2777
2789
خانومای گل یه سوال خواهشاااا همگی جواب بدید ✅✅✅✅✅✅✅✅✅برای مخارج خونه هفتگی یا ماهیانه پول میگیرید ؟ ...

من پول دست خودمه هرهفته به حساب همسرم واریز میکنم چون یکم ولخرجه من میریزم توحساب خودم نگه میدارم

هفته ای یه تومن ولی بنظرم کمه و نمیرسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌بچه ندارم بله ماهیانه پول واریز میکنه برای خرج خونه برای خودمم مبلغی جدا میزنه هر وقت بخوام ...

عزیزم اگه دکتر زنان خوب میخایی معرفی کنم منم بعد۵سال دوقلو باردار شدم کارشون حرف نداره

عزیز دلم حق با همسرتون شما دیگه ازدواج کردین و برای خودتون تشکیل خانواده دارین الان اولیت شما فدات ش ...

سلام عزیزم ممنون ار وقتی ک گذاشتید

همسرم از ۱۸ سالگی تا الان ک ۳۵سالشه درس خونده زحمت کشیده

اول زندگیمون شبا تا صبح پروژه کار می‌کرد

تو این ۱۰سال زندگی یه بار نگفته ندارم همیشه میگه انشالله

واقعا این موقعیت کاری ک پیش اومد یه تلنگر بود برای من ک ببین خدا چقد حواسش بهش هست چون همسرم بیشتر بخاطر دل من ک میگفت خوشحالی و آرامشت برام مهم تن ب انتقالی داده بود

منم ب قول شما قدردان ازن همه زحماتش هستم

گفتم انتقالی رو بی خیال وقتی خدا راه گذاشته جلوت و اونم خوشحال و خندان

و اما درمورد خونه شهرستان دوس داشتم طلاها و نقدامون تبدیل کنیم که اونجام به خونه داشته باشیم ک هر وقت مزریم راحت باشیم ک مساله پدرشوهرم و طلا پیش اومد ک منتفی شد همسرم گفت با پول خودمون ک ۲ت میشه یه خونه نبودم 

زمین میخریم ب امید خدا

یه خونه ۵۰متری هم نزدیک محل کارش پیدا کرده ک پسرمون ببره بباره 

اونم‌ جریانشو میگم ک معجزه دوم خدا تو این‌مسیر بود

حالا عزیزم من ماهانه خودم ۱۰ت دستم میاد ک همسرم داده دستم ک گفته دندونات درست کن و برو کلاس خیاطی و کلا چیزایی ک دوس داری انجام بده برای خودم

اینو چطور مدیریت کنم

با توجه به اینکه تا آخر مهر ک قرار زمین بخریم ۶۹ گرم طلای دادم ک صفر میشم فقط یه حلقم و گوشواره میمونه

دوس دارم طلا بخرم

سلام دوستان عزیزم اومدم دین ام رو به تاپیک و معصومه جون که واقعا برامون زحمت کشیدن و از جون و دل مای ...

مبارکتون باشه،مخفیه؟؟

خیلی بیشتر وسنگین تر نشون میده!!!

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان عزیزم اومدم دین ام رو به تاپیک و معصومه جون که واقعا برامون زحمت کشیدن و از جون و دل مای ...

ای جان مباااااارکه 😍😍♥️♥️یه لبخنده گنده نقش بست رو صورتم همسرم میگه باز کدوم نی نی سایتی ازدواج کرد و سرو سامون گرفت که تو خوشحالی 😁😁

به دل خوش استفاده کنی عزیزم ماشاالله نما دار و زیبا ♥️

سلام خانم ها ببخشید اینجا سوال میکنم ولی ضروریه یه دکتر خوب غدداگر تهران می‌شناسید معرفی کنید ازتون ...

سلام عزیزم

دکتر صمدانی فر 

ستارخان هست مطبشون

من و خونواده میریم راضی هستیم 

اینترنتی میتونین وقت بگیرین ازشون 

بانک ایران زمین ۱۵۰ پول خودمونه ۳۰۰ وام دو ماهه پول گذاشتیم

سلام عزیزم ..این بانک معتبره ؟مجازی میشه حساب بازکرد.

لطف میکنی جواببدی.دست گلت دردنکنه برای وام بایدحضوری بریم.ضامن هم میخواد؟ببخشید سوالام زیادشد