2777
2789
سلام عزیزم ❤️ شبتون بخیر و نیکی باشه نه عزیزم قرار نیست ده ملیون بخوابه برای هر صد هزار تومن در روز ...

سلام 

معصومه جون 

خرج خورد و خوراک ما اصلا مدیریت نمیشه

با اینکه شاید در ماه فقط دو بار غذای بیرون باشه

خوراکی بچه هام اکثرا در ماه شاید ۲۰ روزش از خونه باشه 

ولی بازم در ماه ۳۰ تومن بیشتر خرج خورد و خوراک میشه 

تازه بدون گوشت و برنج 

۲تا بچه مدرسه ای دارم و من و مامانم

تازه فقط هم یه وعده میپزم 

مینویسمم بازم میبینم خب لازم بوده دیگه 

خریدامم اکثرا از اوکالا هست 

اصلا نمیتونم مدیریت کنم 

تازه امسال که اجیلم نگرفتم فقط گردو و بادام بوده و کره بادام زمینی 

میشه بیشتر و ریزتر کمکم کنی 

بچه هامم بد غذان 

ممنون ازت 

دوستان گلم اگه میشه راهنماییم کنین 

و یا شایدم این مبلغ اوکی هست و به نظر من زیاد میاد

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام دوست عزیز به نظرم یه تومن یا دو تومن نگه دار بقیه رو بده پارسیانبا یه تومن دخترتون هم میشه یه ک ...

ممنونم دوست خوبم

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین اگه میتونین قانعش کنین بره تراپی و از خواهراش مادرش خواهش کنین که یه کاری شده بگذرن .یه ج ...

عزیزم قربونت برم،خودشو علامه دهر میدونه

خواهرو مادرش بسیار دخالت گرو بدجنس تر ازخودش هستن پاشونو کردن تو یه کفش که باید جور کنی بدی

حرف زدیم باهاشون که نداره از کجا بیاره رفته دیگه پول همه رفته

تو کل فامیل هم‌آبرو نذاشتن برامون

عزیزم قربونت برم،خودشو علامه دهر میدونهخواهرو مادرش بسیار دخالت گرو بدجنس تر ازخودش هستن پاشونو کردن ...

با این اوصاف شما کاری ازدستتون بر نمیاد فقط بی خیال باشین وصبر و توکل که حداقل خوتون و بچه هاتون آسیب نبینن به حق پنج تن مشکلتون حل بشه انشالله.

در تکمیل حرف شما به نظر من غیرانتفاعی از نظر علمی بهتر نیست از ترس پدر مادرا فقط نمره میدن و بخاطر ا ...

واقعا؟ آخه هرکی بچش غیر انتفاعی میره میگن خیلی با بچه ها کار میکنن و خیلی بهشون رسیدگی میکنن و خیلی تحقیق و اینا میخوان ازشون و بهترین دبیرها و...

البته باز بستگی داره غیر انتفاعی ها بعضیاش واقعا الکی نمره میدن و بچه اصلا چیزی یاد نمیگیره مثل دختر فامیل ما بعد یکی دو سال اومد دولتی ثبت نامش کرد گفت انگار پولو آتیش زدم اونجا 

سلام معصومه جون خرج خورد و خوراک ما اصلا مدیریت نمیشهبا اینکه شاید در ماه فقط دو بار غذای بیرون باشه ...

عزیزم هر خانواده ای ذائقه ای داره و بنا به اون خرید و هزینه میکنه 

چند تا مثال بزن 

یا ببین چطور میتونی جایگزین با قیمت مناسب تر داشته باشی

برای شکم به قول قدیمی ها هر چی خرج کنی تمومی نداره 

درسته خیلی گرونه همه چی ولی مثلا مرغ فروشگاهی از مرغ 

پروتئینی مغازه‌ گرون تره باید تبدیل به احسن کنی عزیزم

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم هر خانواده ای ذائقه ای داره و بنا به اون خرید و هزینه میکنه چند تا مثال بزن یا ببین چطور میتون ...

اصلا همش دور خودم میچرخم نمیتونم مدیریت کنم با اینکه حدودا ماهی ۵۰ تومن ورودیمه هزینه اجاره هم ندارم

ولی در اخرم نه پس اندازی نه پوشاکی نه خوراکی عالی نه تفریحی نه کلاسای اموزشی و ..... . بجه هامم دولتی میرن 

نه قسط زیادی ماهی ۷ تومن قسط هست 

الانم که باید چند تا دندون ایمپلنت کنم 

هیچی به هیچی 

همش خرج میشه با اینکه سه ماهه مینویسم ولی فقط تونستم جنبه تخفیفات اوکالا رو داشته  باشم و توو تخفیف هی نخرم فقط اون چیزی که لازمه رو بخرم 

در نهایت میخوام بگم دخل و خرجم نظم نداره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اصلا همش دور خودم میچرخم نمیتونم مدیریت کنم با اینکه حدودا ماهی ۵۰ تومن ورودیمه هزینه اجاره هم ندارم ...

