2777
2789
سلام خانمای طلادوست روزتون بخیر باشد. خانمایی که استاد در قیمت انس طلای جهانی و داخلی هستند میشه بگی ...

سلام 

من صرفا چیزهایی که یاد گرفتم میگم و اصلا تسلطی ندارم فقط نظر اساتید میگم ....

انس جهانی ۳۰ درصد رو قیمت طلای داخلی تاثیر ذاره ، و دلار ۷۰ درصد ...  ؛ قیمت انس و دلار با هم بالانس میشن 

یعنی الان که قیمت انس جهانی ترکونده و به بیشترین حد رسیده ، قیمت دلار ۱۱۰ تومن در حالیکه گفته میشه الان ارزش ذاتی دلار ۱۲۲ تومن ..... 

ماه نوامبر که از ۱۰ آبان شروع میشه ، خطر ریزش انس جهانی بالاست ... قبلا هم در یک دوره ای ، انس به شدت بالا رفت و بعد تا حدود نصف قیمت ریزش کرد .... الانم تحلیل گرا انتظار ریزش دارن ولی اینکه تا چه حد بالا بره ، به سیاست های ترامپ بستگی داره ..... 

وقتی انس بریزه ، تازه دلار جون میگیره و فنری که به شدت فشرده شده ، رها میشه و همه رو حیرت زده میکنه ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم شما و دیگر دوستان چرا خودتون رو مقایسه میکنین عزیزم؟ کار ب کسی نداشته باشید از اونچه ک می ...

ممنون که این همه برام نوشتی ،❤️❤️❤️

هزینه ها زیاد شده وگرنه درآمد ما هم بد نیست 

150کیلو برنج سالانه خریدیم 45میلیون 

کلاس رانندگی دخترم 11میلیون این ماه دادیم

پول توجیبی دختر دانشجو ماهانه سه  میلیون که اکثرا غذاش رو از خونه می‌بره اگه بخواد دانشگاه غذا بخوره که کل پولش برای نصف ماه هم نمیشه

لباس پاییزی هم کم کم داریم براشون میگیریم 

واقعا بعضی چیزا رو نمیشه دیگه خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که این همه برام نوشتی ،❤️❤️❤️هزینه ها زیاد شده وگرنه درآمد ما هم بد نیست 150کیلو برنج سالانه خ ...

قبول دارم عزیزم درست میگی 

ماشاله درامدتون عالیه 

ولی خب زندگیا سخت و سختر شده 

ما درامدمون ماهی حدود ۳۵ تومن ک ۲۷ تومن قسط داریم 🫠

قبول دارم عزیزم درست میگی ماشاله درامدتون عالیه ولی خب زندگیا سخت و سختر شده ما درامدمون ماهی حدود ۳ ...

البته فعلا تا وام جدیدمون ک ماه اینده میاد نگرفتیم چون اونم قسط۱۱ تا۱۲ تومنه 

ولی خب از همون ماه بعد چن تا قسط تصویه میشن 

۳۴۰۰ ابان 

۳۷۰۰ اذر 

۳۰۰۰ دی 

۱۸۰۰ اسفند 

عزیزم کم کم پول بریز برات جمع میکنن تا به وزن خوبی برسه

باید برم از طلا فروشم بپرسم ببینم انحام میذه برام چون طلاهامو دارم تکمیل میکنم مصرفی  خودمو 

بعدش دوست دارم فقط پس اندازی باشه  برای  هدفم و آینده 

مرسی عزیزم 

ممنون که این همه برام نوشتی ،❤️❤️❤️هزینه ها زیاد شده وگرنه درآمد ما هم بد نیست 150کیلو برنج سالانه خ ...

هزینه ها بشدت بالا رفته ، ولی خب قیمتا تو شهرهای مختلف فرق داره ...؛  ۸ تومن ببین در طول ماه چطور خرج کردی، یکی دو ناه بنویس دستت بیاد .... 

مثلا من لیمو گرفتم کیلو ۶۰ تومن ... 

آجیل کنار خونمون کیلو ۱۷۰۰ ، تو شهر ۱۳۰۰  با کیفیت بالا ،  الانم یه فروشگاه دیگه میده کیلو ۱ تومن... خیلی تفاوت قیمتا بالا رفته ... 

دیروز رفتم برا گوشی گلس بذارم ، طبقه پایین پاساژ گلس میگفت ۲۰۰ ،  رفتم طبقه بالا  شد ۱۰۰ تومن چون مغازه ش حالت عمده فروشی داشت و تا حالام چند بار رفتیم پیشش و کارش عالیه .....  

سعی کن برا خریدات ، جاهایی که قیمت مناسب ذارن البته با حفظ کیفیت پیدا کنی ... ؛ بازم برات مثال میزنم عزیزم ...

