2777
2789

سلام

بالای ۲۳ سنمه ولی خودم حس نمیکنم زیاد باشه یا واسه ازدواج زیادی بالا رفته باشه

اینکه خواستگار ندارم بماند ولی خب همین چند وقت پیش ینفر زنگ زد واسه پسر خواهرش من رد کردم.

همین نزدیکانم همش غیر مستقیم سنم رو مسخره میکنن یا مثلا واسه همین خواستگارم که ردش کردم یکیشون گفت چند وقت دیگه سنت از ازدواج میگذره کی میخوای ازدواج کنی دیگه

منم خیلی بهم بر خورد ولی فقط گفتم قرن چند زندگی میکنی که سن من از نظر شما بالاست؟!

یا یکبار دیگه یکی دیگشون تیکه انداخت دخترهایی که حسرت پوشیدن لباس عروس به دلشونه لباس پرنسسی بلند میپوشن

حقیقتا هر چی میخوام واسم مهم نباشه نمیشه توی روحیم تاثیر گذاشته 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
به چپت ولشون کن

نمیشه گند زدن به روحیم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط آدمای کوته فکر و ببخشید بی‌شعور چنین طرز فکری دارن

اهمیت دادن به نظرات چنین افرادی توهین به شعور خودته عزیزدلم، اصلا برات مهم نباشه

ازدواج تو نسل ما دیگه الزام نیست یه انتخابه خیلی از افراد هم انتخابشون اینه که هیچوقت ازدواج نکنن با اینکه کلی هم خاستگار دارن

بعضیا تنها هنرشون تو زندگی فقط شوهر کردنه بخاطر همین چنین دیدگاهی دارن

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