2777
2789
دوستان قبلاً هم گفتن اعلام قیمت و ابراز نگرانی فضای تایپیک رو متشنج می‌کنه.بیخودی صفحات پیش می‌ره.صع ...

سلام 

من هم هر وقت اومدم تو این دو هفته خیلی از کامنت ها اعلام قیمت بوده..وای شد 10 وای شد 10200....

جالبه برخی دوستان  هم که اصلا پیامی اینجا نمیذارن جز اعلام قیمت لحظه ای سکه و طلاا!!!!!.یه عده دیگر از دوستان هم هر 4 ماه یه پیام میبنم ازشون و بیشتر خواننده خاموش هستند اونم وقتی قیمتها رو به بالاس فق میان اعلام قیمت کنند به ما...میدونم این واقعیت امروز جامعه ماست و ما هم نقشی درش نداشتیم و نداریم واقعا و میدونم همه مضطرب هستند ولی لطفا این ناارومی و تشویش رو به بقیه منتقل نکنیم باور کنین بقیه اینترنت دارند و قیمتهای لحظه ای رو میدونن اصلا لازم نیست بیایم یه پیام بذاریم اینجا و این مدلی:

قیمت طلا الان 11 و دویست

خب که چی؟ فکر میکنین ما قیمت رو نمیدونیم؟ تو تاپیک اشپزی که نیستیم قطعا کسی که اینجاست از من و شما بهتر قیمت رو میدونه...

خواهشا خودتون رو از نظر روانی اینجا تخلیه نکنین باور کنین خیلی ها نمیتونن همون 1 سوت رو هم بخرند و اینجا اومدن ببینن میتونن روزنه ای برای زندگیشون پیدا کنند یا نه ...اینجا اومدن فقط با جمع همراه باشن و ارامش بگیرن و قوت قلب بگیرن و احساس نکنند تنها هستند ...اون وقت میبینی ده صفحه رفته جلو 20 تا پیام فقط قیمت لحظه ای دلار و سکه هست..لطفا به فکر بقیه هم باشیم و خودخواه نباشیم.....میدونم هممون مضطرب هستیم ولی روش درستی برای تخلیه روانی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سپاس از همه دوستان بابت نظرات ولی پولدار شدن و استفاده از نعمت های دنیایی پرودگار تنها در نحوه خر ...

دوستان بهترین کار درآمد زایی هست 

بعدش پس انداز اصولی که تا حالا هزاران صفحه درموردش توضیح داده شده

اصلا بتونی یه کاری رو بمرور راه بنداز بعدش فقط خرج کن 

بیاید ایده های درآمدزایی بدید 

منم تجاربم رو میارم وسط

بخدا اگه بدونم با خرید من پایین میاد بخدا میرم میخرم تا برا مردم بدبخت قیمت پایین بیادالان حاضرم بشه ...

دقیقا بخدا هین طوره منم از بالا رفتنش خوشحال نمیشم منم طلا دارم ولی واقعا از اون ور همه چی میره بالا نباید ادم بگه خب الان رفت بالا سود کردم نه سود نکردیم بلکه فقط ارزش پولمون حفظ شده🥲🥱واقعا راست میگی مواد غذایی و اینا که لازمه زندگیه بیشتر میخرم و طلا و دلار رو همه چی تاثیر داره دقیقا همین طوره

دوستان این پیامو بخونید نظری داشتین خوشحال میشم

سلام به نظرم وام ویپادرو بگیرین با توجه به اینکه گفتین تا دی ماه ۱۰ تومن قسطاتون کم میشه درنتیجه قسط ویپاد جایگزین میشه .اگه وام ۵۰ تومنی به بالا میگیرین میتونید هم بدهیتونو تسویه کنین هم مواد غذایی و کم و کسری خونه رو بخرین

بانک ایران زمین ۱۵۰ پول خودمونه ۳۰۰ وام دو ماهه پول گذاشتیم

یعنی بعد دو ماه دو برابر سپرده رو وام میدن ؟ 

سپرده مسدود میشه تا اخر اقساط ؟ 

سودش چند درصده ؟ 

چند ماهه؟ 

صامن کارمند رسمی باید باشه ؟ خصوصی رو قبول نمیکنن؟ 

خود طرف حتما باید شاعل باشه؟  به خانه دار نمیدن ؟ 

ببخشید سوالاتم زیاد شد

دوستان بهترین کار درآمد زایی هست بعدش پس انداز اصولی که تا حالا هزاران صفحه درموردش توضیح داده شدهاص ...

دوست عزیزی بودن ایده های جالب میزاشتن فک کنم صوفی بودن خیلی جالب بود خیلی.

خوب بنظرم من تو راه اندازی کار پتانسیل اون منطقه خیلی مهمه.

مثلا اگر می‌خوایم تو خونه فروشندگی کنی باید بدونی جنس مد نظرت خریدار داره یانه.

در مرحله بعد پتانسیل خود شخص مهم باید ببینی اگر میخوای تو خونه بفروشی اصن اعتماد به نفس و اون استعداد جلب مشتری رو داری یانه.

در مرحله بعدی محدودیت های مکان و زمان و جغرافیا 

مثلا چیزی که میخوای بفروشی تو این آب و هوایی که هستی چقدر به کار میاد یا خریدار داره .یا چقدر تاریخ انقضا داره و خراب نشه.

اینکه چقدر وقت آزاد داری یا چقدر میتونی در روز در هفته و در ماه برای کارت وقت بزاری.

اینکه دلیل راه اندازی کارت چیه علاقه.بیکاری!یا اجبار!

گزینه بعدی سرمایه گذاری هستش.

اینکه چقدر در توانت هست هزینه کنی.

مثلا برای شروع خیاطی باید دوره بگذرونی و چرخ بخری.

برای سبزی پاک کنی باید سبزی خوردن کن بخری

برای فروشندگی باید جنس بیاری.

گزینه بعدی خاک خوری هستش که شغل های که خودت راه بندازی معمولا درآمد کمی داره یکی دوماه اول.

تو خیلی از مناطق شغل های خانگی فصلی وجود داره.

مثل زعفران پاک کردن.

حالا دوستان بیان رو پیام من ریپلی کنم و این قضیه رو در مورد مشاغل مختلف باز تر کنند.

و تجاربشون رو در اختیار بقیه قرار بدن

💚💚💚💚💚💚

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم ♥️از وابستگی و کنار خانواده موندن پیشرفتی حاصل نمیشه منم از خانوادم دورم ...

بله عزیزم همینطور

منم تصمیم گرفتم بمونم و زندگیمون بسازیم انشالله

راهی بود ک خدا همواره کرد

همینکه رئیس همسرم چن سال اجازه نمی‌داد بده واحد دیگه اما الان اجازه داده و خونه نزدیک کارش 

۵سال روزی ۳۵ کیلومتر رفت و برگشت میکنه محل کارش

بنظرتون بافت شال و کلاه خوبه چون الا زمستونم هسته

کلا هر شغلی هرچی بتونی به افراد بیشتری ارائه کنی محصولت رو میتونی مشتری بیشتری داشته باشی.

خلاقیت در هرکاری حرف اول رو میزنه.

یعنی بافت شال و کلاه معمولی فایده ندارد باید به روز ترین مد های دنیا رو بدونی. موتیف های جدید و شیک.

رنگ های سال و پرطرف دار.

بعداز اونم تبلیغات درسته کیفیت خودش تبلیغات محسوب میشه اما خیلی صبر میخواد خیلی🤕

پیج یا سایت.

و در آخر صبر صبر صبر صبر

بافتنی باعث ایجاد درد در مچ دست میشه.

خودم اسکاچ میبافتم میدادم فروشنده ها برام میفروختن.

اگر کیلویی بخری سود خوبی داره.

منتهی باید سرمایه بخوابه چون دیر بهم میدادن.

منم دستم درد می‌گرفت دیگه بیخیال شدم الان هنوزم از کاموا هاش مونده اسکاچ برا خودمو مامانم میبافم

من 40میلیونی گرفتم یه قرض داشتم باید پرداخت میکردم .پنج میلیون و نیم اشتراک خریدم که وام بهم تعلق ب ...

عزیزم شما ۴۰ میلیون طلای دیجیتال گرفتی موقع فروش چیزی کم شد ازش ؟ ۴۰ تومن رو چقدر فروختین؟

سلام کجا باید برای ثبت نام بریم

برین اداره محل خدمت فرم پر کنید 

البته مدیرای مدارس اطلاع رسانی میکنن 

ما فرم پر کردیم دادیم مدیر

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست