2777
2789
عزیزدلم من واقعا تخصصی در این زمینه ندارم، میترسم اشتباه راهنمایی کنم♥️اما چیزی که به ذهنم میرسهاینک ...

واقعا ذوق میکنم خانوم‌هایی مثل شما مدیر و با سیاست میبینم 

شما دلیل موفقیت شوهرتون هستین❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان یه خواهشی ازتون دارم😔

هرکی که این پست رو میخونه برای شفای بیمارمون دعا کنه حمله مغزی شده تو ای سیو هست حالش خیلی بده دعاکنید خدا کمک کنه معجزه بشه خوب بشه 

اینجا خیلی ها گفتن که دعای دسته جمعی جوابه صلوات بفرستید و دعا کنید ازتون ممنونم و شرمندم😔🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر خدا حفظ کنه همه بچه هارو عزیزم بچه من جزو بدغذاترین موجودات کره زمین هس ینی ا ...

پسر من به شخصه بیرون هم بریم بستنی میخواد 

اصلا اهل آش و پیتزا و این چیزا اون هم بیرون نیست 

آش تا حدودی میخوره ولی خونگی 

مثلا خیلی کم پیش بیاد بگه باقالی بخر که چند تا دونه اش رو میخوره بقیه اش میمونه 

ولی عاشق مرغ سوخاریه 

اون هم چون غذای بیرون حساب میشه با هر بار بیرون رفتن که نمیشه گرفت 

من همسرم از خودم سخت گیرتر یعنی من یه جاهایی براش خوراکی میگیرم ولی همسرم نمی گیره 

کلا بچه باید نه بشنوه تا نه گفتن رو یاد بگیره 

نه عزیزم باید کارت ملی هوشمند داشته باشی چون هم از روی کارت هم از پشت کارت عکس میخواد

چه بد 😥 

کارت ملی هوشمندم دو سال دیگه فکر نکنم بیاد

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
به خاطر همون فریزر و کابینت مهمون من همیشه پُرٍحالا قسمت پروتین رو نمی‌گم ،چون ما گوشت رو اکثرا شریک ...

معصومه جون چوخ اوزو افتخار اله ،من سنه افتخار الیم دوستوم..

یعنی یه دنیا حرف ،نکته ،خانه داری ،مهمان داری ،تربیت فرزند تو پستهات هست ...چندجلد کتاب توش هست 

ممنون از قلم زیبات ..

شما فقط فرصت کردی لطفا بنویس ،بمونی برامون ...

خیر و برکت زندگیتو ببینی ..

معصومه جون ایتا یه پیامی فرستادم خدمتتون ،اگه لطف کنی سرفرصت اونم نگاه کنی ممنون میشم...

عزیزم بچه من هم همینجور بد غذاست. همه بهم میگن ایقد دنبال بچه نرو هی غذا بهش نده خودش گشنه میشه میاد ...

برای من ده سالشه هی گفتن بزرگ بشه بهتر میشه 

من از یه سنی به بعد دیگه رها کردم گفتم خوردی خوردی نخوردی نخور ولی بدتر هم شد انگار اون نخوردن ها باعث شد معده اش کوچک بشه 

اتفاقا به نظرم الان بهش غذا بده تا عادت کنه به خوردن 

سلام دوستان یه خواهشی ازتون دارم😔هرکی که این پست رو میخونه برای شفای بیمارمون دعا کنه حمله مغزی شده ...

انشاالله خدا هر چه زودتر شفا بده. 🌱

شمام برا مریض ما دعا کنین. خیلی حالش بده. انگشتاش هم قطع شده. یکی رو نتونستن پیوند بزنن. 

واقعا ذوق میکنم خانوم‌هایی مثل شما مدیر و با سیاست میبینم شما دلیل موفقیت شوهرتون هستین❤️❤️

سلام عزیزم از کدوم سایت نقره بخرم آنلاین که اطمینانی باشه؟ اگر بورسی باشه بهتر ممنون 

عزیزم نمیدونم هنوزم کاربریت فعال هستش یا نه. فقط ی سوال داشتم اون مسکن ملی هنوزم هست؟! از کجا باید ث ...

من مشهدم مسکن مهر اینجا ارزونه   تو دیوار قیمت زیاد زدن ولی اگر از نگهبان مجتمع بپرسی قیمت مناسب پیدا می شه بانگاه گیرون می دنند ۱۰۰ تومن یا دویست تومن    تو مجتمع که خانه داریم ۹۰۰ تومن طبقه ی اول  کامل پیدا می شه اگر از بانگاه بخری هم مطمعنا و هم کمی گیرون   ولی هواست باشه با مدارک کامل و از چند جا بپرسی سرت رو کلا نزارند 

مسکن اینجا هنوز متروش  درست نشده به همین خاطر ارزونه معلوم نیست کی درست شه بودجه نیست 

من مشهدم مسکن مهر اینجا ارزونه تو دیوار قیمت زیاد زدن ولی اگر از نگهبان مجتمع بپرسی قیمت مناسب پید ...

عزیزم مسکن مهر چیه کلا؟! 

منظور ساختمان هارو ساختن میری ارزون میخری؟! 

من کلا نمیدونم چی به چیه

سلام دوستان خوبم به‌یاری خدا و انرژی که از شما گرفتم و یه نیمچه مدیریت 🤩😁از ماه گذشته و این ماه تونستم اولین پس اندازم رو پارسیان بخرم ..🥰🤲🏻

الهی قسمت شما چند برابرش 🤲🏻❤️

ممنون از معصومه جان و همگی دوستان برای تجربیات ارزشمند و عالیتون ✨

ما می تونیم و قطعا میشه ☺️🥳

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
انشاالله خدا هر چه زودتر شفا بده. 🌱شمام برا مریض ما دعا کنین. خیلی حالش بده. انگشتاش هم قطع شده. یک ...

ای خدای من چشم عزیزدلم منم به نیت مریض خودمون و تمام مریض ها همش دارم صلوات میفرستم😔خدای بزرگ همشون رو شفا بده دل اطرافیانشون رو شاد کنه😔🌹

از تمام دوستای عزیزم ممنونم الهی هر کی هر چی میخواد خدا بهش بده🌹