دیروز برا خرید تره بار، رفتم مرکز شهر که البته به دلیلی شلوغی زیاد و ...یکی از میوه ها رو نخریدم ،  بالا خونمون وانت و ... هست از اونجا گرفتم ...‌ ولی بالا خونمون  قیمتا نصف بازار بود!!!!!  ولی همیشه برا تره بار ، پنجشنبه ها صبح با همسرم میریم یه باراچه ای هست ، از اونجا میگیریم همه میوه ها با کیفیت و قیمتا عااااالی ؛ ایندفعه نرفتم و کلی پام گرونتر دراومد ...‌ 

خرید سوپر مارکتتو نگاه کن عزیزم ، ممکنه بیشتر بودجه تون برا همین خرج بشه ... ؛  فرضا میری یه رب بخری ،همراش کلی خرید غیر ضروری داری ...‌‌ یا اینکه یه شیشه مربا تو مغازه ۵۰ قیمتشه ولی خودت درست کنی کمتر از نصف پات در میاد 

۵۰ تومن از این خرید، ۱۰۰ تومن از اون خرید و ... میمونه ، میتونی خرج تنقلات کنی ... هر چند ساده مثل نخودچی کشمش ... ؛ بازم میگم چند جا قبمت کن و مغازه های منصف با کیفیت پیدا کن همین نخودچی رو من ۳ جا قیمت کردم ۲۸۰ با کیفیت معمولی، ۳۲۰ با کیفیت عالی و یک جا دیگه هم ۲۲۰ بازم با کیفیت عالی ... همین کیلویی ۱۰۰ تومن اختلاف خودش کلی میشه .... گرونیه باید فعال و زرنگ باشی ، با برتامه بری خرید وقت بذاری ....

سعی کن اول ماه یک بار برا خرید شوینده و بهداشتی و چیزهایی که ماهانه س ، بری  و در طول ماه بودجه رو به ۳ تا ۱۰ روز  یا ۴ تا ۷ روز تقسیم کن و بهش پایبند باش برا خرید نون و شیر ماست و میوه تره بار ... 

برا تغذیه بچه ها ،  اگه خرید سوپر ما کتی زیاد ، هم بودجه زیادی میخواد و هم اینکه به شدت مضر ...‌‌ ؛ خودت  هفته ای یکبار کیک بپز تقسیم کن بذا  ظرف درب دار بذار فریز، یا خوراکی های مفید دیگه ...

برنامه غذایی هم خیلی خوب؛ متناسب با برنامه غذاییت خرید میکنی و خیالتم راحته

همه ی این مسائل باز برمیگرده به همکاری اعضای خانواده ؛  مثلا من هر موقع به همسرم بگم فلا جا بریم قیمتا رو ببینیم کیفیت ببینیم ، نه نمیگه ، پایه ی پیاده روی و بازار گردیه ؛ 

چون قبلا بارها بهش گفتم وقت بذاری و حوصله به خرج بدی بهتر یا اینکه همش درگیر بی پولی و فکر و خیال باشی؟؟؟؟  در هر صورت انرژی مون میذاریم اما اگه در جهت + باشه هزاران سود برات داره و ....  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب ...

ای واااای نگو،نکنه تهران هم بانک کارگشاییش جدیدا این شرایط رو داره!؟قبلا همون روز می‌بردم طلا رو میزاشتم و وام به حسابم میمود،نه خواب پول داشت نه چیزی،وااای من روی بانک کارگشایی حساب کرده بودم،هفته‌ی پیش رو حتما میرم بپرسم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

هزینه ها بشدت بالا رفته ، ولی خب قیمتا تو شهرهای مختلف فرق داره ...؛ ۸ تومن ببین در طول ماه چطور خر ...

درسته حالا این هفته بنویسم ببینم چه خرج اضافه ای دارم 

نون سنگک مثلا اینجا بزرگ و کنجدی بخوای ۳۰تومن تا ۴۰تومنه چون نون لواش نمیخورن توی خونه .هر روز باید یه دونه بخرم الان که حساب میکنم میبینم یک میلیون در ماه پول نون میشه

وسایل صبحانه هم زیاد میشه میرم کورش یا جانبو هر هفته میخرم .با تارا

اقساط تارا هم زیاد شده هفته ای ۵۰۰باید قسط های تارا رو پرداخت کنم .قسطاش که تموم شد برنامه اش رو قصد دارم پاک کنم ،😂

سلام سامیه خانم عزیز.میخواستم به شما راجع به چالشی که جدیدا براتون به وجود اومده یه پیشنهاد بدم چون ...

