لئاا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 عنوان دوستان میخوام برم خونه ی دوست صمیمیم 151 بازدید | 11 پست از وقتی عروسی گرفت برای اولین باره میرم خونش. دو تا کارتون بیسکوییت از این هایی پتی بور هستن روش شکلات تخته ای داره نیمدونم دیدید یا نه دو تا کارتون گرفتم (به جای شکلات مثلا) با یه بسته عود دست ساز به نظرتون خوبه یا زشته؟! دیروز | 02:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2213 هرکسی با توجه به رابطشون وضع مالیش و رسومشون خونه نویی میبره منم میخواستم پنجشنبه برم خونه دوستم که اونم تازه عروسی کرده که کنسل شدخیلی تو ذوقم خورده یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
لئاا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 هرکسی با توجه به رابطشون وضع مالیش و رسومشون خونه نویی میبره منم میخواستم پنجشنبه برم خونه دوستم که ... صمیمیت که خیلی بالا. ولی وضع مالی من الان خیلی متاسفانه توی افسایده چونکه داریم جهاز میخریم در از قسط و خرج. میترسم این میبرم کم باشه آبروم بره.
طوفان1398 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 747 شیرینی بخری مجلسی تره. یا دانمارکی ببر، یا تر. ارزشش بیشتره تا بسکوییت کارتنی،بیشتر به چشم میاد
idnya عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 869 عود خوبه😍😍 بعدشم تازه عروس دومادا کلی شیرینی گیرشون میاد ما انقد هرکی میومد شیرینی میاورد که دیگه یه تعدادیشون خراب شدن ترش شدن😅 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2213 صمیمیت که خیلی بالا. ولی وضع مالی من الان خیلی متاسفانه توی افسایده چونکه داریم جهاز میخریم در از ق ... اگه صمیمیت خیلی بالاست و امکان خرید نداری خب بهش بگو و بگو ان شاالله بعد جبران کنم البته اگه حس میکنی چیزی که میبری کمه کدوم شهری یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
لئاا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 اگه صمیمیت خیلی بالاست و امکان خرید نداری خب بهش بگو و بگو ان شاالله بعد جبران کنم البته اگه حس میکن ... کرمان.
لئاا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 عود خوبه😍😍 بعدشم تازه عروس دومادا کلی شیرینی گیرشون میاد ما انقد هرکی میومد شیرینی میاورد که دیگه ... عودشخودش شد نزدیک ۳۰۰ تومن فک کنم میشد یه جعبه شیرینی باهاش خرید 😂😂 اونم چون میدونستم دوستم عود دوست داره میومد خونمون همش میگفت چه عود های خوبی داری بگو از کجا میخری منم میخوام
لئاا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 عود خوبه😍😍 بعدشم تازه عروس دومادا کلی شیرینی گیرشون میاد ما انقد هرکی میومد شیرینی میاورد که دیگه ... البته ۸ ماهه عروسی گرفته
idnya عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 869 عودشخودش شد نزدیک ۳۰۰ تومن فک کنم میشد یه جعبه شیرینی باهاش خرید 😂😂 اونم چون میدونستم دوستم عود د ... خوبه چیزی که دوست داشته رو واسش گرفتی👌🏼 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