2777
2789

باورم نمیشه به عکس رسیدم میشه بزاری سامیه جون

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان گل شب همگی بخیر 

دوستان من یه ۵۰ گرم طلا میخواستم بزارم بانک وام بردارم 

خونمون حومه تهرانه سمت اسلامشهر 

رفتم بانک ملی گفتن اینجاها صندوق طلا ندارن

باید بری بانک کار گشایی 

اما من نمیدونم بانک کارگشایی اطرافمون کجا هست 

آیا باید برم خود بانک کار گشایی تهران یا بانک ملی مرکز تهران 

باورم نمیشه به عکس رسیدم میشه بزاری سامیه جون

انگار دیر رسیدم که😑😮‍💨

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام دوستان گل شب همگی بخیر دوستان من یه ۵۰ گرم طلا میخواستم بزارم بانک وام بردارم خونمون حومه تهران ...

شعب کارگشایی فقط این کارو میکنن گوگل کن نزدیک ترین شعبه رو میاره برات

سلام دوستان گل شب همگی بخیر دوستان من یه ۵۰ گرم طلا میخواستم بزارم بانک وام بردارم خونمون حومه تهران ...

سلام ما یک همسایه داریم که از طریق کارگشایی بانک ملی وام طلا برداشته ولی گویا وام مبلغ پایین میدن. باز من دیدم ازش میپرسم. باید تهران برید

عزیزم گوگل هم کردم متوجه نشدم یعنی تو گوگل بزنم بانک کارگشایی در تهران یا بانک ملی

کارگشایی عزیزم

سلام ما یک همسایه داریم که از طریق کارگشایی بانک ملی وام طلا برداشته ولی گویا وام مبلغ پایین میدن. ب ...

ممنون عزیزم ازشون بپرسید کدوم شعبه تهران هست 

مطمعن هم باشه 

اشکال نداره یه روز وقت میزارم میرم 

یعنی به ازای ۵۰ گرم از ۲۰ تومن کمتر میدن 

خانمای عزیز وقتتون بخیر من یه مشکلی دارمهمسرم تو‌‌ این دو ماه که من دارم خونه رو اداره می‌کنم همش سع ...

میشه بگین ماهانه چقدر برای مخارج به شما میده که انقدر توقع داره؟😂

و اینکه که چندروز همیشه همه چی از صبح بچین روی میز.اینجوری کمتر میخورن.من یمدت صبح که بیدار میشدم همه چی میچیدم روی میز.میوه خشک آجیلی میوه ای... بعد دیدم خیلییی کم میخورن بخصوص بچه ها.در حالی که قبلش خیلییییی مصرف همه چی بالا بود تو خونمون.دیگه نچیدم و جالبه که دیدم عصر یا اخر شب میوه و تنقلات  میاوردم باز مثل قبل میخوردن.

بسیاررر زیبا ارمغان جان پیشاپیش مبارکت باشه چند گرمه؟؟؟🤩🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دوستان یه زنگ خطر براتون بزنم؟ 

من نه میگم کسی دروغ میگه نه میگم از هوش مصنوعی کپی میکنه فقط میگم همه توانایی های یکسانی ندارن 

همه نمیتونن مثل هم باشن 

توان جسمی خودمون راقبول کنیم و خودمون باشیم 

حسرت بقیه رو نخوریم و قدر سلامتیمون رو بدونیم 

هر حرفی رو هم باور نکنیم 

شبتون به خیر

سلام دوستان گلمان شاءالله قسمت باشه قراره شنبه برم این دستبند و انگشتر را بردارمچطورن؟نو ۷ درصد

بسیار زیبا و شیک

به به 🧡🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متف ...

بابا ماشاالله به جونت خدا بهت سلامتی بده

خدایا من چرا هیچ هنری بلد نیستم!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها