2777
2789
مناطق جنوبی ارزانتر... تازه این لیمو ها برا درخت خالم بود ، چون بابام خودش لیموها رو چید و ... گفت ک ...

من هم شمالم.اینجا۲۷۰ بوددوسه روزپیش

واقعاتفاوت قیمت تو مناطق مختلف کشورفرق داره.الان لیموترش اونجاارزونه اما ممکنه میوه های دیگه گرون باشه.شمال هم ممکنه مرکبات ارزون باشه وبقیه میوه ها گرون

تمام اینها درهزینه زندگی تاثیرگذارهست.خیلی خوبه که اعدادوارقام رومیگین تا دوستان موقع برنامه ریزی مخارج اینها رو درنظربگیرند🌹

خدایا بی نهایت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ب نظرم طلاهاتو نگه دار و هیچ بانکی گرو نزار. ده تومن ۳ ماه بزار بلو بهت وام میده.اخه چ کا ...

عزیزم شرایط وام بلو چطوریه؟

سه ماه سه تومن بمونه حساب 10تومن میده؟

بعدش چقدر وام میده؟

به زودی منم مامان میشم😍
بله منم به شدت موافقم . ما هم از بلو چندین بار ۲۰ میلیون وام گرفتیم مثل آب خوردن داد. وام دوم ببعد ر ...

خانومی اگه اطلاع داری یه توضیح کلی راجع به وام بلو میدی به من

به زودی منم مامان میشم😍
اجاق گاز فردار داشتم بردم گذاشتم خونه شهرستان واسه مستاجر...آره جای گاز کاملا خالی ...کابینت نیست یه ...

شما هم باید مثل صاحبخونه تون گاز و میذاشتین به اختیار مستاجر اگه از اول باهاش شرط نکرده بودین

عیب نداره حالا که دادید 

اینا قیمتش مناسب روی صفحه کابینت میتونید بذارید جای گاز هم بذارید خالی باشه

اگه برای یک سال اونجا هستید و جوابگو خانواده تون هست

به نظرم خرید فر و بذارید رفتین خونه خودتون

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام به همه ❤️دیروز همسرم گفت که می‌تونه اعتبار دیجی پی برداره و وسیله هایی که لازم داریم بخریم ولی ...

سلام عزیزم به سلامتی پبارک باشه❤️

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی دیجی پی به من ۳ تومن اعتبار داده 

ولی مثلا رفتم فروشگاه هاش که یکیش افق کوروش بود خرید زدم قسمت پرداخت با دیجی پی زدم نشد نوشت اعتبار ندارید میدونید مشکل از کجاست

چجوری باید از اعتبار دیجی پی خرید کنم لطفا هرکی میدونه کمکم کنه🙏❤️

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
ممنون عزیزم خیلی راه کار خوبی بود بله من از بی نظمی متنفرم و سریع به هم میریزم و جالبه که خسته میشم ...

عزیزم شما خودت بهتر می دونی اما این کار باعث میشه سن بالا بدنت اذیت بشه و اینکه مواد شوینده برای سلامتی خوب نیست 

خانم ها خیلی بدنشون نسبت به اقایون حساس تر هست و به قولی زودتر از پا می افتن 

همون تایم رو برای سلامت جسم و روح خودتون بذارید 

البته که قطعا شما خودت از من خیلی بیشتر بلدی 

شما هم باید مثل صاحبخونه تون گاز و میذاشتین به اختیار مستاجر اگه از اول باهاش شرط نکرده بودینعیب ندا ...

قیمت اینهارو میدونید ؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام به همه ‌

من خیلی نکته خانه داری و اقتصادی تو گروه نمیگذارم هر آنچه میخوام بگم همه ماشاله خودشون بهتر از من بلدن فقط یکاری امشب کردم گفتم شاید به درد بقیه خورد 

یک دو جعبه خرما تو یخچال از چندماه قبل داشتم دیشبم همسرم یک بسته دیگه خریده بودن برای همون برای جلوگیری از خراب شدن ،دو بسته قدیم رو چون سفت شده بودن ریختم تو یک کاسه بزرگ روشم آب جوش بعد  ده دقیقه  پوست کندم گذاشتم داخل ماهیتابه با نصف قالب کره و پودر دارچین و هل یک تفت کوچک دادم بعد کمی سرد شدن تو دست خیس حالت توپ کوچک از هرکدوم دراوردم و هر کدوم رو تو مغزیجات مختلف مثل گردو یا کنجد و پودر پسته و نارگیل می تونید بغلتونید بعدم تو ظرف درب دار کنار چای یا بعد غذاهاییمثل ماهی که سرده عالیه 

یک نکته دیگه هم فصل لبو 

لبو بگیرید خلالی خشک کنید مقداری کمی تو چای خشک تون بریزید به چای یک رنگ خیلی خوبی میده فقط زیاد نریزید که طعم غالب بده 

هم چای خوشرنگ میشه هم برای مهمونی دیگه نمیخواد زیاد چای دم کنید تا چای پررنگ و خوشرنگی داشته باشید 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
شما هم باید مثل صاحبخونه تون گاز و میذاشتین به اختیار مستاجر اگه از اول باهاش شرط نکرده بودینعیب ندا ...

میشه رو زمین گذاشت؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان خوبم خواستم بگم که واقعا الان خیلی تورم زیاده ولی چکار کنیم دیگه باید به روی خودمون نیاریم حالا خوبه شما بازهم حقوق تون بالای ۳۰ یا ۴۰ تومن هست ولی ما با زحمت خیلی زیاد حقوقمون به ۲۰ و۲۴ میرسه با تلاش واقعا شبانه روزی همسرم ولی من واقعا نمیتونم برم سرکار چونکه دو تا بچه کوچیک دارم وبه کار خونه هم باید برسم باید خرید کنم باید به خونه مامانم سر بزنم وکمکش کنم چاره ای ندارم ۶ تا بچه ایم ولی همه رفتن وبرای مهمونی چند ماه یکبار میان ومیرن منم اِلان مثل شما ها خیلی قسط دارم ولی خوب تا جایی که بشه مدیریت میکنم همون قسط هامون فکر کنم پس انداز باشن دیگه مثلا ۳۶۰۰ قسط بیمه      ۵۰۰ قسط بیمه ماشین      ۴۷۰۰ قسط بانکه    ۵ تومن قسط مدرسه پسرمه ۵۰۰ تومن پول کلاس پسرمه ۱۶۰۰ قسط موبایل    ۵۶۰۰ قسط پرده وکاغذ دیواری  البته بعضی از قسط هام تا عید تموم میشن دیگه بقیه اش هر چی موند میشه خرج خونه ام  ولی من بچه هام یا کلا خودمون خیلی کم مصرف هستیم  از نظر لباس وخورد و خوراک خیلی کم خرج هستیم یعنی عادت کردیم همیشه سعی کردم برسونم اصلا بچه هام عادت به پر خوری ندارن ولی تا حالا خدا وند بزرگ کمکم کرده واز حالا به بعدش هم کمک میکنه من خیلی بخدا ایمان دارم وبه کمک های غیبیش که میرسونه همون خداوندی که بچه بدنیا نیومده ولی روزیش رو در سینه مادر قرار میده همون خدایی که برای حضرت مریم از غیب غذاهای بهشتی میفرستاد خدای ما همونه پس بهتره خیلی خومون رو نگران نکنیم بموقع خودش همه چیز بهمون میده فقط از ما حرکت از خدا هم برکت