2777
2789
سلام عزیزم من با گوشت چرخی بوقلمون و قارچ و پیاز همبرگر درست میکنم گاهی وقتها تکه های کوچک تفت میدم ...

به به احسنت به مامان کدبانو نوش جانتون

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها من یک ۶۰۰ میلیون پول دارم میخوام سپرده کنم بانک و سود بگیرم. کدوم بانک بهتره و چه مزایای ...

سلام دوست عزیز شما اگه کد بورسی دارین صندوق درآمد ثابت افران یا هر صندوق درآمد ثابتی خواستین بگیرین سود سالیانه‌اش۳۲درصد و بیشتر از هر بانکی

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم من با گوشت چرخی بوقلمون و قارچ و پیاز همبرگر درست میکنم گاهی وقتها تکه های کوچک تفت میدم ...

سلام عزیزم 

گوشت بوقلمون جیلو چند خریدی؟؟ 

برا از بین بردن بو از چه روشی استفاده می کنید؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سقف خونه می‌ریزه تو سرشونشکم آدم رو کسی نمی‌بینه کهمن الان نمی‌دونم تو دیشب شام دوتا مرغ رو کردی اکب ...

سلام معصومه جون حرفهاتون همه رو باید قاب طلا گرفت خیلی باارزش وپراز نکته هست بعضی از حرفهاتون رو انگار داری به من میگی مثلا در مورد دندون بچه راست میگی الان ما تو مورد دندون پزشکی خیای عقب هستیم البته من بیخیال نیستم وخیلی هم تو عذاب هستم بدا بچه هام ولی پسر کوچیکم ۵ ساله هست اصلا نمیاد دندون پزشکی میترسه وجیغ میکشه ولی پسر بزرگه دندونش خرابه ومیگه منو ببر دندون پزشکی حالا دیگه برای خودم قرار گذاشتم که آبان ماه رو به دندان پزشکی اختصاص بدم واینکه گفتی فرش کهنه وپاره تو آشپزخونه داره منم وسایل آشپزخونه ام مثل اجاق گازم برای جهیزیه ام هست بیست سال پیش البته تمیز نگه داشتم وخراب نیست ویا یخچال وفریزر برای ۱۵ سال پیشه ولی خوب نو وتمیز هست ویک لکه نداره ویا ماشین لباسشویی همینطور ولی من اینکارها رو کردم اولا چون هدفم خونه خریدن بود که رسیدم بهش وماشین داشتن که خداروشکر به اون هم رسیدم ومدرسه ی خوب برای پسرم که خداروشکر هزینه ی اون هم دادم ولی به هر حال دوست داشتم برای خونه ی جدید وسایل نو بخرم ولی خوب کار همسر منم آزاده ومشخص نیست وتازه نصف حقوق خواهر شوهر شماست که تازه ما بتید پول بیمه رو هم خودمون بدیم وکلی قسط ولی  به قول شما مدیریت مهمه خدارو شکر برا خونه پرده خریدیم قسطی ۱۵ ملیون ودارم قسطش رو میدیم وتمام خونه رو کاغذ دیواری کردم ۳۰ تومن شد که قسطی پرداخت میکنم وچندتا خورده کاری دیگه ولی بجاش خونه مرتب وآبرومند شده وبقول شما باعث سربلندی همسرمه خواستم بگم که واقعا مدیریت حرف اول رو توزندگی میزنه معصومه جون به امید روزی که من هم مثل شما مدیر خوبی برای زندگیم بشم

خانما کسی از فروشگاه های مارال مارکت خرید کرده ؟؟ 

نمیدونم چه شهر هایی داره ولی ما خوزستانیم ... 

شانسی از ایناستا تبلیغشو دیدم ،  اتفاقا نزدیک خونمون بود!!  در سطح شهر چند شعبه داره .... 

قیمتاش خوب بود ؛  چیز زیادی نگرفتم ولی فرضا گوشت بوقلمون زده بود ۲۵۰ (نمیدونم درست دیدم یا نه ) یا آجیل و مغزیجاتش قیمتش خوب بود و خیلی تنوع داشت ....  

بقیه گوشتا رو نداشت تموم کرد  قیمت  ندیدم .... 

میخواستم ببینم شما از این فروشگاه خرید کردید؟؟ از کیفیت جنساش راضی هستین؟؟  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
منم سه تا پارسیان صد سوتی با اعتبار اسنپ پی سفارش داده بودم الان رسید دستم.پیش قسطشون رو با سهام عد ...

دوست عزیز مبارکتون باشه،اسنپ پی منظورتون همون اعتبار اسنپه!؟و اینکه از کدوم گالری گرفتین!؟معتبره!؟؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سقف خونه می‌ریزه تو سرشونشکم آدم رو کسی نمی‌بینه کهمن الان نمی‌دونم تو دیشب شام دوتا مرغ رو کردی اکب ...

معصومه عزیزم الهی همیشه سلامت باشی میدونم چه انرژی میزاری چه وقتی میزاری چقدر چشم میزاری تا با این پستات چراغ راه باشی تا تلنگری باشی برای روزهای آینده ما 

نمیشه بایدونه لایک رد شد از این همه مهر و محبت بی منت 

ما که توان جبران نداریم عزیزدلم انشالله هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده گل ❣️

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام معصومه جون حرفهاتون همه رو باید قاب طلا گرفت خیلی باارزش وپراز نکته هست بعضی از حرفهاتون رو انگ ...

واقعا آفرین بهتون😍👏👏من چقدر لذت بردم از خوندن پستتون مهم ترین هدف هارو تیک زدین خرید خونه،ماشین  دیگ خرید وسایل که چیزی نیست 

عزیزم مستاجر بودید شما با ماهی ۲۰ ملیون حقوق خونه خریدید کاش بیشتر بگید ❤روش پس اندازتون چطور بود؟ و بعد چندسال خونه گرفتید طی این سال ها ناامید نمیشدید لذت زندگی رو میبردید  

چطور خونه رو گرفتید 

ببخشید انگار که فضولی میکنم🤭😂ولی واقعا کمک بزرگی میشه واسه ما مستاجرا 😁❤

بچه ها طلای انلاین به من نمیسازه هی میخرم هی میفروشم تا تقی به توقی میخوره میخوام بی خیالش بشم فایده ...

عزیزم نوسان گیری کار‌ منو شما نیست 

من یه دفترچه دارم وزن خریدی که زدم و با مبلغ و تاریخ و فی روزش مینویسم و تا رندش نکنم به بیشتر شدنش  اصلا آروم نمیگیریم عکس تیکه طلایی که میخوام بخرمو  گذاشتم‌تو قسمت نوت گوشیم و هر  چقذ میخرم مینویسم انقد گرم تا رسیدن به این طلا  هدف بزاری عمرا اگر بفروشی 

سلام معصومه جون حرفهاتون همه رو باید قاب طلا گرفت خیلی باارزش وپراز نکته هست بعضی از حرفهاتون رو انگ ...

پیشرفت هات عالی بودن عزیزم افرین 

اول خونه خریدی بعد ماشین حالا وسایل خونه چقدر با درایت ماشاا... بهت