2777
2789
سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متف ...

سلام عزیزم خوبی.. ماشاالله ندیده عاشقت شدم.. دست راستت رو سر من😘😘😍

منم عاشق یاد گرفتنم اما فعلا بخاطر بچه هام کوچیک ان عقب افتادم... ان شاء الله قسمت بشه طلاهامون اینجا مجدد عکس بزاریم😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین ماهانه چقدر برای مخارج به شما میده که انقدر توقع داره؟😂و اینکه که چندروز همیشه همه چی از ...

بله حتما ۲۰ تومن و پول هفتگی بچه ها رو هم میده به خودشون 

اینم فکر خوبیه در کسری از ثانیه همرو میخوره 😵‍💫

ماشااالله چاقم‌ نیستا 

ولی مصرفش بالاست 😁

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
از خونه بابامم بخوام بگم بیش از حد بی مسئولیت ، بی برنامه ، نه میدونن پس انداز چیه نه حساب و کتاب با ...

سلام عزیزم خوبی.. یجورایی مشکلاتت شبیه مشکلات منه و خوشحالم جفتمون درست دیر شده اما بازم شکر خدا به لطف خدا همینم بس که به خودمون اومدیم و دوس داریم به آرزوهای خوبمون برسیم.. منم آرایشگری خیلی دوس داشتم و الان خداروشکر دوره کراتین و لیفت رفتم. . دوس داشتی واس انگیزه هم درخواست دوستی بده 😘🙏😍

ان شاء الله ک به آرزوهای خوبمون برسیم🌹دلمون همیشه شاد و تنمون سالم

سلام دوستاننظرمردبازاربراخرید طلا چی هست؟فروش در بهمن چی؟منتظرم ؟

سلام گلم.. ایشون همیشه میگن یه مقدار نقد باشید همیشه مابقی تبدیل به طلا کنید یا سکه یا عیار... بهمن متاسفانه تا 14یا 15ت گفتن میره البته بازم بستگی به اقتصاد کشور داره.. هیچی قابل پیش بینی نیست🤕

سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متف ...

سلام خداقوت ❤️پیشنهاد من به شما اینه که شما کارهای خونه رو کمترکنید مثلا روزی فقط یک ساعت به ظاهرخونتون برسید وخونه رو مرتب نگه دارید ساعات دیگه رو این کارهای خیلی خوبی که گفتید مثلا ازپارچه فروشی کیلویی پارچه های شیک وقیمت مناسب هست بخرید شلواربچه گانه توخونه ای هودی های بچه گانه دم کنی و.. درست کنید بگذارید دیواربفروشید میتونید از روش فیلم بگیرید و بگذارید یوتیوب کم کم کسب درآمد بیشتر کنید یا دوره آموزشی از روش تدوین کنید بفروشید یا اینکه همون خیارشور وشیره ها وکیکهایی که گفتید بگذارید سوپرتون بفروشید بازم میشه فیلم گرفت ودوره های آموزشی ساخت.. فقط حجم کارهای دیگه رو کم کنید وبه درآمدزایی فکر کنید. همون ساعاتی که فروشنده هستید میشه به عنوان مثال یک کلاه بچه گانه بافت فروخت.. 

عزیزم کورد کجایی؟منیش کوردم

ایلام

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دیدم پاک کردم

خواهش میکنم از روتین پوستی خودتون بگید 

از مکمل هایی که میخورید

ماشالله ۳۰ساله هم به نظر نمیرسید

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بله حتما ۲۰ تومن و پول هفتگی بچه ها رو هم میده به خودشون اینم فکر خوبیه در کسری از ثانیه همرو میخوره ...

چیزهایی بزار که سیر بشن وارزون باشه

تست سوخاری

پفیلا

نخود وکشمش

...

سلام به همه ی عزیزانمن خیلی از صفحات عقبم فقط چون یه سری تحلیل فیک تو اینستا دیدم اومدم بگم کهتحت هی ...

سلام عزیزم

میشه بگی از پس اندازتون چند درصد طلا چند درصد نقره میخرید؟

به دید چند ساله نقره میخرید؟

بیاین عکس بگذارم

وای سامیه خانم ماهم میخاستیم ببینیم ...

لطفا اگه امکانش هست یه بار دیگه عکستون بزارین ...

در راستای تاپیکمون این هفته باز برنامه غذایی نوشتم ،خیلی کمک کننده هست ...کم و کسری هامو مینویسم و میخرم..

یه وامی داشتم که فردا میخام برم طلا بخرم ،لطفا بگین بخرم یا چندروز صبر کنم ؟

ذرت دون شده خریدم و فریز کردم برای پیتزا و سالاد الویه ..‌

امروزم خریدام انجام میدم و اگه فرصت کردم کیک خونگی میپزم داخل کاپ کیک میریزم ،که طول هفته بچه ها میدم باشیر ویا میوه ...

ممنون از معصومه جون و بقیه دوستان که تجربه هاشونو به اشتراک میگذارن ...

خانومای گل و مدبر و زحمتکش

چه شاغل چه خونه دار

چند دقیقه لطفاً به دستانتون نگاه کنید امروز روز تشکره 

تشکر از دستامون

یارای همیشگی ،کلی هنر با این دستا خلق شده بچه‌ها 

کلی کدبانوگری شده

نمونش خود من... با این دستا کلی هنر نمایی کردم شنیونای خوشگل زدم 😍

سفره های خوشکل و تزیین شده چیدم ،به همسرم عشق دادم 

خیلی وقتا  از استرس لرزیدن،اشکامو پاک کردن 

دیشب قبل عکس گذاشتن سامیه جون دستامو عمیق نگاه کردم ناخونام ودستای کوچولوی سبزه قشنگم 💅🏼

بوسیدمشون 

ازشون تشکر کردم تو روزای سخت کنارم بودن و باعث شدن با هنرشون درامدزایی کنم 😍

یه لحظه فک کردم دستامم خیلی دوستم دارن که اینهمه بهم خدمات میدن بدون چشم داشت،فک نکنید دیوونه شدماااا😂

فقط گفتم اینم یه مدل شکرگذاری برای دادن نعمتاییه که شاید کمتر به چشممون بیاد

شما هم ازشون تشکر کنید و ببوسیدشون کی پایه تر از دستامون برای انجام کارامون😍