2777
2789
عنوان

لحظه شماری میکنم برادرشوهرمو ببینم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست
هیجوقت نمیدونه خیالت راحت

خداروشکر 

اخه میدونی چیه بنظرم نگاه عادیه 

مثلا من حتی به پدر شوهرمم نگاه میکنم! 

به برادر شوهرم خیلی کمتر تازه اونم بعضی وقتا چشمامو میچرخونم ☹️😐نگاهم بهش میخوره مثلا اون لحظه از بدشانسی اونم نگاهش به من میوفته

برا همین میگم شاید باخودش فک کنه من حتما زیاددد بهس نگاه میکنم

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خداروشکر اخه میدونی چیه بنظرم نگاه عادیه مثلا من حتی به پدر شوهرمم نگاه میکنم! به برادر شوهرم خیلی ک ...

ن خیالت راحت

ولی ته این راه هیچی نیس بچسب ب زندگیت

فراموشی کیمیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ازدواج کردی؟منم از برادرشوهرم خوشم میومد چون شوخ بود باحال بود دوس داشتم همش تو جمعشون باشم ولی ...

وای چه مادرشوهر....

اتفاقن صمیمی بودن بهتره خوب مثلا دیگه میشناسیش و کنجکاویتی برات نداره

من کلا رفیق اجتماعی داشتم که هیچ حسی بهشون نداشتم و صرفا فقط ی دوست صمیمی بودن

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

نه من که فک میکنم علتهای دیگه داره، که تو بعضی مواقع رابطه هاشون صمیمی تر میشه

چ علت های؟

بنظرم تو دوسش داری و واقعا بهش حس داری اینو انکار نکن

دوسش ندارم ولی ی حس جذابیت داره برام 

ن خیالت راحتولی ته این راه هیچی نیس بچسب ب زندگیت

ممنون عزیزم.اره واقعا شوهرمو دوسش دارم

وای چه مادرشوهر....اتفاقن صمیمی بودن بهتره خوب مثلا دیگه میشناسیش و کنجکاویتی برات ندارهمن کلا رفیق ...

اهوم منم بهم برخورد دیگه محل سگ بهش نمیذاشتم ،ولی باز دوس داشتم مث قبل دسته جمعی حرف بزنیم بخندیم بازی کنیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مگه چیش از شوهرت یا نامزدت بیشتره

شوهرمه

هیچی خیلی معمولیه

اهوم منم بهم برخورد دیگه محل سگ بهش نمیذاشتم ،ولی باز دوس داشتم مث قبل دسته جمعی حرف بزنیم بخندیم با ...

برادرشوهرت چندسال بزرگتر بود؟

وا پس از فکرت بیرونش کن برات دردسر ساز میشه

نه اونقدرام مالی نیست که بخوام بهش توجه کنم

فک کنم هفت سال

چه زیاد

چه زیاد

اره ولی خیلی باحال و پایه س بقیه خونواده سرد و خشک

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..