2777
2789
چقدر میکشن رو لباس!!

خیلی سود داره  دوست من میخواست بوتیک بزنه رفت بازار تهران گفت هر کسی اومده بود که مغازه داشت یا مزون یا حتی خونگی میگفت 50 درصد سود داره و دوستم اونجا مصمم شد که جنس بخره و مغازشو باز کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما آگاهاگر نظری فکری دارید ازتون ممنون میشم ریپلایی کنیدمن ۱۱سال سابقه آموزگاری دارمواقعا دیگه د ...

سلام دوست عزیز.  خداقوت. 

من ارشد روانشناسی دارم و ده ساله ابتدایی تدریس میکنم. یکبار درخواست تغییر سمت دادم که برم مشاور مدرسه با اینکه رئیس منطقه موافق بود ولی معاونت ابتدایی به دلیل کمبود نیرو مخالفت کردن .من هم دیگه درخواست ندادم. وقتی با دوستانم که متوسطه هستن صحبت میکنم احساس میکنم ابتدایی خیلی بهتره، ما آخر اردیبهشت تعطیل میشیم ولی اونا تا اواخر خرداد میرن مدرسه. ابتدایی زنگها کوتاه تره و برای کسی مثل من خیلی بهتره . متوسطه هم این حسنو داره که میتونید چهار روز در هفته بیست و چهار ساعتو پر کنید و سه روز تعطیل باشید.

استان ما خیلی سخت با خروج نیروی ابتدایی موافقت میکنه باید ببینید استان و شهر شما چه جوریه.

اگه از تدریس ابتدایی خسته شدید میتونید تو همین مقطع معاون بشید.که اونم تابستون درگیر میکنه

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

سامیه جان چقدر زیبا هستین چشم بد ازتون دور😍😍

به قول دوستان فکر میکردم سنتون بالاست 

ماشالله خانم معلم فعال 

همیشه موفق باشین ❤️

پیام هاتون رو همیشه میخونم 

خیلی چیز ازتون یاد گرفتم 😘😘