2777
2789

سلام دوستای قشنگم 

عزیزا یه سوال داشتم 

به جز تارا اپلیکیشن دیگه هم هست که بشه باهاش قسطی از فروشگاه ها مواد غذایی خرید ?؟و قسطی پرداخت کرد 

اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید قشنگام,🙏🙏🙏

یه چیزی بهتون بگم شاید براتون جالب باشه و به کارتون بیادد

اگر از نظر مالی خییلی گیر کردید یه کمک مالی و .. به یکی بکنید راهتون باز میشه .

چند وفت پیش همسرم از کسی طلب داشت و بهش نمی دادن 

ما هم تو خونه چیز زیادی تداشتیم 

چند تیکه مرغ بود و یکم برنج 

به دلم افتاد غذا بدم بیرون 

برای خودمون هم درست کردم و ۴ تا غذا دادم دست همسرم گفتم ببر بده به چند نفر که ...

خلاصه با همون پخت غدا تقریبا تمام مواد غذایی ما هم تمام شد ! 

فرداش همسرم امد و با خوشحالی گفت حل شد ! چک ها شو گرفت و ...دستمون باز شد 

از همون پول یه مقدار گرفتم و مقداری مرغ ووتخم مرغ خریدیم و رفتیم حاشیه شهر به چنددتا خانواده دادیم ..

و واقعا گره های مالی مون داشت باز می شد ...

مثلا 

هفته پیش جند تا فقط ماکارانی داشتم که دادم ...

عهد کردم اگر خدا کمک کنه هر جمعه مقداری مواد غذایی حالا به هررتعداد شد ..  حتی شده یک نفر ! کمک کنیم .

البته اگر درامد بیشتری داشته باشیم از همون پول یه مقداری رو حدا می کنم و به همسرم می گم این پول سهم تو نیست .حالا که خدا به تو داده تووهم حق فقرا رو کنار بزار ...

الانم ایشون هم به لطف خدا جلو تر از من راه افتاده و همش می گه اون غذا ها برامون معجزه کرد ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی خانمای کدبانوببخشید سوالی داشتم تو این پروسه ای مدیریت مخارج با اعضای خانواده مخالفتی ن ...

مدیر که حساب‌کتابشو با زیر دستاش انجام نمیده 😂

هیچ وقت جلوی همسرم حساب کتاب نمیکنم‌ یه دفتر دارم تو‌کمد کیفامه ریز ریز اقساط و پس اندازا داخلش نوشته میشه مثلا امروز از دیجی‌پی طلا خریدم یه قسط اونه نمیدونه 

از بلو وام مجدد گرفتم با کارت داداش کوچیکم نمیدونه اینارو از مخارج خونه پس انداز میکنم  پرداخت میکنم یا از حقوقم 

مرد بدونه خسیس میشه ده درصد هستن مقاومت نمیکنن  و‌همراهی میکنن

چرا انجام میدم چون تو همه این سالها یه انگشتر اضافه نکرد برام تازه بقیشم برای سرمایه کارش فروخت 

درسته الان آقای خودشه نوکر خودش ولی اصلا نقدینگی نمیاره فقط در خد خرج ‌خونه و مایحتاج و لباس و مسافرت 

پس انداز همش سرمایشه 

یا به پاس تشکر از همراهی  کاری نکرده فعلا  تازه بخاطر بذل و بخشش من مجبور شدم ماشینمو بفروشم مجبور شذم  یه سزی جاها از خواسته هام بزنم 

پسسسسس الان من مدیریت میکنم نه تو‌چشم نه با دادار دودور کردن مخفیانه اتفاقا همیشه میگه دستت درد نکنه میوه به جاشه آجیل به جاشه غذا هم خوبه   شربت و مربا و ترشیش هست ولی ریز ریز جمع میکنم مثلا دیروز نرفتم آرایشگاه خودم صورتمو و ابروهامو سرو سامون داذم یه ماسک ورقه ای هم گذاشتم  موهامم خودم رنگساژ گذاشتم همه اینا شد قسط اول دیجی پی تازه رو هم رفته یک ساعتم وقتمو نگرفت ولی  چهل دقیقه تا آرایشگاهم راه بود بماند اعصابمم نمیکشید شلوغ میشه همیشه 😁😁 طلا هم مخفی میخرم هم آشکار 

یه سری مخفی هارو فقط مناسبتای زنونه طرف خودمون میندازم. یه مقدارشم فک میکنه واسه مادرمه  و زن برادرم ک پیش من امانته 😂😁

اینکه پرسیدن نداره عزیزم ❤️ صد درصد که خوبه منتها گفتم دیگه دید بلندت مدت داشته باشین و صبورررر یادت ...

ممنون عزیزم. با اینکه خسته بودی و مهمان داشتی  وقت گذاشتین وجوابم رو دادین. دید من که بلند مدته. باور میکنین. معصومه جون. من هنوز دوتا النگو. که هر کدوم. نزدیک 1۰گرمه رو زمانی که طلا گرمی ۱۸هزارتومن. بود دارم. یا انگشترم که نزدیک ۵گرمه. طلا گرمی ۸هزار تومن بود. رو دارم.  حالا باقی رو رو قیمت‌های خیلی بالاتر خریدم 

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبی خودتون ❤️خدا رو که براتون مفید بود عزیزم ❤️ هدف این تاپیک هم این بوده ...

سلام عزیزم ‌.خدا شکر که خوبی .

عزیزم تمام سوالاتم دونه به دونه جواب دادی .ممنون از راهنمایی هات .

سلام دوستان سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اسنپ پی چجوری میتونم طلا قسطی بخرم ؟باید امتیازم بره ...

با توجه به اعتبارت میری از فروشگاه مورد نظر می‌خری البته واقعا سود و اجرا رو بالا میزنن مثلاً میوگلد 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

عزیزم به این شکل میذاری داخل آب ، به صورت معمولی ؟ پلاسیده نمیشه؟

کویین جان سلام 

من اینطور عمل میکنم

کاهو رو تمیز میکنم

میشورم

تکه تکه(کاهوپیچ) یا ورق ورق ( کاهو رسمی)  میکنم

میذارم توی یک ظرف در دار

بعد آب میریزم توی ظرف‌

معمولا تا یک سوم ظرف آب میریزم

بعد درش رو میبندم و میذارم تو یخچال

این روشی که در عکس انجام داده ، احتمال داره باعث پلاسیده شدن قسمت بالای کاهوها بشه.

من حتما در ظرف در بسته میذارم

برای کرفس و هویج هایی که برای خام خوردن برش زدم هم انجام میدم 

عالی می‌مونه. 

ببخشید عزیزم یه سوال منم دفعه اولم هست میخوام بخرم باید برم تو یکی از صرافی ها کارت بکشم ازشون دلار ...

سلام عزیزم بله کارت می کشید و می خرید مثل طلا میمونه خودشون تابلو دارن برای ارزهای مختلف میتونید قبلشم از سایت TGJU قیمت را چک کنید قیمت ثابت خرید و فروش داره 

با توجه به اعتبارت میری از فروشگاه مورد نظر می‌خری البته واقعا سود و اجرا رو بالا میزنن مثلاً میوگلد

میرم تو برنامه میگه اعتبار نداری چجوری باید اعتبار داشته باشم 

دقیقا عزیزم من بچگی هام رو اصلا یادم نمیره تخم مرغ شانسی که شکلاتی بود همیشه میخریدم یا زمانی که عید ...

کار بسیار درستی می کنید پس انداز باید معقول و درست باشه ما از اینده خبر نداریم شاید اینده اصلا خیلی بهتر از اون چیزی شد که ما پیش بینی کردیم ما اصفهانی هستیم و رسم جهاز سنگین داریم یادمه مادرم از بچگی برای من جهیزیه می خرید میزاشت کنار یادمه جاروبرقی مون خراب بود مکشش خوب نیود با مصیبت جارو می کردیم بعد یه پارس خزر 1800 واتی گذاشته بود برای جهیزیه من و نمی اورد تو دست حالا من 14 سالم بود ده سال بعد که من خواستم ازدواج کنم دهه هشتاد  بود و منم مهندسی یک رشته خوب را از یه دانشگاه دولتی تراز اول گرفتم و خودم جنوب کار می کردم تموم برقی هام را خودم بوش گرفتم و اون جارو برقی را به خاطر مامانم بردم و چند سال بعدم با یه فیلیپس جایگزین کردم خدا را چه دیدید شاید اینده بچه هامون از اون چیزی که ما پیش بینی می کنیم خیلی بهتر شد به نظرم در عین حال که باید براشون پس انداز کرد باید کودکی خوبی را هم براشون ساخت اصلا فقر شدید در دوران کودکی یک جور تروما هست مثل تجاوز یعنی اینقدر اثرات وحشتناکی ایجاد می کنه. من خودم برای پسرم مثل شما سعی می کنم تمام تلاشم را بکنم که کودکیش خوب باشه پس اندازم بالاخره میگذارم ولی هر شب دعا میکنم سرنمازم که شانس های خوب و عاقبت عالی نصیبش بشه من دوستی داشتم هر شب دو رکعت نماز برای عاقبت به خیری بچه هاش می خوند الان هر دو بچه اش دندانپزشکی دولتی می خونن اگر تو زندگی خدا به ادم نظر کنه خییلی از این حساب و کتابای ما مهمتره البته ما هم بایدتلاش کنیم و توکل ولی سخت بگیریم و استرس بکشیم و.. نه اصلا من اعتقادی ندارم

سلام شکلاتی جان ❤️ عزیز دلِ خودم ❤️چقدر از دیدن پیامت خوشحال شدم ❤️بیا بغلم عزیزم 🤗دقیقا همینطور عز ...

سلام به روی ماهت 🤩به چشمون سیاهت خانووووووووم ❤️😍

نمیدونی چه فرکانس مثبتی ازت میگیرم دختر 

واقعا درست میگی باید تعادل داشت توی هرچیزی اموزش در کنار پرورش دادن بچه‌ها 

من که خدا بهم هنوز نداده ولی هروقت راجب تربیت نورچشمیات صحبت می‌کنی من تصور میکنم بچه خیالی خودمو 

و به خودم میگم منم روش شما رو پیش میگیرم برا بچه‌هام 

مثل وقتایی که به خانوم  کوچولو میگی چند تیکه ظرف بشور ،بزرگه رو میگی فلان غذا رو بزار 

چون تجربه کردم و  دختر بزرگ خونه بودم مامانم مثل شما تربیتم کرد 

ما چند تا دختر بودیم و یه داداش

فکرشو بکن اختلاف سنی من با ابجی ته تغاری 9 سال بود یادمه نوجوون بودم ابجی کوچیکه پنج سالش بود 

ما مدرسه بودیم و مادرم خونه نبود

فقط آبجی کوچولو و بابام خونه بودن همون موقع عموم میاد خونمون 

قربونش بشم میره یخچال چند تا خیار پیدا میاره قابلمه میزاره زیر پاش میایسته پای سینک و میشوره می‌زاره تو بشقاب میزاره جلو عموم اینا😂❤️

بابام و عموم کلی ذوقشو کردن 

ولی فکرشو بکن یه بچه از کجا باید خودشو مسئول بدونه در نبود مادر به مهمان عزت بزاره 

فقط چون ما خواهرانش رو میدید الان که بزرگ شده و کدبانو مجرده خونه اونه و سفره مهمون میچینه از این سر تا اون سر

از اقوام همسر من کلی خواستگاریش رو کردن چون تعریف از خود نباشه میگفتن این عروستون رو دوست داریم و خونه زندگی جمع کنه حتما خواهراش هم مثل خودشن 

همه اینا از تربیت مامانمه 

ما با اینکه توی زندگی مجردی کاملا مرفه بودیم حتی به اصطلاح بعضیا پولدار هم میگفتن اما هیچوقت زیاده خواه بار نیومدیم

جوری که با همسرم از زیر صفر شروع کردیم و الان خداروشکر شرایطمون توی این گرونیا نرمال شده 

قطع به یقین اگر من میخواستم طبق شرایط خونه پدرم زندگی کنم حتی یک ثانیه هم نمیتونستم توی زندگی متاهلیم دووم بیارم

مامانم جوری برنامه ریزی میکرد و بفکر همه چیز بود که حتی ست دستبند و انگشتر خریده بود درصورتیکه هنوز عروس دار نشده چندین تیکه طلا برای عروسش گرفته و گفته خواست برمیداره نخواست تعویض میکنه

یا اینکه برای هرکدوم از ما دخترا کلی طلا خرید مجردی و سر عقد داد و وقت خرید خونه وقتی رفتم بفروشم دوباره خودش اومد از من خرید بعضی طلاها رو چون بقول خودش با عشق خریده بود😍

یا اینکه طلاهای کادویی سر عقد  ابجی کوچولو رو خریده

همه اسنا باعث سرافرازی من و خواهرام شده بود جلو خونواده و اقوام همسر امون

سلام عزیزم میشه لطفا در مورد خرید دلار یکم توضیح بدین؟ مثلا چه نوع دلاری به فرض صددلاری یا رقم های خ ...

ببین میری صرافی معتبر میگی دلار تومبالغ کم مشکلی نداره کارت ملی و خط تلفنی که به نام خودت باشه میخواد مقادیر خرد مثل 50 دلاری بخر هیچوفت بیشتر از اسکناس صد دلاری نگیر راستش من از یه اشنا میگیرم ولی از صرافی هم گرفتم تا حالا