2777
2789
چقدر حرفاتون عین واقعیت و به قول خودمون اوریه یاتیم(دل نشین )بود.منم در راستای حرفای شما میخوام بگم ...

منم با شما موافقم مامان منم بعضی غذاها که زحمت زیادی داره مثل آش یا دلمه به دوتا از همسایه هامون که سالخورده هستن میده این کارتونو خیلی دوست دارم

اگه ببرم قبول میکنن جای سکه تعویض کنن؟ باتوجه به اینکه شهرما پنجشنبه ها بازار طلا بسته س و رفت تا شن ...

باید قبول کنه 

چون تو فاکتور نوشته ۱۰ درصد در حالیکه باشما ۲۰ درصد حساب کرده 

برو پیشش بگو نمیخوام سکه بدین اگر قبول نکرد بگو لطفا همکاری کنید همسرم خیلی شاکی شده و قراره بره اتحادیه و تعزیرات ، اینطوری می فهمن نباید سر مردم اینطور کلاه بگذارن

من دوماه پیش طلا خریدم ۲۷ درصد و طرف نوشت ، آگاه بودم و خودم تصمیم گرفتم ولی اینکه به من بگه ده بعد ۲۰ حساب کنه خیلی بده

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم از برادرشوهرم اسیرمون کرده پول قرض میگیره نمیگه پس بدم امروز حساب کردم 5 گرمم بخاطر اون کم شده ...

دقیقا منم پارسال ۲۰ تومن خواهر شوهرم برده برج ۴ پارسال 

الان برج ۷ هنوز نداده 

طلا اون موقع گرمی ۳ و خورده 

الان گرمی ۱۱ خورده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خب این اجرت بود گرفته علاوه بر اون برای خودش سود بر میدارن بعنوان سود طلافروش

سود و مالیات با هم بین ۵ تا ۷ میگیرن و اغلب وقتی اجرت بالا باشه اصلا نمیگیرن 

هرچند قانونا مالیات تا ۹ درصد هم می تونن بگیرن ولی بی انصاف ترین ها هم ۹ رو نمیگیرن همون ۵ رو میگیرن 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
حدود 800 کیلومتر عزیزم، چرا عزیزم؟

فکر کردم خیلی دورین و فقط عیدها میرین 

خواهر شوهر منم خونه شون تهرانه و با تبریز تقریبا 800 کیلومتر راهه هر چندماه یه بار میاد تبریز

اونم به خاطر شغل همسرش رفت تهران -اوایل ناراحت بود ولی الان خیلی راضیه 

شخصیتشو خیلی دوست دارم مثل شما دختر قوی و خوبیه

سلام به همه دوستان☁️❤️

امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍

سیب زمینی، پیاز، هویج فلفل دلمه کیلویی ۱۰ بودن شد۴۹ کلا

گلابی کوچک یک کیلو ۴۰

شلیل شمس و هلو هم کیلویی ۲۰ بودن که ۵۸ می‌شد، ۴۰حساب کرد:)

شیر هم گرفتم ماست بزنم.

ببینم به صرفه درمیاد یا نه؟