2777
2789
عزیزجان سلام خیلی خیلی ممنون از راهنماییتونخورشت سیب داریم؟میشه به من بگید چجوری درست می‌کنید؟رفتم س ...

گوشتو درست کن بدون رب باوب دارچین و زعفران بعد بهش آلو اضافه کن و سیب ها رو پوست کن تیکه های بزرگ کن ،جداگانه سرخ کن ،نیم ساعت آخر اضافه کن به گوشت همش نزن ،خیلی خوشمزه .فقط سیب باید سفت و ترد باشه تا موقع پختن له نشه.

مربای سیب هم خوشمزه اس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه عزیزان ان شالله روزگاربه کام همتون شیرین ودلچسب باشه 

ازاونجایی که ی فرشته کوچیک داریم‌توخونمون نمیتونم تندتندبیام گزارش بدم اما تواین سه ماه که‌گزارش ندادم دوتاتولد یه سالگرد ازدواج وچهارتامهمانی که خانواده‌همسرم بودن و ردکردم به نحواحسن با یاری خدا ونوشته های شما دوستان عزیز همیشه مهمونیای من خداروشکر به لطف خداخوب بوده وهمه خوشحال وراضی رفتن وبه همه خوش گذشته چون‌تومهمونی چندروزی که هستن اکثرا دوروز بازی گروهی میکنیم  فیلم میبینم دعامیخونیم ورقص پایکوبی هم داریم 🥰🤣😎 بخداهمشون توبه اقلیم‌میگنجه چون خانوما دست میزنن اقایون جفتک😅ومامیخندیدم داشتم میگفتم خداروشکر مهمونیام تولدام عالی برگژارشد من کیک ودسرامو خودم‌درست میکنم وازبیروم‌نمیخرم که اصولاهرمدلی بخوام درست میکنم ونگرانی ندارم خداروشکر بابت این کل این مهمونیاا چیزای که ازبیرون تهیه کردم ۵تومن شد 

خداروشکر ابرومندانه بود 

دسرامو همونطور که درجریانین چندتاچیزوقاطی میکنم ومزه بینظیر میده‌وهمه‌خوششون‌میاد خداروشکر بااینکه فرشتمون توخونه همش به تنبون من‌چسبیده اما از دیزاین غذاهام غافل نمیشیم همیشه عالی میارم سرسفره ازاونجایی ک به همه سوغاتی میدم همه سوغاتی برام میارن از شهراشون اونم‌خوراکی ازشمال زیتون‌پرورده وهفت بیجار بی بی کن وفلان ویهمان مادرشوهرم هرچیزی درس کنه کنارمیزاره برام منم باهمینا دیزاین میکنم یعنی پول خاصی نمیدم برادیزاینم مگر گوجه گیلاسی وجعفری باشه خلاصه این از دیزاین ناهاروشام 

حالابریم سراغ صبحانههه صبحانه همه مرباهاروخودم درس میکنم اگثرا که بابت اینم شکر گزار خدام که توان همچین کارای بهم میده بایه فرشته مرباهاروتوظرفای کوچیک‌ خوشگل میزارم. ومیارممم کرهامم همیشه قالب میزنم حالاچطوری میژارم کمی کره باز بشه بعدبا قاشق میریژم توقالب شکلات بعدباپشتش صافش میکنم همه جای قالبو بگیره ونیم ساعت میره توفریزر کره که بست از قالب براحتی درمیاد و شماا یه کره ادایی خوشگل دارین پنیرمم خامع ایی با ماسورع وقیف ی رز خوشگل میزنم میزارم تو ظرف واینگونع صبحانه ما اماده شد 

وچراالان‌مینویسم چون فرشته روپامهه☺️🥰

ممنونم ازهمتون عزیزای دل که تااینجا بامابودین تا دُرودی دیگر بدرود به خدای مهربون بخشنده میسپارمتون 

اگه هم اذیت شدین چون ازهمه چی گفتم به بزرگواری خودتون ببخشیدد 

اگه مایل بودین برای سلامتی خواهرم که تنها داره دخترش وزندگی شو اداره میکنه یه حمد شفا قرائت کنید منم ...

سلام عزیزم خوبین

لطفا بازم از خودتون بگین،تلاش های پراز امید شما به ما انگیزه میده

❤️🌹

سلام به دوستان هدفمندمامشب رفتم یه مغازه قولنامه کردم،به نام خودم.۱۰۰گرم طلای اضافی داشتم فروختم یک ...

سلام مبارکتون باشه عزیزم 😍😍.انشاالله رزق و روزی و  برکت ازش بیاره واستون 🤲

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...