2777
2789

همیشه فکر می‌کنیم پس‌انداز یعنی کم‌کردن از زندگی و چشم‌پوشی از لذت‌های روزمره ✅

اما واقعیت کاملاً برعکس است پس‌انداز، یعنی احترام به خود، یعنی داشتن قدرت انتخاب، یعنی آمادگی برای روزهای پیش‌بینی نشده و حتی روزهای پر از فرصت

وقتی یاد می‌گیریم هر ماه حتی مقدار کوچکی را کنار بگذاریم، نه‌تنها حساب بانکی‌مان پر نمی‌شود، بلکه ذهن و قلبمان هم آرام می‌گیرد. چرا؟

چون دیگر نگران خریدهای ضروری یا مشکلات غیرمنتظره نیستیم ،یک پس‌انداز کوچک امروز، فردایی پر از امنیت و آرامش مالی می‌سازد ✅

پس‌انداز فقط پول نیست. وقتی توانستیم از درآمدمان بخشی را برای خودمان ذخیره کنیم، در حقیقت یاد گرفته‌ایم که برای خود و خانواده ارزش قائل شویم ❤️

که برنامه‌ریزی کنیم و قدم به قدم به اهدافمان نزدیک شویم

حتی یک جیب کوچک پول نقد که هر روز در آن می‌ریزیم، می‌تواند روزی ما را از تصمیم‌های اضطراری و عجولانه نجات دهد

بعضی‌ها فکر می‌کنند پس‌انداز یعنی زندگی بدون لذت، اما واقعیت این است که وقتی بودجه را درست تقسیم می‌کنیم، هم لذت می‌بریم و هم آینده را تضمین می‌کنیم✅

شاید امروز یک خرید کوچک برای خودت یا خانواده‌ات صرفه‌جویی کنی، اما فردا می‌توانی برای اهداف بزرگ‌تر سرمایه‌گذاری کنی سفر، خرید خانه، تحصیل فرزندان یا حتی آرامش مالی در دوران بازنشستگی🌸

پس‌انداز کردن هنرِ صبر و مدیریت است  شاید ابتدا سخت باشد، شاید وسوسه خریدهای بی‌مورد زیاد باشد

اما وقتی مسیر را ادامه دهیم، خواهیم دید که کوچک‌ترین تلاش‌ها هم جمع می‌شوند و آینده را می‌سازند ✅

یادت باشد، پس‌انداز نکردن امروز، یعنی اضطراب و نگرانی فردا

و پس‌انداز کوچک امروز، یعنی دل‌گرمی و امنیت مالی فردا

پس همین امروز، یک قدم کوچک برای پس‌انداز بردار‌😍

شاید فقط چند هزار تومان، شاید حتی کمتر؛ اما مطمئن باش، همین قدم کوچک، مسیر آرامش مالی را برایت هموار می‌کند♥️

@royayezendegi‍ 

سلام عزیزم ❤️ اکه فقط همین یه مورد نیازتون...میتونی سه تومن رو تبدیل کنی با مابقی تا آخر ماه بگزرونی ...

ممنونم عزیزم مرسی که باعث دلگرمی شدید 

چشم حتما عمل می‌کنم به توصیه شما ‌و دوستان

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تکمیل حرف شما به نظر من غیرانتفاعی از نظر علمی بهتر نیست از ترس پدر مادرا فقط نمره میدن و بخاطر ا ...

عزیز دلم ، مدارس غیر انتفائی با هم فرق دارند ، اونایی که سطح علمیشون پایینه و فقط نمره میدن مدارس پیش پا افتاده هستند ، تو سطح شهر بگردین میتونین مدارس با سطح بالا و عالی پیدا کنید❤️

عزیزم تاثیر معدل تو کنکور ربطی به نمره دادن مدارس نداره ، کنکور فقط معدل امتحانات نهایی رو لحاظ میکنه که مدرسه یک درصد هم به این نمرات دسترسی نداره ، وگرنه اگه اینطور که شما میگید بود ، الان اینهمه دانش آموز در به در دنبال ترمیم معدل نبودند و همشون با چند تومن پول تو غیر انتفایی نمره بالا میگرفتند و صد البته در این صورت باید تو مدارس متوسطه غیر انتفایی جای سوزن انداختن نبود ، چون هزینه کلاس کنکور رو میدادند و تو این مدا س معدل ۲۰  میگرفتند ❤️

هیچ چیز صفر و صد نیست و هرکسی بسته به نگرش و بودجه و طرز تفکرش عمل میکنه ❤️

دختر من دو سال پیش دبستانی و کل ۱۲ سال تحصیلی رو تو مدارس غیر انتفایی تحصیل کرده و چون خیلی در مورد مدارسش تحقیق کردم و کاملا هم نتیجه گرفتم ❤️

ولی تو این چند سال ندیدم کسی با مدرک دیپلم که دوستان اشاره کردند معلم باشه و یا الکی نمره بدند و صد البته بهترین دبیران و معروف ترین اساتید دانشگاه هم تو این مدارس تدریس میکردند ولی این دلیل بر بد بودن مدارس دولتی نیست و من چون تجربه ای از مدارس دولتی ندارم نمیتونم بگم غیر انتفایی بهتر از دولتی بود یا برعکس ولی اگه برگردم عقب دوباره همین کار رو میکنم و هرگز هزینه ای که صرف تحصیل و انواع کلاس های متفرقه برای فرزندم کردم رو پس انداز نخواهم کرد ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیز دلم ، مدارس غیر انتفائی با هم فرق دارند ، اونایی که سطح علمیشون پایینه و فقط نمره میدن مدارس پی ...

عزیزم اگه دقت کنین در مورد رتبه بندی مدرسه ها از نظر علمی حرف افتاد. دوم این که  مدرسه غیر انتفاعی در منطقه یک تهران پیش پا افتاده س ؟؟؟؟ نمره مستمری تاثیر نداره در معدل آیا ؟

سلام به همه دوستان خردمند ❤دوستان ممنون میشم تجربتونو بگید چه ماه از سال برای رفتن به کیش مناسبتره ه ...

سلام عزیزم ما هفته پیش ب مناسبت تولد پسرم رفته بودیم کیش اما مثل تابستون بود هوا شرجی 😅

کلا تفریحاتش گرون

و من شنیدم بهمن ماه خیلی خوبه بری 

ما از اسنپ تور گرفتیم 

هتلمون بین المللی کیش بود ی ایرادی که داشت این بود دستشویی اتاق ها فرنگی بود که من اصلا نمی‌پسندیدم توی هر طبقه دستشویی ایرانی داشت نه تو اتاق این ب نظرم برای شما که بچه کوچیک داری یکم سخته.

پارک برفی پنگوئن 

شهربازی میکا مال 

تله کابین میکامال ب نظرم مناسب سن پسرت هست

رفتی رسیدی کیش خودت تاکسی لگیر برو تا دم هتل 

چون ما با اسنپ تور گرفته بودیم شب هم رفته بودیم ترانسفر ب هتل نداشتیم یکی اومد گفت بیایید من میرسونم که مارو برد دم شرکت گردشگری که تورهاشو ب ما بفروشه ما هم نخواستیم رفتیم هتلمون از خود هتل تور گردشگری گرفتیم 

اونجا برای شام و ناهار از سوپر مارکت ساندویج بگیر یا از این آشپزخانه ها پیدا کن قیمتش خیلی مناسب تره 

پارک دلفین هم من دوست داشتم رفتیم با کنسرت اکبر اقبالی 

میتونی موتور یا ماشین اجاره کنی یا با اسنپ بری اینور اونور 

موتو رو ماشین اجاره کنی امکان خطر و کلاهبرداری هم داره ...

چیزی هم خواستی بخری برو هایپر مارکت پاندا همه چی داره قیمتهاشم مناسب 

راستی بری هتل یا جاهای تفریحی اولش ممکنه بگن ی عکس رایگان داری عکس گرفتی؟ گولشون و نخور چون چندتا عکس میگیرن با قیمت هر عکس ۶۰۰ ۷۰۰ میکنه تو پاچه ات

این تجربه سفر من از کیش بود 

میتونی با ماشین خودتون هم برید 

عزیزم اگه دقت کنین در مورد رتبه بندی مدرسه ها از نظر علمی حرف افتاد. دوم این که مدرسه غیر انتفاعی د ...

گلم اونجا هم حتما هستند مدارسی که مدیریت درست و درمونی ندارند دیگه ، هر چند من کلا از مدارس شهرستان خبر دارم و درباره چیزی که تجربه دارم میگم وگرنه هیچ تعصبی در مورد هیچ چیزی ندارم و صد البته که اینجا هستم تا از شما عزیزان بیاموزم❤️

نه عزیزم مستمری تو معدل کل تاثیر داره ، تو معدل برای قبولی کنکور تاثیر نداره ،تاثیر معدل فقط نمرات نهاییه ، ولی اینو دیگه مطمئنم چون دخترم پارسال کنکور داده❤️

سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

سلام دوستای خوبم😇😇😇روی پست قبلی خودم ریپلای زدم وازتمامی دوستانی که برام پست گذاشتن وراهنماییم کردن ممنونم...بله دوستان حق باشماست خوشحالی دخترم بیشترازاین حرفاارزش داره 😍😍واون لنگوخیلی دوست داره دست بندازه البته بیرون نمیندازم براش ...امامن باخودم همش حس عذاب وجدان داشتم که بابی احتیاطی به جااینکه طلاشوزیادکنم کم کردم😂انشالله ازاین ماه طلافروشی ازش النگوخریدم گفت پارسیان داره وپشتش مهرمیزنه وبعداخودش بازبرمیداره میخوام برای دخترم طلاشوجایگزین کنم..واینکه خوشگل خانومایی که مثل من سختی وحقوقای پایین پولتون جمع میکنیدبرای پس اندازطلامیخریدسعی کنیدعوض نکنیدهی چون خیلی ضرره به جاش پلاک کوچیک یاطلاشکسته یاپارسیان  بخریدازجای معتبر...طلاهرچقدرم بالابره من امیدم وازدست نمیدم🫠🫠🫠 به قول بازاری هاارزاق گرون شده رزاق که عوض نشده توکل به خودش 😇😇😇😇...راستی عزیزان من جدیدادل مرغ وجگرمرغ روبیشترمیخرم چون خیلی دوست داریم هم خواصشوروکه خوندم خیلی برای کم خونی خوبن هردووقیمت زیادبالایی نداره یه مدتی به خاطراینکه شنیده بودم هورمونی یاانتی بیوتیک دارن کم کرده بودم امابعددیدم خواصش خیلی بیشتره  به صورت خوراک یاساندویچی اگه دوست داشتین اماده کنیدونوش جان کنید😋😋😋اگرم خوشتون نمیادحالابه هردلیلی این پست منوندیدبگیرید😉😉😉😉همگیتون دوست دارم فعلادرپناه حق...

سلام سی تومن خیلی زیاد نیست؟؟؟ ۴نفرین؟؟؟ حتما خوراکی های گرون می‌خرین.ما هم ۴ نفریم با سه تومن ماهیا ...

نمیدونم نه خوراکی گرون نه 

همین چیزای معمول 

درهم برهم خرج میکنم 

چون حقوقمم تیکه تیکه میاد 

ممنونم از همه که نظر دادید 

میشه جزئی تر بگید 

البته میدونم هرکسی میل و ذائقه متفاوت داره و اشتها و تعداد نفرات متفاوت . 

و اخه اینکه من به امنیت نرسیدم خونه ندارم خونه پدرمم ماشینم پراید 

میخوام واسه اینده دوتا بچم پس انداز کنم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ ظهر قشنگ شما هم بخیر عزیزم ،قربونت برم من ❤️ دل به دل راه داره می‌دونی که ...

معصومه جون تو میگی طولانیه ببخشید ولی برای ما کوتاهه میخونیم و لذت میبریم🥰🤌

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ ظهر قشنگ شما هم بخیر عزیزم ،قربونت برم من ❤️ دل به دل راه داره می‌دونی که ...

عزیز دلی معصومه جون ❤️

من مهندس ساختمونم نه درآمدم پروژه ای هستش و الانم بازار ساخت وساز کم شده به طبع پروژه نمیخوره به ما یکی از پروانه های دیگه ام رو هم آزمون بدم قبول شم بیشتر میشه درآمدم

اما در کل نه مبلغ مشخصی نه تاریخ منتها من تا پول میاد نگه میدارم و بااون اجاره خونه میدم و مابقی میمونه ومدیریت میکنم تا پول بعدی بیاد❤️

بیا ببین عزیزم ❤️ بلاخره فرصت کردم یکم نوشتم براتون هی میگفتی از زهرا نمیگی ،از خواهر شوهرت دیگه نمی ...

ماشالله صلوات به این حافظه

چقدر خوبی که وقت میزاری برامون مینویسی

خدا خیرت بده اگه تو نباشی به خدا این تایپیک صفا نداره

بوس 💋 بهت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

طلا ندارن این محله و میترسم

سلام عزیزم ، برو بازار طلا فروشیای شهرتون ، دونه دونه ازشون بپرس ، طلا بدون اجرت چی دارید ، اکثر طلا فروشا دارند و بنا به بودجه ات راهنماییت میکنند ، معمولا طلاهای خیلی تمیز رو ۷تا ۱۰ درصد هم حساب میکنند ولی اکثرشون طلاهای پنج درصد هم دارند که کهنه تر هستند و شکسته هم با دو تا سه درصد دارند ، یه رو وقت بذار بیشتر بگرد ، بالاخره یه طلا فروش منصف پیدا میکنی ، بعدش دیگه مشتریش میشی و نیاز به گشتن نداره❤️