2777
2789
گلم میشه پست که بالای پست شماست راهنمایی خواستم شما نظرتون بگید💛

عزیزدلم من واقعا تخصصی در این زمینه ندارم، میترسم اشتباه راهنمایی کنم♥️

اما چیزی که به ذهنم میرسه

اینکه هروقت به همسرم گفت پول دارم، تا خرجش نکرده کوتاه نیومده
دیالوگ تکراری خرج کن بهت برمیگردونم، و اینکه من شخصیتم بر نمیداره پشت سرش بدوم تروخدا پولمو برگردون 💔

سالهاست که نمیگم، فقط گاهی که دوتایی میریم بیرون
یه دفعه میگم بیا بریم پیش زرگری آشنامون ،همونجا کارو تمام میکنم
دیگه فرصت نمیدم نه تو کار بیاد

و اینکه همه ی مردها یه مخفی کاری ریزی دارن، نگران نباش

همسر من اول ماه که اقساطو بده تمام حقوقشو میده دست من، اما یه کارت خرید داره که به جونش بنده 😅 عمرا نمیدش 😄

دیگه منم کاریش ندارم، به هرحال این همه زحمت میکشه، باید حس استقلالش قدرتش حفظ بشه دیگه ♥️

من چنتا نکته میگم، هر کدوم که فکر میکنی به کارت میاد انجام بده

اول اینکه اصلا و ابدا حرفی از پس انداز نمیزنم ،تازه گاهی هم غر میزنم من الان جوونم قشنگم توان دارم، میخوام زندگی کنم 🤭 یه جوری توپو میندازم تو زمین خودش که اون حس کنه من خیلی به فکر نیستم، فقط میتونم به آخر ماه برسونم حقوق رو

دوم اینکه دست به خرجم خوبه، اما به جاش
مرتب آنلاین لباس میخرم، برای بچه ها چند دست باهم میخرم
تا بستان تو سه شب برای هرکدوم دو سه تومن خرید کردم. حدود 9 تومن شد
به چشمش اومد خریدامون✅

حالا همونجا تا با بچه ها مشغول بود، من از سبد تک سایز ها و تک رنگ ها هم دو تا ست کردم برداشتم
دخترم یه کراپ شلوار خونگی خرید یک تومن ،دست دوم رو تو آف برداشتم 600 تومن
برای کوچیکه هم همینطور، یه شلوارک از سبد آف برداشتم 200 با یه کراپ 400 ست کردم باز شد 600
اینجوری چند دست خریدم و بچه ها مرتبن
حتما هم موقع خرید بچه ها همه با هم میریم که ببینه♥️

یا پارسال خواهرش جشن میلاد داشتن، مجبورش کردم با محبت البته که مرخصی بگیره، از صبح تا بعد از ظهر تو بازار تاب خوردیم
آخر سر رفتم یه پیراهن ساده ترک از یه جای گرون خریدم دو تومن

از مهمانی که اومدم، همش میگفتم خاله هات که وارد شدن گفتن جز عروس ما کی میتونه همچنین لباسی بپوشه (واقعا هم گفته بودن)

اما در پشت سر خودم مدیریت میکنم اون لباس رو چندین مهمانی پوشیدم 🌸

واسه غذا هم کم نمیزارم، برنامه دارم اما پر و پیمون درست میکنم
خرید میکنم همه رو میچینم مرتب رو کانتر که از سر کار اومدنی ببینه پولاش داره خرج خونمون میشه
ببینه زندگی خرج داره،

کلا یه جوری که فکر میکنه دارم شاهکار میکنم به آخر ماه میرسونم، اما هر ماه از ده تومن تا شده یه تومن، پس انداز رو دارم
البته برای من مخفی نیست، و موقع نیاز میزارم وسط و میگم مال خودمونه که جمع شده ♥️ دوس ندارم فکر کنه منت کسی سرمونه✅

اما قبل از همه ی اینا، سال های پیش چندین بار با مهربونی تلاش کردم که خرج خونه رو به دست بگیرم، چون دست اون بود تا نیمه ی ماه بیشتر پول نداشتیم 😅

خلاصه اولش که دست گرفتم تا مدت ها فقط سعی میکردم به آخر ماه برسونم و اعتمادش کامل جلب شد✅
که من بهتر میتونم به همه چیز برسم

برای خرید طلا هم اولش مقاومت میکرد. من مهمانی دعوت بودم می‌نشستم یه جا ناراحت، میگفت چی شد
میگفتم فردا خونه مهمونی خانمی دعوتم گردنم خالیه
باز دفعه ی بعد میگفتم دستم خالیه
باز یه بار میگفتم خانم ایکس تو سه روز مهمانی پشت هم، سه تا نیم ست متفاوت داشت، اینقدر قشنگ بود که نگو
عکس طلا نشون میدادم، برای تولدم میبردم طلاهای زرق و برق داره خوشکل و سفید میخریدم
اینجوری سر ذوق میومد
منم تو خونه دستم میکردم
یا تو مهمانی دوستاش صداش میزدم بیا تو اتاق بگو کدوم انگشترمو با حلقم ست کنم 🤭😍 به وجد میاوردمش ♥️

جونم برات بگه، خیلی از امور رو باید خودت به دست بگیری
مثلا بچه ها رو گاهی خودم میبرم دکتر
میبرم متخصص های طرف قرارداد، داروخانه های طرف قرارداد

مثلا اطفالی که بچه ها رو میبرم آزاد، 400 میگیره (گاهی شب مجبور شیم میریم)
اما همون دکتر روزای شنبه درمانگاه طرف قرارداد هست که با بیمه ی ما میشه 12 هزار تومن

حتی عینکمو هم چند روز پیش با بیمه گرفتم و سقفشو زدم، باقیشم تخفیف گرفتم
اونم مجبور شد عینکشو از همونجا بگیره
چون جای شیکی بود و چشم پزشک حاذقی هم داشت بینایی سنج هم داشت

ببین من همه کارمو عملی انجام میدم، با حرف و زبون گرفتن پیش نمیرم
چون برای همسر من جواب نیست
مودش عینی هست باید ببینه به دلش بشینه

منم دوس ندارم اینقدر انرژی بزارم آخر سر هم مخالفت کنه و دعوا به پا شه خدایی نکرده 💔

درباره ی شام بیرون و تفریح هم اول روی بچه ها تساط پیدا کن
اونا رو عادت بده ب غذای بیرون
ببین ما 5 نفریم 3 تا تا غذا بگیریم یکیش اضافه میاد
اما تو خونه بچه ها ماشاالله به جونشون تمام کمال غذا میخورن
چون حس روانی بهتری دارن
و منم بی نهایت غذاهای جدید و متنوع درست میکنم🌱

گلم میشه پست که بالای پست شماست راهنمایی خواستم شما نظرتون بگید💛

تفریح کم خرج پیدا کن، پارک برید ساندویچ ببرید، سینما برید خوراکی بردار اونجا هم یه چیز کوچیک بخرید بچه ها دوس دارن
خیلی کارا میشه کرد 😍

و مهمترین نکته اینکه آدمای اطرافتو درست انتخاب کن، گاهی باید یه عده حذف
بشن یه عده اضافه
خواه ناخواه روی هم تاثیر گذاریم💯

من کسایی رو دایره ارتباطات نگه میداریم که به خانماشون خیلی احترام میزارن محبت میکنن در حال پیشرفتن و قصد چپاول ندارن

دورهمی هامونم با دوستامونه بیشتر
همه چیزو رو کاغذ میاریم برنامه میریزیم و همه دنگشونو میدن حتی میوه، حتی آب معدنی حتی بیسکوییت و شیرینی کنار چای 💕✅

یه مورد که برای من خیلی جواب داده
رویا پردازید و طرح نیازِ
قبل تر ها که جای خونمون خوب نبود، همش رویای خونه ی بزرگ و تک واحدی که جای خوب باشه میساختم براش
الانم بارها و بارها بعد از هر مهمانی، در حال بازی بچه ها، ازش تشکر میکنم
اون روز صبح رفتم گل بخرم، 5 دقیقه پیاده روی بود تا خونه
زود تو آسانسور از خودمو گلا عکس انداختم براش فرستادم تشکر کردم که جامون راحته
الانم مرتب از ماشین های قیمت بالا براش میگم (واقعا دلم میخواد بشینه پشت فرمون من ببینم لذت ببرم) اینو با جون و دل بهش میگم ♥️

