2777
2789

پرستاری روزانه شهرمون فقط وگرنه شهر دیگه پزشکی هم نمی‌رم 

چون تو تاپیک قبلم گفتم از رشتم متنفرم متنفر و امکان انصراف به هیچ عنوان نیست باید لیسانسمو بگیرم بعد دوباره کنکور بدم به نظرتون میتونم با این هوش کم و افسردگی مزمن 

.

پرستاری جالب نیست واقعا.. کار سنگین و شیفت زیاد و حقوق کم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مگه پرستاری چیه همش سختی محیط کار غم انگیز شب بیداری

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

کی فارغ تحصیل میشی؟

روزانه هم نشد بزن آزاد شهرتون درکل هر دو حالت استخدامن   پس الکی خودتو سختی نده شهریه ذو هم قسطی میگیرن اما اگر همینم نمیتونی مجبوری به خودت فشار بیاری بری روزانه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

عزیزم قبولی تو کنکور نیازمند تلاش و درس خوندن زیاده

اگه قراره بشینی قشنگ درس بخونی،مسخره بازی در نیاری،تنبلی نکنی،هی افسردگی و این چیزارو بهونه نکنی بشین بخون

من عاااشق زمستونم❤️

برادرم 29 سالگی پزشکب قبول شد چرا که نه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

والا شما که هرچی نظر میدیم توی تاپیکات راهنمایی کنیم به یه ورت میگیری و اصن ریپلای نمیکنیقصدت کمک گر ...

حال نداشتم ریپلای کنم ببخشید 

آرو دارو حتی مصرفم کردم بی فایدس

.

ماما به عنوان پرستار میتونه کار کنه؟ یه جا شنیدم.  همینکار کن اگه علاقه داری ب پرستاری. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.