2777
2789
سلام عزیزم ..این بانک معتبره ؟مجازی میشه حساب بازکرد.لطف میکنی جواببدی.دست گلت دردنکنه برای وام باید ...

@hhhkjhhhh‍ 

عزیزان بانک ایران زمین حضوری باید برید 

ضامن میخاد 

طرح طلوع 

دو ماه باید پول بزارید بمونه ی ماهه هم میشه 

قسطاش هم بستگی ب مبلغ داره 

سلام  خانمای گل 💐 

بالاخره خونمون رو بزرگتر کردیم😍

خدایاااااشکرت🤲

دوروز پیش پیام گذاشتم که میخوایم واحدمون رو با واحد بزرگتر تو همین ساختمون عوض کنیم که شکر خدا انجام شد

فقط دوروز پیش که طلا ده و چهار صد بود که فروختیم 

ای کاش امروز می‌فروختم فکر کردم بازم طلا میاد پایین🫠

ولی اشکال نداره به آرزوم رسیدم انشالله قراره از ماه بعد کابینت ساز بیاد کارشو شروع کنه

انشالله قسمت همه ی مستاجر ها🤲🤲

معصومه جون ازت خیلی ممنونم از وقتی باهات آشنا شدم تونستم بیشتر طلا پس انداز کنم 

خدا بهتون سلامتی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@hhhkjhhhh‍ عزیزان بانک ایران زمین حضوری باید برید ضامن میخاد طرح طلوع دو ماه باید پول بزارید بمونه ...

مثلا ۵۰بذاریم چقدر وام میده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سلام عزیزمدکتر صمدانی فر ستارخان هست مطبشونمن و خونواده میریم راضی هستیم اینترنتی میتونین وقت بگیرین ...

سلام عزیزم ممنونم امروز رفتم پیش دکتر فریدون فتاحی ایشالا که خوب باشه درمانگاه ابوریحان رفتم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام خانمای گل 💐 بالاخره خونمون رو بزرگتر کردیم😍خدایاااااشکرت🤲دوروز پیش پیام گذاشتم که میخوایم و ...

مبارکه عزیزم نصبیات چند حساب کرد براتون  فقط کابینت داشت یا کولر گازی و پکیج  هم بود ؟

چجوری تونستی بیشتر طلا جمع کنی

خرج خونه دست من نیست 

ولی چون شوهرم ولخرجه نزاشتم دستش پول بمونه هرموقع که توکارتش یکم پول جمع میشد فوری میرفتم طلافروشی  

الان دیگه خداروشکر خودش باهام همراه شده هرموقع طلا میگم اگه داشته باشه نه نمیاره

مثلا ۵۰بذاریم چقدر وام میده؟

ی ماهه 

اندازه خودش 

دوماهه دو برابر 

عزیزم صحبت پایین مربوط ب شما تنها نیس گلی .

عزیزان گلم من ی مشورت خواستم 

کلی صفحه رفته جلو هیچکس راهنمایی و نظر نداده ک هیچ سوالای  تکراری فقط میپرسید 

صفحات رو بخونید هم جواب سوالتون پیدا میشه و هم میتونید گوگل سرچ کنین 

بیشتر صفحات تایپیک ب پرسش و پاسخ و درد و دل میگذره 

راهنمایی و مشورتا خیلی کم شده 

بچه ها من یکم طلا مخفی دارم زیاد نیس درحد پنجاه یا شصت تومنبه نظرتون بیارم وسط تو تکمیل کردن وسایل خ ...

بستگی به خودت داره که تجملاتی هستین یا عادی و...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بچه ها من یکم طلا مخفی دارم زیاد نیس درحد پنجاه یا شصت تومنبه نظرتون بیارم وسط تو تکمیل کردن وسایل خ ...

بنظرم نگر دار فعلا 

مگر اینکه قسط و وام زیاد داشته باشی و نتونی کم کم کامل کنی 

اونوقت ب اسم قرض از کسی بیار وسط 

خونتو کامل کن و جایگزین کن 

اما شرایط الان نگر داری بهتره

مبارکه عزیزم نصبیات چند حساب کرد براتون فقط کابینت داشت یا کولر گازی و پکیج هم بود ؟

ممنون عزیزم حدود ۲۰۰ حساب کردن

کولر رو خودمون می‌بریم و شیرالات رو هم بازمیکنیم می‌بریم

ولی پکیج میمونه