ممنون عزیزم 

خیلی راه کار خوبی بود 

بله من از بی نظمی متنفرم و سریع به هم میریزم و جالبه که خسته میشم 

از این به بعد اولویت  رو میگذارم رو بیشتر میگذارم رو ظاهر که نه زیاد خسته بشم نه زندگیم به هم ریخته باشه 

البته هی به خودم میگم ولی امروز پاشدم همه کابینت ها و دیوار آشپزخونه رو با آب وایتکس شستم هر هفته این کار رو می کنم 😐😐😐😐

بعد هم دیدم کف آشپزخونه کثیف شد شیلنگ آوردم کف آشپزخونه رو کامل شستم 

همسرم هر دفعه بهم میگه که هر هفته نیاز نیست دیوارهای آشپزخونه و کابینت ها رو همه رو تمیز کنی فقط لک ها رو پاک کن ولی انگار نمی تونم 

اول باید این عادت هام رو تغییر بدم 

عزیزم یعنی با ماهانه 8 میلیون تومن میگذرونید؟ چند نفرید؟

با خیلی کمتر از این مبلغ😂 

البته فعلا اینجوریه اوضاعه 

و از قبل خونه رو کامل کرده بودم ک داره تموم میشه 

من و دو تا بچم 

همسرمم صبحانه و نهار سرکارشه شام با ماست 

با خیلی کمتر از این مبلغ😂 البته فعلا اینجوریه اوضاعه و از قبل خونه رو کامل کرده بودم ک داره تموم می ...

آفرین حتما برنامه ریزی قوی داری افتخار میکنم که میتونین 

هروقت حوصله داشتی از خرید هات و برنامه ریزیت بنویس 

این ♥️ برای تو

آفرین حتما برنامه ریزی قوی داری افتخار میکنم که میتونین هروقت حوصله داشتی از خرید هات و برنامه ریزیت ...

زیادم نمیتونم عزیزم 

گاهی اوقات واقعا کم میارم و خسته میشم 

ولی خب دیگه مجبوریم ب ادامه دادن 

از برنامه ریزی هام اینکه 

لیست غذایی 

تک خریدن میوه و صیفی جات 

خرید عمده 

اینا ب من کمک کرده 

روزهای زیادی بدون خرج هسم اکثرا دم مغازه زیاد نمیرم برم تنها میرم و برا بچه هام بستنی یا ی خوراکی میکنم ک همرام باشن زیاد خرید نکنن 

بن و یارانه هم داریم البته دوتاش باهم۲۴۰۰ میشه 

چن وقت پیش سوال پرسیدم ک اوضاع قسط و وامها خیلی وخیم شده و از حقوق چیزی نمیمونه از وام جدید برا پر کردن خونه و خرید عمده بردارم ک معصومه جون و مستانه جون گفتن اره 

دیگر دوستان هم لطف کردن جواب دادن و گفتن سعی کن زیاد وام رو خرج نکنی 

حالا تصمیم گرفتم تا قبل وام با حقوق ی مقدار خرید کنم ی مقدار کم نگر دارم برا خرجای پیش بینی نشده 

برنج همسرم حدود ۴۰ کیلو سفارش داده تو دو قسط از حقوق ورداخت کنیم 

با بن اول شوینده ها بخرم و بعد هر ماه مواد غذایی 

با یارانه وسایل صبحانه برا ی ماه ک خوب بعضی روزها فرنی کیک و پنکیک عدسی اینا اضاف میکنم 

میوه رو تو تغذیه مدرسه بچم میزارم اینجوری ک هر میوه نصفش و روزی دو تا میوه ی لقمه و شیر و مغز ک از قبل داریم میذارم داعم 

مویز و انجیر و گردو و یکم مغز پسته بادام فندق دارم روزی دو سه تا دونه میزارم ک هر روزم نمیخوره برا بچه کوچیکترمم میزارم هرچی برا بزرگه میزارم

مرغ و بلدرچین و بوقلمون اکثرا میخریم ماهی خیلی کم شاید سالی دوبار متاسفانه بخرمو اینا رو هم تصمیم دارم اگر مساعده ای دادن حتما بخرم و فریز پر بشه 

برا گوشت هم حتما از وام برمیدارم ک انشالله جلو ماشینمون بکشیم و ب چند نفر از خانواده و نیازمند هم حتما میدم 

فعلا اینجوری بگذرونم تا ببینم خدا چی میخاد

❤️🌹

از بن میتونم حبوبات فروشگاهی  یا رب ماکارانی و اینچیزا بردارم درسته گرونتره ولی خب چون پول تو دستم نیس برا من بهتره 

گاهی هم تو دو قسط از حقوق کم میشه اگر ب مبلغ سه تومن خرید کنم 

لباسای زمیتونی و پاییزه رو پارسال برا همه اعضای خانواده هرید کردم و ترجیحا فعلا نمیخرم و ماهی شاید ۵۰۰ بتونم بریزم تو باکسش تا دم عید تو اف ک عیدی هم میدن بهمون خرید کنم 

راستش تا قبل شهریور اوضاع بهتر بود و برا لباس و این چیزا راحتر میرسید ولی از شهریور ک اسممون برا ماشین در اومد ۳ تا وام اضاف کردیم و طلا فروختم تا اذر ک ماشین تحویل بدن انشالله 

ولی خب دوستان درست میگن ب همه چیز رسیدن با این مبلغا خیلی سخته