اینقدر گفتم ما دختر داریم، باید جای خیلی بالا بشینیم که هرکسی جرات نکنه در خونمون بیاد، اون روز جایی کار داشتیم یه منطقه ی خیلی گرون بود گفت مستانه دوس دارم اینجا زندگی کنیم 😍 دیگه من نمیگم آره پس انداز کن بیایم اینجا
منم پر و بال میدم، دَم به دَمش میزارم ♥️
(الانم میتونیم بریم ولی باید متراژو کم کنیم که دلم نمیخواد)

موقع دو نفره ها بهترین موقعست ،منظورم ابدا تخت خواب نیست (چون به نظر من بدترین زمان طرح نیاز اون موقعیه که شخص بهت نیاز داره و اجبارش کنی قبول کنه)
دو نفره قدم زدنی ،خرید کردنی، تو ماشین، فیلم دیدنی، و.... ♥️

ببخشید چقدر پراکنده و از همه جا گفتم 😅 امیدوارم کارامد باشه برات 😘

چقدر طولانی نوشتن سخته، خدا بهتون توان بده که اینقدر مینویسید عزیزاننم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به خوشگلای لاکچری خودم 😘🤭اومدم یه گزارشی از این چند روز گذشته بدم البته چند تا موضوع ذهنم رو ...

ترکیب سبزیت چی بود

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه مسئله دیگه که ذهنم رو درگیر کرده اینه که ما هفته قبل دعوت بودیم اداره همسرم حقیقتا نسبت به سال‌ها ...

هرچی درمورد اداب معاشرت یادگرفتی ممنون میشم اینجا بگی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستای گلم😍بالاخره بعد از کلی فراز و نشیب 40 تومن وام فراز رو گرفتم و فعلا هم هدف مشخصی براش ن ...

خدارو شکر به شادی و دل خوش استفادش کنید پر برکت باشه براتون انشالله 

همیشه به خوش خبری ❤️🙏

سلام دوست عزیز من کاملا درکت میکنم.من و همسرم حدود ۵ ساله ازدواج کردیم همسرم نه هوش اقتصادی داره نه ...

منم همسرم وام گرفت اماده داد ب داداشش ترسید کم بیاره برا خرج الکی 

داداشش داد ماشین آلان بیست برابر شده سال ۹۶ ۹۷ بود 

دوباره وام ازدواج بخشی ازش قرضی داد ب اون یکی برادرش زمین خرید اونم سی برابر شده ب بالا 

تنها کسی که باخت این بود 

الان فهمیده چه کارهای گذشته کرده 

بخام بگم خیلی طول می‌کشه 

پول ماشین میداد به خواهرش و پدرش برا خودش

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

قوربون دل مهربونت برم🌹🌺 انشاللهاتفاقا میگه ولی زورش به‌من نمیرسه روز پسر هشت صبح‌منو بیدار کرده م ...

سلام آبی جان

از اونجایی که هردو یک مشکل یکسان داریم خواستم ببینم اقدامی انجام ندادی برای بارداری؟؟

من تو پروسهivfهستم حسابی افسرده شدم

خودش شده بابی از جهت پس انداز چون اصلا روحیه خرید کردن ندارم به قول تتلو شبا بد روزا کار🥲

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان خوبید مصرف برنج ما ایرانی که الان قیمت گرفتم کیسه ای دو میلیون نیم چون این ماه هزینه هام ...

برنج ایرانی نسبت به پاکستانی خیلی بهتره ، حتی نیم دانه ایرانی، ما خودمون برنج نیم دانه ایرانی می‌خریم ، به صرفه تر از برنج کامله

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ممنون از نظر همگی💛با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیر ...

گاهی گوشت چرخی با سویا ترکیب کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

اتفاقا کار خوبی کردی ،نگران نباش

عزیزم درسته اون ماست ها شاید به صرفه باشه ولی اصلا سالم نیستن و برای سلامتی مضر هستن و مقدار قابل تو ...

ماست محلی خودمون درست کنیم پروبیوتیکه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
برنج ایرانی نسبت به پاکستانی خیلی بهتره ، حتی نیم دانه ایرانی، ما خودمون برنج نیم دانه ایرانی می‌خری ...

اخه خوب نمیشه قلقش چیه