2777
2789
ممنونم از راهنمایی شما❤️وقت گذاشتید برام نوشتید.عزیزم به نظر شما، برای سه دقیقه زمان گذاشتن، چقدر با ...

سلام بانوی زیبا من خودم به شخصه انعام نمیدم به بنزین جز یکی دوبار که ده تومن با خجالت دادم اونم نقد داشتم بحث زمان نیس بحث شخصیت طرف واقعا ۵ تومن آدم روش نمیشه به گدا بده

سلام دوستان ویپادم امروز بازکردم یه پیغام اومد که نوشته بود اگر به روز رسانی کنید قابلیت های جدید اضافه میشه منم اشتباه کردم زدم رو بروز رسانی دیگه فقط همون صفحه سبز رنگ میاد اصلا وارد برنامه نمیشه چیکار کنم به پشتیبانی هم زنگ زدم میگن پاک کن دوباره نصب کن منم انجام دادم اما نشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان

دیشب و امروز لینک کانال معصومه جون رو برای همه دوستانی که درخواست داده بودن تک به تک ارسال کردم

غروب رفتم طلافروشی با وامی که گرفته بودم شکسته بخرم ، از این مغازه سالها پیش خرید میکردم .. بعد از اینکه کارت دادم و کشید  طلا رو همینطوری داد به دستم بدون فاکتور ! بجای فاکتور رو یک تکه کاغذ نوشت اعتراض کردم که چرا فاکتور نمی‌دید گفت اونجوری باید مالیات بدم ! گفتم من سالهاس چه شکسته چه مستعمل میخرم باید فاکتور داشته باشه طلا ، خلاصه گفت نه نمیدم و همون یک تکه کاغذ رو داد، البته مهر زد.

منم با ناراحتی رفتم یک مغازه دیگه که اخیرا ازش خرید میکنم و دو تا فروشنده داره، گفتم لطفا این طلا رو وزن کنید ، گفت چرا از ما نخریدین و رفتین جای دیگه و ... وزن کرد گفت حداقل ششصد سوت کمه ! گفتم یعنی چی  مگه میشه گفت کمه دیگه برید پیش خودش ، دوباره برگشتم پیش اولی گفت دوربین ها رو چک میکنیم ، چک کردیم دیدم بله رو ترازو وزن درسته گفت ما دیگه بهتون تحویل دادیم .. دوباره رفتم مغاره دومی دیدم فروشنده ای که وزن کرد نیست همکارش بود گفتم خواهشا دوربین رو چک کنید شاید جایی افتاده چک کرد گفت خودتون از پلاستیکش درآوردین منم خیلی ناراحت گفتم آخه اینطوری که نمیشه یک زنجیر نباشه یک کم فکر کرد خم شد از پشت پیشخون طلا رو از رو زمین برداشت گفت ااا افتاده اینجا زیر میز !

خلاصه کلی حرص خوردم 

معصومه خانوم حق دارند بعضی ها مشکل دارند جواب سوالشون و میدی اینجوری برخورد میکنندخیلی بی ادب هستید ...

عزیزم باید بگی ارث پدرت رو طلبکاری .

آنقدر درگیر پس انداز و ... شدی طلبکاری و بدهکار رو قاطی کردی .

من کلا تو این تاپیک 4 الی 5 تا پست بیشتر نزاشتم .اصلا در جریان پیام‌هایی که بقیه میزارن نیستم. 

اگر شما با درخواست لینک بقیه مشکل داری چرا در جواب به سوال من اعتراضت رو عنوان میکنی ؟انگار من صد تا پست گذاشتم که لینک بدین لینک بدین.

سلام دوستان من اگه الان باقی مانده اقساط برآیند رو کامل پرداخت کنم درجا میتونم درخواست وام بدم؟لطفاً ...

