2777
2789

بچه بودم پدرم فوت شد.

خانواده مادرم ،زیاد خونگرم نیستند .

خانواده پدریم بعد از فوت پدرم،کلا کات کردن...

قبل فوت پدرمم ،اونا همش باهم بودن هیچ موقع مامانم رو جمعشون را ندادن...مثلا عید مبرفتیم عمه ها باهم میرفتن جنگل و دریا ...مامانم تنها میموند.

پدرم که فوت شد ، خیلی خیلی تنهاتر شدیم.

دیگه همون مسافرت بع خونه مادربزرگم رو هم نداشتیم.

بعد خاله کوچکم ازدواج کرد، شوهرش ما رو هم سوارماشین میکرد ...دیگه باهاشون سالی ی،۲ بار میرفتیم مسافرت....

ولی خب ، ما وضع مالی خرابی داشتیم...۹۰ درصد مواقع مهمون همین شوهرخاله ام بودیم.

عوضش تو هر جمعی مامانم فقط کار میکرد...همیشه در حال کمک بود...

بعد همین شوهرخاله ام ، داداشم با خودش استخر میبرد...بمیرم برا داداشم 

گذشت تا برادرم و من بزرگ شدیم.

من تا سال کنکور درس میخوندم یهو اون سال رفتم دنبال ازدواج !دروغ چرا میخواستم برم شهر دور...به دور خانواده هایی زخم میزدن.

مامانم دار و ندارش رو برا کلاس هام هزینه کرد...ولی من درس خوندم،.

خیلی احمق بودم....این وسط مادرم دچار دیسک شد...بخاطر درسم گریه میکرد ولی من تظاهر ممیکردم درس میخونم ولی نمیخوندم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من بالاخره پرستاری آزاد رفتم....مامانم از فضل الهی یکار پیدا کرد...شهریه دانشگاه رو میداد.

من خداروشکر میکنم که یاور ما بود.البته من ۵ سال آآیینه دق بودم...ابن ووسط داداشم رو هم خدا دوباره بهمون داد.

من پرستاری و طرح تموم کردم گفتم دیگه میخوام کنکور مجدد بدم.

مامانم حمایت کرد...این دفعه من تو ااینستا ول بوم.

متولد ۷۴ هستم، مامانم سرکار خیلی خسته میشد ولی هر موقع اومد خونه گفت ، دخترم هر موقع خسته میشدم میگفتم دخترم عوضش درس میخوته...

که منم، هر روز میگفتم از فردا....که کنکور ۱۴۰۴ اومد و من گند زدم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ، شروع کتم برا کنکور ۱۴۰۵ که از شهریور مریض شدم.

همش فکر مرگ میاد ذذهنم

چرا با پرستاری کار نمیکنی؟

دوسش ندارم.

همش با پزشک در ارتباطم بهم یادوری میکنه گذشته رو...

من بعد کنکور ۱۴۰۴ نتایجش مریض شدم.

حالم به شدت بده! 

از طرفی میگم چرا یهو شدم حتما وحی الهی هست....بعد میگم ن بابا

برادرت چی شده؟ متوجه نشدم

مریض شد....خدادوباره بهمون دادش

دوسش ندارم.همش با پزشک در ارتباطم بهم یادوری میکنه گذشته رو...من بعد کنکور ۱۴۰۴ نتایجش مریض شدم.حالم ...

مسائل رو برای خودت بزرگ نکن. اتفاقا پرستاری رشته ی خوبیه و خدمت به خلق خداست. من اگه جای شما بودم با پرستاری کار میکردم و کمک دست مادرم میشدم. دیگه زمان رو از دست نمیدادم.

چرا با پرستاری کار نمیکنی؟

ممیگم نکنه،خدا داره بهم میگه ،آماده باش 😭

یا شیطان متوجه چیزی شده و داره هر چند حقیقت هست ولی اذیتم میکنه....

مثلا ی کار بر نوشته لود.۲ ماه قبل فوت پدرش همش به ایم موضوع فک کرده....

برام دعا کن ، اسمم آرزو هست.

مامانم لیلا 

داداشم علیرضا

مسائل رو برای خودت بزرگ نکن. اتفاقا پرستاری رشته ی خوبیه و خدمت به خلق خداست. من اگه جای شما بودم با ...

به نظرت زمانم کمه؟

مسائل رو برای خودت بزرگ نکن. اتفاقا پرستاری رشته ی خوبیه و خدمت به خلق خداست. من اگه جای شما بودم با ...

ولی مامان دوستام همشون ،مادره پزشک شدن

من زحماتش رو حیف کردم....