هزینه ها بشدت بالا رفته ، ولی خب قیمتا تو شهرهای مختلف فرق داره ...؛ ۸ تومن ببین در طول ماه چطور خرج کردی، یکی دو ناه بنویس دستت بیاد ....
مثلا من لیمو گرفتم کیلو ۶۰ تومن ...
آجیل کنار خونمون کیلو ۱۷۰۰ ، تو شهر ۱۳۰۰ با کیفیت بالا ، الانم یه فروشگاه دیگه میده کیلو ۱ تومن... خیلی تفاوت قیمتا بالا رفته ...
دیروز رفتم برا گوشی گلس بذارم ، طبقه پایین پاساژ گلس میگفت ۲۰۰ ، رفتم طبقه بالا شد ۱۰۰ تومن چون مغازه ش حالت عمده فروشی داشت و تا حالام چند بار رفتیم پیشش و کارش عالیه .....
سعی کن برا خریدات ، جاهایی که قیمت مناسب ذارن البته با حفظ کیفیت پیدا کنی ... ؛ بازم برات مثال میزنم عزیزم ...
دیروز برا خرید تره بار، رفتم مرکز شهر که البته به دلیلی شلوغی زیاد و ...یکی از میوه ها رو نخریدم ، بالا خونمون وانت و ... هست از اونجا گرفتم ... ولی بالا خونمون قیمتا نصف بازار بود!!!!! ولی همیشه برا تره بار ، پنجشنبه ها صبح با همسرم میریم یه باراچه ای هست ، از اونجا میگیریم همه میوه ها با کیفیت و قیمتا عااااالی ؛ ایندفعه نرفتم و کلی پام گرونتر دراومد ...
خرید سوپر مارکتتو نگاه کن عزیزم ، ممکنه بیشتر بودجه تون برا همین خرج بشه ... ؛ فرضا میری یه رب بخری ،همراش کلی خرید غیر ضروری داری ... یا اینکه یه شیشه مربا تو مغازه ۵۰ قیمتشه ولی خودت درست کنی کمتر از نصف پات در میاد
۵۰ تومن از این خرید، ۱۰۰ تومن از اون خرید و ... میمونه ، میتونی خرج تنقلات کنی ... هر چند ساده مثل نخودچی کشمش ... ؛ بازم میگم چند جا قبمت کن و مغازه های منصف با کیفیت پیدا کن همین نخودچی رو من ۳ جا قیمت کردم ۲۸۰ با کیفیت معمولی، ۳۲۰ با کیفیت عالی و یک جا دیگه هم ۲۲۰ بازم با کیفیت عالی ... همین کیلویی ۱۰۰ تومن اختلاف خودش کلی میشه .... گرونیه باید فعال و زرنگ باشی ، با برتامه بری خرید وقت بذاری ....
سعی کن اول ماه یک بار برا خرید شوینده و بهداشتی و چیزهایی که ماهانه س ، بری و در طول ماه بودجه رو به ۳ تا ۱۰ روز یا ۴ تا ۷ روز تقسیم کن و بهش پایبند باش برا خرید نون و شیر ماست و میوه تره بار ...
برا تغذیه بچه ها ، اگه خرید سوپر ما کتی زیاد ، هم بودجه زیادی میخواد و هم اینکه به شدت مضر ... ؛ خودت هفته ای یکبار کیک بپز تقسیم کن بذا ظرف درب دار بذار فریز، یا خوراکی های مفید دیگه ...
برنامه غذایی هم خیلی خوب؛ متناسب با برنامه غذاییت خرید میکنی و خیالتم راحته
همه ی این مسائل باز برمیگرده به همکاری اعضای خانواده ؛ مثلا من هر موقع به همسرم بگم فلا جا بریم قیمتا رو ببینیم کیفیت ببینیم ، نه نمیگه ، پایه ی پیاده روی و بازار گردیه ؛
چون قبلا بارها بهش گفتم وقت بذاری و حوصله به خرج بدی بهتر یا اینکه همش درگیر بی پولی و فکر و خیال باشی؟؟؟؟ در هر صورت انرژی مون میذاریم اما اگه در جهت + باشه هزاران سود برات داره و ....