ببخشین من جواب میدم به نظرم هزینه خورد و خوراک و جدا کنین به نظرم برا چهار نفر بیست ملیون کافیه. و بیشتر از ماهی بیست ملیون اصلا هزینه نکنین .سی ملیون باقیمانده رو سیو کنین .

ببخشین من جواب میدم به نظرم هزینه خورد و خوراک و جدا کنین به نظرم برا چهار نفر بیست ملیون کافیه. و ب ...

کلی نمیشه گفت ما هم چهار نفرین فقط ماهی 9تومن تقریبا هزینه میوه و سبزی میشه مرغ و گوشت و برنج جدا 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

کسی از اینده طلا خبر نداره تا اخر این هفته حداقل؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

فعلا که خرابکاری کردم 😆😆از ‌ویپاد وام یه تومنی گرفته بودم فکر کردم اگر تسویه کنم میشه دو میلیونی ر ...

همون یک تومنی رو میتونی الان باز بگیری و دو هفته بعد تسویه کنی و وام دو میلیونی بگیری 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ حتما از پسش بر میای 👌میدونم که میتونی فقط کافی که یکم اراده به خرج بدی همون ما ...

سلام معصومه جون صبح زیباتون بخیر😍

من سوالی ازتون داشتم میدونید دیگه مستاجرم وباید تلاش کنم تا چندسال دیگه یه آپارتمان نقلی هم شده بگیرم

از طرفی به نظرم چندوقتی لباس کم دارم ونیازمه حالا اومدم برنامه ریزی کردم ببینید اینجوری درسته یا تغییرش بدم

با خودم گفتم هرشب ۱۵۰تومن نهایت ۲۰۰تومن بزارم قلک الان ۸روزه شروع کردم ونوشتم برا لباس وکیف وکفش وآرایشی که سر ۳۰روز برم خرید نهایت میشه ۶تومن

حالا من دفتر آوردم وسط شروع کردم نوشتن بخش شلوار بخش کیف بخش شال

اومدم تک تک در آوردم چی میخوام ورنگ های بیسیک بیشتر انتخاب کردم تا راحت ست بشن 

از طرفی کنار هرچیز نوشتم واجب و غیر واجب

مثلا نوشتم بارونی مشکی اما بغلش نوشتم میتونی آخرفصل قیمت مناسب بخری چون دارم چیزای دیگه 

یا شال نوشتم واجب چون زمستونی یدونه دارم

مثلا کفش مجلسی ندارم و چون مراسمی نزدیکا نیست نوشتم الان بخرم تو تخفیف پس بخرم

لوازم آرایشم فقط ریمل میخوام 

گفتم دیگه واسه خرید زمین سه سالی لباس تکراری پوشیدم جوری که دوستم مسخرم میکردو میگفت از لباس تکراریت خسته نشدی ؟البته مهم نبود هدف داشتم دیگه ماشینم داشتم کسی نمیدید منو حالا فکر کنید کت وشلوار تمیز واتو کرده وخوب بود که اینجوری میگفت بگذریم

حالا الان که زمین هست شکر خدا 

گفتم یه برنامه بریزم با مدیریت چندتا چیز واجب بخرم

بعد اینکه مطمعنم ۶تومن زیاد میاد حداقل ۲تومن فوری پارسیان بخرم 

تارا هم تسویه کردم مجدد ۱۰۰سوت خریدم❤️

کارت سوختتم بنزین ۴۰۰تا جمع شده بود دیگه نمیریختن تا خالی نشه منم لیتری هزار فروختم به پمپ بنزین ۴۰۰گرفتم😅

غذای برنجی هفته ای دوبار میزارم 

مابقی نونی تازه سرخ کن بدون روغنمم از کارتن درآوردم وگفتم استفاده کنم آینده معلوم نیست خیلی راحت شدم بدون روغن غذا درست میکنم❤️

زمستونام ناخن هام فقط دست رو هرماه ترمیم میکنم پا رو خودم لاک میزنم چون تابستون نیست که صندل بپوشم

سکه ‌ویپاد هم تا ۱۵هزار تا جمع شد بشه اندازه وام ۵۰تومنی گوشیم میخرم البته اگه نرم طلا بخرم گوشی بیخیال شم😅

دوستت دارم معصومه جون😍 انرژی و حال خوبی که میدی چندین برابرش برگرده به خودتون ❤️❤️