2777
2789

کاربری خودم تعلیق شده این مال داداشمه ب جوونیم قسم دخترم بهم گیر ندین حالم خوب نیس

من ی اکسی داشتم ک مشاور کنکورم بود پزشکی میخوند چن ماهی بود باهاش کات کرده بودم بک نکنید  دلایلی چون وقت نداشت برام زیاد سال اخرش بود (خودمم دانشجوی رشته تاپم)چن روز بعد جنگ رفتم تو ربات چت ناشناس از بیکاری ، ب این اقا وصل شدم ی اقای ب شدت مودب و با چهره خوب از اونا ک همش برام ویدیو مسج میداد از هر کاری میکرد عکس و فیلم میداد میرفت هیات نماز میخوند... سخنرانی میکرد تو مساجد از ۱۹ سالگی خلاصه علم دینیش خیلی زیاد بود شغلشم اینطوری بود ک نظامی بود و ادم مهمی بود ولی در عین حال بی پول اینا همه رو با عکس بهم ثابت کرد فک نکنید الکی باور کردم 

هستین بقیشو بگم؟

اره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه گذشت و گذشت من چندین بار کات کردم و گفتم ب درد هم نمیخوریم ولی اون هی اصرار ب ادامه رابطه داشت میگف حالم بدون تو خوب نیس و تو تنها دختری بودی ک براش جنگیدم اگه باهام بمونی ی عمر مث ملکه ها باهات رفتار میکنم کاری میکنم همه دخترا بهت حسودی کنن و..خلاصه گذشت و گذشت تا سه ماه از رابطه ما رد شد این بینم اکسم ک پزشک بود خیلی خواست بهم برگرده ولی من چون با این اقا بودم پسش زدم تا ی روز گفتم بیا امتحانش کنم ببینم اصن ارزش اینهمه محبتو داشته

خلاصه گذشت و گذشت من چندین بار کات کردم و گفتم ب درد هم نمیخوریم ولی اون هی اصرار ب ادامه رابطه داشت ...

سال اخر پزشکی دانشجو ها خیلی تحت فشارن کاش درکش میکردی عزیزم

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

با ی اکانت دسگه رفتم ب چت ناشناسش پسام دادم سلام و اونم جواب داد اول فک میکرد منم سرد جواب میداد و هی میگف معرفی کن منم ی اسمیو گفتم ک تو یکی از اسکرینایی ک داده بود ی گوشش بود و اون فک نمیکرد من طرفو بشناسم تا گفتم ایدا شل شد گف تو ک بلاکم کرده بودی چرا پیام دادی گفتم ازت خوشم میاد و میخام با هم باشیم گف عجب بلاکتو باز میکنم بیا پی وی صحبت کنیم بعر

گفتم چ عجله ایه گفت بچه بیا پی وس عصبیم نکن .گفتم خب اول میخاستم ببینم با کسی هستی یا نه ک بیام پی ویت گفت من سمت کسی نمیرم ب خاطر مشغلم کسیم سمت من نمیاد ب خاطر جذبه ام گفتم پس خوبه ک سینگلی گفت باشه پس لجبازی نکن بیا پی وی و ب حرفم گوش کن تا ی عمر مث ملکه ها بتونی کنارم زندگی کنی 

اینو ک گف حالم بد شدصدای شکستن قلبمو شنیدم بعد

گفتم چ عجله ایه گفت بچه بیا پی وس عصبیم نکن .گفتم خب اول میخاستم ببینم با کسی هستی یا نه ک بیام پی و ...

عاشق چیه این اسکل شدی ، چندشم میشه از حرفاش عیییی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

گفتم قول میدی مث ملکه ها باهام رفتار کنی گف همه جا اره ب جز تخت

دیگه از شدت وقاحتش دهنم باز مونده بود 

گفتم از کجا باور کنم دوسم داری

گف دیوونه اگه دوست نداشتم ک بعد اونهمه بی احترامی ک بهم کردی دیگه جوابتو نمیدادم

بعد صحبتا ادامه پیدا کرد گف توله زیر دلم داره با فک کردن بهت بزرگ میشه بیا پی وی دیگه😭نمیتونستم باور کنم اصن

دستو پاهام میلرزید فهمیدم تمام حرفای این ادم ک میگف عاشقمه و برام میمیره و جز من نمیتونه حتی ب کس دیگه ای فک کنه الکی بود😭فک کنید من سه ماه شبا کلا نمیخابیدم تا با این عوض چت کنم ولی اون کل این مدت احساساتش فیک بود 😭خیلی حس بدیه خیانت من ب سر این ادم قسم میخوردم بچه ها

بعد گفتم باشه میام پی وی ولی امیدوارم شوکه نشی

گف منتظرم

منم رقتم با اکانت خودم پیام دادم خب من اومدم پی وی داشتم امتحانت میکردم ببینم ارزششو داری ب خاطرت قید فلانیو بزنم یا ن 

گف خوب کردی و من همینحا بلاکش کردم و از اون گروه مشترکمونم انداختمش بیرون

بعد با اکانت خواهرش پیام داد

گفت تو منو اینطوری شناختی؟ من میدونستم خودتی از همون اول داشتم ادامه میدادم ببینم اخرش میخای ب چی برسی و قصدت چیه😂

و من اصن مخاطبی ب اسم ایدا ندارم و نمیشناسم

و برو با پارسا جونت خوش بگذره

منم بعد نیم ساعت ک حالم بهتر شد ب خواهرش پیام دادم این متنو نوشتم صبر کنید