سلام عزیزم

سکه هاتون به حدنصاب رسیده؟

من چندروز بعد از تماسهای زیاد با پشتیبانی ، امروز همین کارو انجام دادم...۱۷ میلیون از قسط وام ۵۰ میلیونیم مونده بود 

یکجا تسویه کردم و وام ۴۵تومنیش رو گرفتم خداروشکر

پشتیبانی میگفت اینکه مجدد واجد شرایط دریافت وام باشید یا نه به دو عامل بستگی داره

اول اینکه رتبه ی اعتباری A وB باشه

دوم اینکه کارکرد سه ماه اخیر حساب ویپادتون بالا باشه

اگر اینها اوکی باشه مجدد وام برایند رو میده

اما اگر رتبه ی اعتباری پایین باشه میتونین وام برایند چک یار رو بگیرید که یکم مراحلش سخت تره نسبت به وام برایند

راستی پشتیبانی میگفت جدیدا یه قانونی گذاشتن که میشه همزمان وام برایند و وام برایند چک یار رو بگیرین

یعنی اگه وام برایند فعال دارین و هنوز تسویه نشده،اگر سکه هاتون به حدنصاب رسیده باشه میتونین بدون اینکه وام برایند رو تسویه کنید، با اون سکه ها وام برایند چک یار بگیرین

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بنده با وجودیکه جز اونهایی هستم که تا حالا دخالت نکردم و از معصومه خانوم یک سری چیزها یاد گرفتم و مم ...

عزیزم من وکیل مدافع معصومه نیستم

ولی واقعا ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم و حقشون گردنه...برای همین می‌نویسم...

اینجا یه تاپیکه که امثال معصومه سرپا نگهش داشته بودن چند ساله...

و همچنین تجربه های واقعی و به درد بخور بعضی از کاربرا...

در مورد نکته های که به مذاقمون خوش نیومده عادیه...حتی مادر و دختر یا دو تا خواهر هر کدوم سبک خودشون رو دارن و ولی میتونن اگه خواستن از همدیگه یاد بگیرن...

دید مگسی و دید زنبوری میدونی چیه

نگی هر جا کثیفی ببینه می‌ره روش میشینه

ولی زنبور می‌گرده رو بهترین کلا میشینه و شهدشو تبدیل به عسل می‌کنه...

دیدمون کاش همیشه زنبوری باشه...

در مورد غلط املایی اکثرا کیبورد گوشی خودم هم اشتباه تایپ میکنم و من هی تصحیح میکنم...حالا گیریم غلط نوشتاری یا املایی باشه...مهم اون درسیه که باید بگیریم...ولی ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم...

انگار با خط کش وایسایم بالاسر دانش آموزی که املا می‌نویسه...

شما درست میگید...اکثرا درخواست لینک دادن

و حدود ۵۰۰نفر تو کانال جمع شدن

اون دوستان می‌تونستم تو خصوصی لینک رو بگیرن...

ولی فکر کنید اگه معصومه یا یکی از دوستان لینک رو تو گروه میزاشتم...باز حرف و حدیث بود...

الان من چند صفحه خوندم فقط در مورد انعام دادن...خوب اینا رو میشه تو دور همی گفت...

باور کنید هیچ معلم و هیچ پرستار با هیچ کارمندی منتظر شیرینی شما که با اکراه خریدید نیست...

بعضی کارا دلیه...وقتی به خاطر دل خودت انجام میدید حس خوب میگیری...ولی متاسفانه زندگی ما شده پر از دو رویی ...

تو هر قشری درست و غلط هست لطفاً همه رو زیر سوال نبریم...

حتی تو یه آپارتمان یا تو فامیل هر جور آدمی هست...

واقعا آدم بعضی حرفا رو میخونه متاسف میشه...

به خدا همون انعام به پیشخدمت یا کارگر هم دلیه...

اجباری نیست...

دوست عزیز

شرمنده رو پست شما پرحرفی کردم

این آخرین پست من تو این تاپیک هست...

فکر کنم کانال معصومه برام کافی باشه برای مدیریت زندگیم...به قول شما شاید به جاهایی به مذاقم خوش نیاد یا غلط نوشتاری داشته باشه...ولی در از نکته های مفیده...و همیشه براش انرژی مثبت می‌فرستم...محبوب بودن چیز کمی نیست و خدا نصیب هر کسی نمیکنه...

پیروز و سربلند باشید 

این تاپیک رو از علاقمندی‌های حذف میکنم...

بدرود

افوض امری الی الله...

بچه های ک پولتون کمه 

صندوق های طلای بورس از همه بهتره

من امروز ۱۰۰ هزارتومن  صندوق طلا خریدم 

بیرون ک نمیشه با این مبالغ طلا خرید

وقتی جمع شد می‌فروشم فیزیکی میخرم 

الان هدفم خرید دستبند کارتیه هست

سی تومن صندوق طلا خریدم همش هم خرد خرد خریدم

الان شده با سودش پنجاه تومن

ی کم دگ میزارم روش

دستبند مورد علاقه ام رو باهاش بخرم😉

عزیزم ممنون از محبت شما که پاسخ دادیدطلافروش بهم گفت همون قیمت طلا برمیدارن ازت🙃پس یک ذره خالی بسته ...

سلام عزیزم 

من اگر پولم زیاد باشه و بتونم طلایی بردارم که قابل استفاده باشه ترجیحم طلای مصرفی هست هم لذتشو میبرم هم سرمایه ام حفظ میشه و به اون پنج تا هفت درصدش هم فکر نمی‌کنم چون اعتقاد دارم پول باید در خدمت من باشه نه من در خدمت پول 

اما اگر پولم کم باشه به جای خرید طلای شکسته پارسیان میخرم الکی اجرت نمیدم 

وقتی پارسیان ها جمع شد میبرم میدم طلای مصرفی میخرم بازم فکر ضررش رو نمی‌کنم که هفت درصد پول دادم برای تعویض

و اما مارک پارسیان 

زیاد مهم نیست من از یه طلا فروش میخرم روش تاریخ و قیمت میزنم و مینویسم از کجا خریدم و بعدا به همونجا میفروشم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم من اگر پولم زیاد باشه و بتونم طلایی بردارم که قابل استفاده باشه ترجیحم طلای مصرفی هست هم ...

سلام کیک شوکولاتی عزیز

ممنون قشنگم

پس کلا رسم پارسیان اینجوریه که از هرجا خریدیم، ببریم به همون بفروشیم 👌

طلای مصرفی من خیلی کم استفاده می‌کنم.

تمرکزم روی پس انداز هست.

اما شما مشخصه هم به طلا علاقه دارید هم باسلیقه اید💎

ممنون عزیزم🌸

سلام بانوی زیبا من خودم به شخصه انعام نمیدم به بنزین جز یکی دوبار که ده تومن با خجالت دادم اونم نقد ...

ممنونم عزیزم🌸 

باز من در این مورد از اطرافیان هم میپرسم

ببینم بقیه دارن چقدر انعام میدن؟

با حقوق همسر خودم که مدرک تحصیلی عالی دارن، محاسبه می‌کنم، میبینم عدد درستی دادم به ایشون.

ولی عرف رو هم باید سنجید👌

امروز ۱۰ ۲۰۰ بود من یکم خریدم

من پرسیدم گفتن با اجرت 10400 میفته طلای مستعمل

شنیدم از اینم پایین تر میاد

اطلاعی دارید؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
انشالله همیشه تو خرید طلا باشین و صندوقچتون پرررر باشه از طلاهای خوشگل

ممنون از دعای خیر شما🥹

واقعا مشتاق به رشد هستم

امیدوارم مسیرم درست باشه

خدا به شما که دل مهربونی داری، برکت و روزی فراوان و سلامتی بده نازنین😘

عزیزم باید بگی ارث پدرت رو طلبکاری .آنقدر درگیر پس انداز و ... شدی طلبکاری و بدهکار رو قاطی کردی .من ...

شما انقدر توهم زدی که نمیدونی وقتی امتیازت یه مبلغ مشخص نمیتونی دو برابر شو وام بگیری

من جواب سوال شما رو دادم

فاصله دادم گفتم تاپیک الکی جلو نره پیام خودمم نوشتم

مثل بقیه کاربرا که چند تا حرف و تو یه پیام میدن

ولی واقعا ادم و پشیمون میکنید از راهنمایی

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم