2777
2789

نمیدونم چطور بگم من از پسر داییم خوشم میاد از بچگی همجوره تایپمه انگار اونیه که میخامه ولی متاسفانه اون عاشقه یکی دیگست و ولش کرده دختره نمیدونم بهش بگم یا نه رفتارش باهم هر دفعه یجوره خیلی درگیر نیستما ولی خب حس میکنم دیگه مث اون کم پیدا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون سخت بود چرا ارزشتونو پایین میارید به خدا که یه روز پشیمون می‌شید بزارید برای به دست آوردنتون تلاش کنند مسئولیت قبول کنن نه اینکه خرجتونو بابا بده حالشو اون کنه

می‌دونم خیلی دوستش داری، ولی به نظرم هیچوقت پیش قدم نشو، واقعا دلیل داشته که از قدیم مردا میرفتن خواستگاری زن ها، چون پسرا جنبه ندارن، شاید ۱ درصدشون

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

اگه بگی دیگه هیچ احتمال نده ازت خوشش بیاد

فامیل هم که هستید بعدش تو چشم همم نمیتونید نگاه کنید

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

منم نمیخام ارزشمو بیارم پایین واقعا درست میگی حتی نمیخام باهاش باشم ولی حس میکنم نباید همچین کسیو از دست داد

می‌دونم خیلی دوستش داری، ولی به نظرم هیچوقت پیش قدم نشو، واقعا دلیل داشته که از قدیم مردا میرفتن خوا ...

پیش قدمشو کلا پشیمون شدم احتمالش یه درصد بود برام ولی نمیدونم چیکار منم