پرستاری روزانه شهرمون فقط وگرنه شهر دیگه پزشکی هم نمیرم
چون تو تاپیک قبلم گفتم از رشتم متنفرم متنفر و امکان انصراف به هیچ عنوان نیست باید لیسانسمو بگیرم بعد دوباره کنکور بدم به نظرتون میتونم با این هوش کم و افسردگی مزمن
پرستاری جالب نیست واقعا.. کار سنگین و شیفت زیاد و حقوق کم
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
روزانه هم نشد بزن آزاد شهرتون درکل هر دو حالت استخدامن پس الکی خودتو سختی نده شهریه ذو هم قسطی میگیرن اما اگر همینم نمیتونی مجبوری به خودت فشار بیاری بری روزانه
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1