2777
2789
چه ضرری به شما زده ک اینقدر سوختی ؟ خوشت نمیومد نمیخوندی رد میشدی چ اجباری بود با خوندن پست هاش خودت ...

چه سودی به شما داره که داری خودتو میسوزونی،اگر از پیام یکی خوشت نمیاد بخون و رد شو چه اجباریه جوابشو بدی ،دیگه خساست راهکار نمیخواد کلا حقوقتون روتبدیل به طلا کنید تا آخر ماه با یدونه گوجه وبادمجون پلاسیده سر کنید،اینم راهکارکه میخواستی،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین و شاد من به ندرت پیام می‌زارم ولی همیشه میخونم شاید پیامم بار اقتصا ...

عزیزم چه عیبی داره منم شوهر یکی از اقوام مون رفت برای کار ساختمانی عراق خیلی براش خوب بود کلی جلو افتادن تو زندگی مدت کمی هم اینکار رو کرد ولی یادمه ده ساله پیش بود که چند بار رفت برای کار به اونجا

اگه کلا براتون ۳۳۰درمیاد ک طلابفروش و بخرینش ولی اگه قراره وام هم روش خرد خرد پرداخت کنین و ب قیمت ک ...

اره دیگه قسط وام کمه از حقوق کم میشه ولی خب کلا باید  ۳۳۰باید بدیم

شما انقدر توهم زدی که نمیدونی وقتی امتیازت یه مبلغ مشخص نمیتونی دو برابر شو وام بگیری من جواب سوال ش ...

شما لطف کن دیگه کسی رو راهنمایی نکن با این طرز حرف زدنت . 

وام من رو قراره از جیب شما بکشن بیرون که زورت گرفته ؟ 

شاید کسی اطلاعاتش از نحوه دریافت وامها مثل شما نباشه، دیگه همه مثل شما آویزون باجه های بانک نیستن برای دریافت وام عزیزم

سلام به همه❤️من حسابی دارم از سرخکن بدون روغنم استفاده میکنمانواع سرخ کردنی رو باهاش درست میکنم❤️کیک ...

سلام عزیزم پستتون واقعا مفید بود 

اگرامکان داره اسم اون روغن برام بدین چون از شکم به پایین تا ساق پام ترک دارم برای ۹ساله پیشن

بزنم شاید منم جواب گرفتم 

وقتی میخوام آمپول بزنم خجالت میکشم باسنمو ببینن کلن ترک گرفتم

یه حساب رسالت اول باز کنید (آنلاین)باید یا فیش حقوقی ارایه بدید یا جواز کسب یا گردش حساب یا یطوری با ...

اتفاقی پست تونو دیدم ممنون میشم راجع به ضامن کمکم کنین آیا یکدونه میخاد یا یکدونه و جواز کسب تمدید نشده هم میخاد؟ 

چه ضرری به شما زده ک اینقدر سوختی ؟ خوشت نمیومد نمیخوندی رد میشدی چ اجباری بود با خوندن پست هاش خودت ...

با ۳۰ و خورده ای سال با خوندن پست شما یاد دوران مدرسه افتادم 🥴

واقعا زشته …من فک نمیکنم شماهم سن کمی داشته باشین چون تو این تاپیک اصولا خانمای متاهل عضو هستن🤗

ماشالله نمره ش تو همه چی بیسته مخصوصا قهر کردن !! آدمی که کل شهر عاشقشن !!!!! همه کاراش درسته !!!! ن ...

فک کردم فقد من متوجه این تناقض ها شده بودم…🤫

اما خوشم اومد واقعن خانم زرنگی بودن اینطور که خانما اینجا گفتن الان کانال ایتا شون بالای ۵۰۰ عضو داره و اینجور که معلومِ هرروز هم داره به این تعداد اضافه میشه خیلی راحت میتونه شروع کنه منبع درآمد درست کنه بااین طرفداری سینه چاک🫠