2777
2789
وای عزیزم عاشق حرفات شدم ، انگار خودم دارم مینویسم نقطه به نقطه اش رو ، خیلی دوست دارم تو گروه اینطو ...

چقدر حرفاتون عین واقعیت و به قول خودمون اوریه یاتیم(دل نشین )بود.

منم در راستای حرفای شما میخوام بگم که من به سرنوشت و قسمت خیلی اعتقاد دارم.چه کسایی که مثلا تلاش کردن،از شکمشون،تفریحشون زدن و به جایی رسیدن،ولی با یه حادثه ای،تصادفی از دنیا میرن.

راستش رو بخواین از اون نسل از آدمای دست و دل باز خیلی کم مونده،چون واقعیتش اوضاع اقتصادی خونواده ها اونقدر بد شده که نمیشه از این کارا کرد.

ولی من میگم ما ها به عنوان نسل جدید و ادامه دهنده راه اون عزیزان باشیم و بتونیم یه قدم هر چند کوچیک تو این راه برداریم.

من از خودم میگم که بین همسایه هام یه خانم باردار و یه خانم مسن هست ،هر چند وقت غذام رو زیاد درست میکنم و به اونا هم میدم.خودم از این کار اونقدر آرامش میگیرم.میگم خدایا شکرت که امروز غذام اضافه اومد و به همنوع خودم تونستم کمک کنم.

یا از این ماه تصمیم گرفتم از اول ماه قمری یه بسته نمک به همون افراد بدم.

اگه به جایگاه مالی قابل قبولی رسیدیم کمک به همنوع رو فراموش نکنیم.

اره دقیقا همون بدون اجرت ۱۲ و خورده می افته کاش ده بود حداقل

درسته عزیزم بدون اجرت 12وخورده ای🥲الان نوسان خیلی شدیدیه یه تحلیل گفت قیمت بعدی تا12300میره اون چند روز یکم اومد پایین فک کنم همون بود پریروز و اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفتالان امشب میخابی فردا ...

به نظر من هر وقت پول داری نباید منتظر بمونی مگر اینکه اون پول رو لازم داشته باشی 

من این مدت هرچی دستم رسید عیار خریدم الان نگاه کردم 44شده 

سیو سود هم نکردم 

یه وام 200تومنی در خواست دادیم که خیلی طول کشید از گرمی 8/5درخواست دادیم اما هر وقت بدن درجا طلا میخرم 

به دید طولانی هیچ ضرری نداره قصدمون خدا بخواد تعویض خونه اس

درسته عزیزم بدون اجرت 12وخورده ای🥲الان نوسان خیلی شدیدیه یه تحلیل گفت قیمت بعدی تا12300میره اون چند ...

فقط یه روز اومد پایین مثلا پایین 😏

مهم نیست من کلا وقتی میخام بخرم سقف قیمت قسمت منه🤣😂

از روش میبرم اینقد میمونم تا گرمی صد میلیون بشه 😂😂😂

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

به نظر من هر وقت پول داری نباید منتظر بمونی مگر اینکه اون پول رو لازم داشته باشی من این مدت هرچی دست ...

انشالله که به هدف تون برسید ❤️❤️❤️♥️🥰

من رو گرمی ۸ و خورده پول داشتم گفتم بزار قرعه هم بیاد جمعا تبدیل کنم 

تا قرعه بهم داد شد ۱۱ 

دیگه هیچ گفتم صبر شاید اصلاح داد 

ولی ظاهراً ترمز بریده

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

فقط یه روز اومد پایین مثلا پایین 😏مهم نیست من کلا وقتی میخام بخرم سقف قیمت قسمت منه🤣😂از روش میبرم ...

😂😂😂😂🤌خدا نکنه عزیز دلم درسته طلا و دلار گرون میشه ولی از اون ورم همه چی گرون میشه هر موقه پول داشتی بخر به قیمت نگاه نکن کلا طلا دو تا پنج سال سود میده هر کاری میدونی درسته و باهاش خوشحال میشی انجام بده الهی بهترین ها قسمتت بشه😍😍😍

😂😂😂😂🤌خدا نکنه عزیز دلم درسته طلا و دلار گرون میشه ولی از اون ورم همه چی گرون میشه هر موقه پول د ...

بخدا اگه بدونم با خرید من پایین میاد 

بخدا میرم میخرم تا برا مردم بدبخت قیمت پایین بیاد

الان حاضرم بشه گرمی هزار تومان 

طلا هم دارم نه که بی طلا باشم بگم ارزون بشه بخرم 

من فقط تعجب میکنم چرا بعضی ها یه گرم دو گرم میخرن قیمت پایین میاد 

سریع میگن وای ضرر کردیم 

خب الان همه چی ب دلار و طلا مربوطه 

ما طلا رو چند ماه یه بار شایدم چند سال یه بار بخریم 

ولی خوراکی رو هر روز که به اون مربوطه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفتالان امشب میخابی فردا ...

سلام برای چی نقد‌نگه داشتی تو‌همین هفته دوبار اصلاح داشت تو‌قیمت ۱۰۴۵۰ و آبشده فروشا سیگنال خرید دادن البته گفتن دوباره احتمالا  یه‌ریزش‌خواهد داشت 

سلام . یازده میلیون و چهارصد و هجده هزار خام طلا

پناه برخدا.اگرحواستون باشه ماهم داریم کم کم به قیمت هاعادت میکنیم.پول داره از ارزشش میفته .مثلاهمین حالاآرزومیکنیم کاش گرمی ۱۰تومان بودش.😔

سلام عزیزم ممنون ار وقتی ک گذاشتیدهمسرم از ۱۸ سالگی تا الان ک ۳۵سالشه درس خونده زحمت کشیدهاول زندگیم ...

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم ♥️

از وابستگی و کنار خانواده موندن پیشرفتی حاصل نمیشه 

منم از خانوادم دورم

گاهی بعد از ظهر ها آرزو میکنم کاش خواهرام نزدیکم بودن ،چنتا فنجون چای زعفرونی براشون میریختم کیک درست میکردم.... دنیا گلستان بود ♥️ اما وقتی فکر میکنم که اگر همسرم انتقالی بگیره نصف حقوق الانشو داریم و به بچه هام سخت میگذره 💔 عمر و جوونی ومهارت های همسرم نادیده گرفته میشه،دلمو جور دیگه ای خوش میکنم 😍

مثلا ایام عید که دور هم جمع میشیم، از لحظه به لحظش استفاده میکنم

جز خنده و تفریح هیچ کاری نمیکنم

خانواده‌ی همسرم هم میدونن حتی عید دیدنی سعی میکنن خونمون نیان که من بیشتر با خانوادم باشن 🤭 یا اگر بخوایم بریم خونه ی پدرم شهرستان، تا جایی که بشه کمتر میخوابم و بیشتر کنار خواهر برادرام میگذرونم 😊🤭

وقتی هم برگشتیم، با انرژی زیاد به زندگیم ادامه میدم، دلتنگی هست ها اما ایگنورش میکنم تا بتونم پا ب پای اطرافیانم پیشرفت کنم ♥️ تا همسرم بعد از این همه سال زحمت و کار عقب نمونه

که وقتی به امید خدا پیر شدیم، نشینه غصه بخوره بگه تو مانع پیشرفت من و بچه هام بودی ♥️

هرچند دوری و دوستی هم خیلی بد نیست 😍