سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...
دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متفاوت باشه با شما دوستان چون فعلا شرایط نیست برای طلاوخرید چیزهای دیگه،اما آن شالله یکم اوضاع مالیمون بهتر بشه حتمااااطلا پس انداز میکنم،
من همیشه از قدیم پس انداز وآینده نگری داشتم حتی شده کم ولی عقیده ام همیشه این بود که پس انداز مثل نون شب واجبه...
اما الان انقدری قسط داریم وکرایه هامون بالاست که دخل وخرج اصلا بهم نمیخونه وهمین امروز صاحب ملک مغازه آمده هشتاد میلیون پول پیش مغازه رو زیاد کرد و۱۲میلیون کرایه رو زیاد کرد...وهمین باعث شده ۱۲میلیون به خرج ها اضافه بشه و ۸۰میلیون هم باید وام برداریم ودوباره قسط اونم اضافه میشه....
وتمام اینا دست یه دست هم میده که نتونیم پس انداز داشته باشیم...
حالا من کامل براتون مینویسم اگر شما راهکاری چیزی دارید برام تجربه بدید ممنون میشم...
من خودمم کل حقوقم میره برای قسط وچیزی نمی مونه...
وتنها کارایی که میتونم انجام بدم اینه که مثلا تمام کارهای آرایشگاهی خودم ودخترم وخودم تو خونه انجام میدم وهزینه آرایشگاه میره برای قسط وتمام لباس هامون خودم میدوزم از کاپشن گرفته تا بارونی پالتو لباس مجلسی لباس راحتی روتختی کاور خوشخواب ملافه ها پرده ها سرویس آشپزخونه همه چی حتی پالتو وکاپشن شوهرمم میدوزم وهزینه هایی که باید بره واسه لباس میره واسه قسط واینم بگم من سالها پرده دوزی کار کردم وکلی تیکه پارچه دارم که جنس مخمل هازان و پارچه های دکور ساده که باهاشون پالتو هامون وکت هامونو میدوزم وحتی هزینه پارچه هم خیلی جاها نمیدم بعضی از تیکه پارچه ها برای شومیز ولباس تابستونی خیلی خوبن واستفاده میکنم...وهمینطور ترشی خیار شور مربا میوه خشک ها انواع شربت رانی شیره ها آبغوره سرکه هارو با هزینه کم خودم درست میکنم وهزینه ای که می مونه میره برای قسط ....یخچال و تو فصل مناسب پر میکنم وباقی مانده هزینه میره برای قسط...بجای باشگاه تو خونه ورزش میکنم وهزینه میره برای قسط بجای فیشیال تو خونه به پوستم میرسم وهزینه میره برای قسط ...وهمیشه وهمیشه غذام سر وقت حاضره برای اینگه بیرون غذا نخورن...غذای دور ریز اصلا ندارم...غذا ی مغازه رو هم از خونه میدم تا هزینه جدا نشه...کیک ودسر هارو پیتزا انواع پیراشکی ها کوکی ها رو خودم درست میکنم تا جلوی هزینه های اضافی گرفته بشه ...ودرکل همیشه سعی میکنم فقط مصرفگرنباشم...اما با وجود همه اینا اصلا نمیشه پس انداز کنیم ...ولی مطمئنم بزودی منم میام عکس طلاهایی که میگیرم ومیزارم انشالله....
اینم بگم که من خیاطی و بیشتر دوره هاشو رفتم خیلی سال پیش وحرفه ای کامل بلدم واینم قدیم از کار کردم خودم یه بخشی وهزینه کردم برای یادگیری و گرفتن چرخ ها واطو صنعتی ها وخب همینم یه جوری سرمایه هست برام...
وکارهای آرایشگری و هم همینطور یه بخشی از درآمدم و دادم برای یاد گیری رنگ ومش وکوتاه اصلاح ابرو کاشت مژه فر داعم وتا الان با کارایی که برای خودم ودخترم انجام دادم هزینه های آموزشم در آمده...
یه سری از کار هارو هم تو یوتیوب یاد گرفتم بدون هزینه بنظرم از اینترنت وگوشی ودنیای مجازی باید بهتر استفاده بشه...
دخترمم با یوتیوب دستبند بافی وحرفه ای یاد گرفت بدون هزینه و پارسال رفتیم براش اندازه ۳۰۰هزار نخ از بازار خریدم آوردیم دوتا دستبند که بافت فروخت پول کل نخ ها براش در آمد ویه مدت با همون دستبند بافی یه مبلغی در می آورد ولی الان که بیرون میره سرکار ودانشگاه داره نمیرسه ببافه ...
دوباره جدیدا شروع کرده هنر دیگه ای داره یاد میگیره بدون هزینه...
ومن خودم جار کیک و تو یوتیوب وآپارت یاد گرفتم وتو خونه درست میکردم ومیفروختم...
بنظرم هنر برای یه زن مثل چراغ تو تاریکی می مونه هر زنی خوبه یه هنری داشته باشه...میتونه کمک خرج باشه...
ومثلا اگرشما میتونید لباس بدوزید پول پارچه رو دادید پول دوخت وکه خودتون زحمت میکشید سیو کنید...یا هرکار دیگه ای انجام میدید مثل کیک درست کردن یا باشگاه نمیرید تو خونه ورزش میکنید اونو هرماه سیو کنید تا قاطی نشه و بازدهی مدیریت و رفتار اقتصادی وببینید...من خودم فعلا نمیتونم ولی بزودی به جمعتون قاطی میشم...
فقط حسنی که داره این کارهای من اینه که اگه همین کارا رو خودمم،انجام نمیدادم پولم که نبود باید بدون لباس وبا لباس های کهنه وبدون رنگ مو وهیچ رسیدگی سر میکردیم خب قطعا برای دخترم که جوون هست سخته ...اگه وقت کردم عکس لباس هایی که دوختم با تیکه پارچه ها اینجا به اشتراک میزارم دوسه تا شو ...
واینم اضافه کنم تواین سالها یه کارایی درحد توان مالی انجام دادیم حالا میام بیشتر میگم...
شرمنده طولانی شد🙏