیرم نیم کیلو ارده ‌.... 

مربا هم خودت درست کن ، طعمش با مغازه ای زمین تا آسمون متفاوت ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
الان خودتون گاز ندارید ؟خونه که رهن کردید جای گاز کاملا خالی ؟ یعنی پایینش کابینت نیست ؟

اجاق گاز فردار داشتم بردم گذاشتم خونه شهرستان واسه مستاجر...آره جای گاز کاملا خالی ...کابینت نیست 

یه بار به صاحب خونه گفتیم نظرش نیست کابینت بزنه ...گاز رومیزی که دوستان هم گفتن آخه اصلا جایی نیست گاز رو بزارم باید رو زمین باشه که سخته

لیمو کیلویی ۶۰ تومن؟چ عاالی من تهرانم دیروز خریدم کیلویی ۳۰۰ هزارتومن !!!

مناطق جنوبی ارزانتر... 

تازه این لیمو ها برا درخت خالم بود ، چون بابام خودش لیموها رو چید و ... گفت کیلو ۵۰ ولی براش ۶۰ ریختم ... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