سلام معصومه جون صبح زیباتون بخیر😍
من سوالی ازتون داشتم میدونید دیگه مستاجرم وباید تلاش کنم تا چندسال دیگه یه آپارتمان نقلی هم شده بگیرم
از طرفی به نظرم چندوقتی لباس کم دارم ونیازمه حالا اومدم برنامه ریزی کردم ببینید اینجوری درسته یا تغییرش بدم
با خودم گفتم هرشب ۱۵۰تومن نهایت ۲۰۰تومن بزارم قلک الان ۸روزه شروع کردم ونوشتم برا لباس وکیف وکفش وآرایشی که سر ۳۰روز برم خرید نهایت میشه ۶تومن
حالا من دفتر آوردم وسط شروع کردم نوشتن بخش شلوار بخش کیف بخش شال
اومدم تک تک در آوردم چی میخوام ورنگ های بیسیک بیشتر انتخاب کردم تا راحت ست بشن
از طرفی کنار هرچیز نوشتم واجب و غیر واجب
مثلا نوشتم بارونی مشکی اما بغلش نوشتم میتونی آخرفصل قیمت مناسب بخری چون دارم چیزای دیگه
یا شال نوشتم واجب چون زمستونی یدونه دارم
مثلا کفش مجلسی ندارم و چون مراسمی نزدیکا نیست نوشتم الان بخرم تو تخفیف پس بخرم
لوازم آرایشم فقط ریمل میخوام
گفتم دیگه واسه خرید زمین سه سالی لباس تکراری پوشیدم جوری که دوستم مسخرم میکردو میگفت از لباس تکراریت خسته نشدی ؟البته مهم نبود هدف داشتم دیگه ماشینم داشتم کسی نمیدید منو حالا فکر کنید کت وشلوار تمیز واتو کرده وخوب بود که اینجوری میگفت بگذریم
حالا الان که زمین هست شکر خدا
گفتم یه برنامه بریزم با مدیریت چندتا چیز واجب بخرم
بعد اینکه مطمعنم ۶تومن زیاد میاد حداقل ۲تومن فوری پارسیان بخرم
تارا هم تسویه کردم مجدد ۱۰۰سوت خریدم❤️
کارت سوختتم بنزین ۴۰۰تا جمع شده بود دیگه نمیریختن تا خالی نشه منم لیتری هزار فروختم به پمپ بنزین ۴۰۰گرفتم😅
غذای برنجی هفته ای دوبار میزارم
مابقی نونی تازه سرخ کن بدون روغنمم از کارتن درآوردم وگفتم استفاده کنم آینده معلوم نیست خیلی راحت شدم بدون روغن غذا درست میکنم❤️
زمستونام ناخن هام فقط دست رو هرماه ترمیم میکنم پا رو خودم لاک میزنم چون تابستون نیست که صندل بپوشم
سکه ویپاد هم تا ۱۵هزار تا جمع شد بشه اندازه وام ۵۰تومنی گوشیم میخرم البته اگه نرم طلا بخرم گوشی بیخیال شم😅
دوستت دارم معصومه جون😍 انرژی و حال خوبی که میدی چندین برابرش برگرده به خودتون ❤️❤️