2777
2789
@masumehjoon‍ به خاطر همون فریزر و کابینت مهمون من همیشه پُرٍحالا قسمت پروتین رو نمی‌گم ،چون ما گوشت ...

سلام استاد بزرگ  خدا خیرتون بده بابت راهنمایهاتون

ممنون می شن منو راهنمایی کنید 

مقداری طلا دارم بفروشم مسکن مهر تکمیل بدون قسطه بخرم  از این طرف  می گم شاید طلا گیرون تر شه خونه که ثابته  شاید پشیمون شم 

البته مسکن مهر رو قصد زندگی و رهن ندارم اگر خریدم قصدم سرمایه گزاریه 

یا اینکه طلا بیشتر پس انداز کنم 

البته اینم بگم یک مسکن مهر داریم  اگر طلا و ماشین بفروشم تو وسط شهر نمی شه خونه خرید 

همسرم اهل وام بزرگ نیست مخصوصا درصدش زیاد شه

نمی دونم کارن درسته یا نه به همسرم می گم  مسکن مهر مناسبه قیمتش بخریم برای اینده ی دخترامون 

دوست ندارم ۱۰ ساله دیگه بگم قیمتش مفت بود نخریدم 

سلام عزیزم گوشت بوقلمون جیلو چند خریدی؟؟ برا از بین بردن بو از چه روشی استفاده می کنید؟

سلام عزیزم من معمولا فیله میگیرم کیلو ۳۰۰ بسته بندی هست. برای گرفتن بو هم پیاز فراوان و زردچوبه پودر سیر و زیره میزنم. برگ بو هم میتونی استفاده کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تارا ❤️ برایت زندگی در مسیر نور تندرستی و عزت آرزو میکنم.بسیار آرزو کن. بلند آرزو کن، که خداوند برای ...

عزیزم نمیدونم هنوزم کاربریت فعال هستش یا نه. 

فقط ی سوال داشتم اون مسکن ملی هنوزم هست؟! 

از کجا باید ثبت نام کنیم؟! 

من تازه عقد کردم و خانه اولی هستیم، میخواستیم وام مسکن برداریم ولی خب در قبال ۱ میلیارد و ۸٠ میلیونی که میدن با هزینه اوراق و کارشناس و دفترخونه و...  در اصل ۷٠٠ میلیون میمونه، بعدم باید در عرض ۱۲ سال نزدیک ۳ میلیارد پس بدیم یعنی ماهانه ۲۴ میلیون تا ۵ سال و ۱۶/۲٠٠ تا ۷ سال😭

سلام استاد بزرگ خدا خیرتون بده بابت راهنمایهاتونممنون می شن منو راهنمایی کنید مقداری طلا دارم بفروش ...

عزیزم نمیدونم هنوزم کاربریت فعال هستش یا نه. 

فقط ی سوال داشتم اون مسکن ملی هنوزم هست؟! 

از کجا باید ثبت نام کنیم؟! 

من تازه عقد کردم و خانه اولی هستیم، میخواستیم وام مسکن برداریم ولی خب در قبال ۱ میلیارد و ۸٠ میلیونی که میدن با هزینه اوراق و کارشناس و دفترخونه و... در اصل ۷٠٠ میلیون میمونه، بعدم باید در عرض ۱۲ سال نزدیک ۳ میلیارد پس بدیم یعنی ماهانه ۲۴ میلیون تا ۵ سال و ۱۶/۲٠٠ تا ۷ سال😭

سلام ممنون عزیزم تهران هستم هم با پست و هم با پیک ارسال می‌کنند من با پیک رو انتخاب کردم برای کد مرس ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون💐🌷🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برنامه تارا بدون کارت ملی هوشمند با رسیدش میشه اعتبار گرفت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خانمای عزیزلطفا منو راهنمایی کنید پسر و دخترم تعداد زیادی کفش و لباس در حد نو دارن که بخاطر سایز دیگ ...

منم لباسهای هر فصل رو ک دیگه استفاده نمیکنیم

میدم به نیازمند 

هیچوقت دوس نداشتم لباس بفروشم

حس بدی میگیرم 

همیشه هم ده برابرش اومده سر جاش بهتر و شیک ترش رو خریدم 

خیر بده خیر ببینی✅

حالا پسر من برعکس به شدت بد غذا و کم خوراکه حتی هله و هوله هم دوست نداره مثلا ما اغلب تو خونمون نون ...

عزیزم بچه من هم همینجور بد غذاست. همه بهم میگن ایقد دنبال بچه نرو هی غذا بهش نده خودش گشنه میشه میاد میخوره. اما من یه روزایی تا شب بهش نمیدم به امید اینکه بچه خودش بیاد بگه غذا میخام اما این کار هم جواب نداد  بچه های سه ساله رو میبینم خودشون غذا میخورن  اما من همش باید به زور و بازی  تا یه لقمه بهش بدم

منم لباسهای هر فصل رو ک دیگه استفاده نمیکنیممیدم به نیازمند هیچوقت دوس نداشتم لباس بفروشمحس بدی میگی ...

ممنون دوست من چشم انشاالله زندگیتون پر از برکت باشه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

دوستان دیجی پی۴تومن به من اعتبار داده،چطوری میتونم با این اعتبار با گوشی خرید قسطی انجام بدم!؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید،اقلام رو انتخاب میکنم تا گزینه ی خرید با اعتبار رو میزنم شماره کارت میخواد که خودم با کارتم مبلغ رو پرداخت کنم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها