2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز مبلغی رو به عنوان وام بانکی به همسرم دادم تا هر ماه قسط پرداخت کنه .‌

پول پس انداز خودم بود...

مجبورم این کار رو بکنم والا ایشون پول رو برنمی گردونه

درواقع از اون جیب به این جیب هست.

با این پول قسط هم هر ماه می رم یه تیکه طلا می خرم  بزارم برای کمک های بعدی !

راستی 

جدیدا یه مغازه نزدیک خونمون باززشده تمام خوراکی های سوپر مارکتی رو به فیمت کمتر از نصف می ده 

مثلا با ۱۰۰ تومن نهایت دوتاوچیپس و کیک می شد خرید 

ولی ایتحا کلی وسیله می تونیم بگیریم 

همون محصولات هستن و همون مارک 

هر هفته اولش کلی وسیله برای زنگ تفریح و ..‌ از اونجا می خرم 

دوستام هم با این که جای دیگه زندگی می کنن پامیشن میان از همین جا خریددمی کنن با ابن. که وضع مالی خوبی دارن 

مثلا کیک ۲۵ تومنی رو ۱۰ میده 

۵۰ تومنی رو ۲۰ 

و ...

همین مسئله باعث درگیری این فروشنده با سوپری ها شده 😅

و مشتری فروارن پیدا کرده ..

اون روز ازش تشکر کردم گفتم خدا خیرتون بده ...

اینم سفره هفت سین امسالم بود اینه رو خودم درست کردم تمام ظرف هارو خودم رنگ کردم رومیزی وخودم دوختم و ...

سلام عزیزم بی زحمت عکس سطل برنج که با نخ کنفی درست کرده بودین رو مجدد بفرستین میگردم پیداش نمیکنم تگم کنید اگه فرستادین ممنونم 🌹♥️

راستی جدیدا یه مغازه نزدیک خونمون باززشده تمام خوراکی های سوپر مارکتی رو به فیمت کمتر از نصف می ده م ...

مراقب تاریخ انقضاشون هم باشید البته بعضی هاشون اول اینجور ارزون میارن تا مشتری جمع کنن یهو گرون میکنن 

مرسی عزیزم از نظرت، آخه مهمونی یهویی شد دیگه نه وفت خرید فنر پلاستیکی بود نه اینکه برم کوچیکش کنم

فداتشم عزیزمی ♥️درکل منظورم این بود حیفه کوچیک کنی یکی از اونا بخرکامل  تنگ میشه تو انگشتت دیگه خیالت راحته  

سلام به همه ی عزیزان

من خیلی از صفحات عقبم فقط چون یه سری تحلیل فیک تو اینستا دیدم اومدم بگم که

تحت هییچچچچچچ شرایطی طلا نمیریزه یه موقع گول این حرفهارو نخورین و طلا نفروشین

طلا تا ۲سال آینده تصاعدیه یعنی متاسفانه میشه انتظار انس حدود ۷هزار هم داشت 

برای سرمایه گزاری نظرم فقط روی سبد طلا،نقره و ارز دیجیتاله

اونایی که اهل نوسانگیری هستن خیلی حواستون باشه ریسک زیاد نکنین

خونه اولی ها از فرصت استفاده کنین میتونین خونه پول لازم پیدا کنین

خونه برای سرمایه گزاری نخرین

الهی که بهترین ها برای همه پیش بیاد

خانمهایی که ماشین از ایران‌خودرو برنده شدین 

تو فاکتور واسه من زده تاثیر مصوبه شورای رقابت و یه مبلغی و به عنوان کسورات در نظر گرفته 

کسی دیده یه همچین چیزی و ؟

عزیزان برنامه تارا چیه کسی اینجا ازش استفاده کرده ؟

من دارم یا اپلیکیشنه با کلی فروشگاهها میشه حضوری یا انلاین خرید کرد

هرچی خرید کنی ماه بعد باید تسویه کنی

کارتت بیشتر شارژ میشه

من از افق کوروش خرید میکنم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

سلام عزیزم یعنی کلا سه چهارساعت در شبانه روز میخوابید؟ صبح ها که ساعت پنج و سی بیدار میشید شبها هم حداقل ساعت یک و نیم دو میشه تا بخوابید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد