2777
2789

ارسالی از دوستان ❤️ 

سلام معصومه جان خوبی
میخواستم بگم اصلا دلسرد نشو و اگه زحمتی نیست ریز به ریز کارها تو برامون بنویس تا یاد بگیریم

شما گفتی کتاب سیمی نکردی
منم سیمی نکردم چون گرون درمیاد
جلد چسبی بسته ای صد تومن بود و توی هر بسته ۱۰ تا بود من باید برای دوتا بچه هام دوبسته می‌خرید میشد ۲۰۰ تومن ولی چسب پهن خریدم 45تومن و با همون کتاب بچه هام رو جلد کردم

لوازم تحریر هم هرچی لازم داشتن خریدم نه اینکه برم همه چی بخرم بیارم کمد و کشو رو پر کنم هزار ماشاالله آنقدر لوازم تحریر اضافه و خوشگل که حتی خودمون هم میدونین لازم نمیشه مد شده که لزومی ندارد همه رو بخریم

من خودم دیدم بچه های که زیاد توی رفاه بزرگ شدن قدرنشناس هستن و تلاشی برای آینده شون نمیکنن
از اقوام که پسرش رو به حدی توی رفاه بزرگ کرد هرچی میخواست براش تهیه میکردن از بهترین اسباب بازی تا سگ و گربه
حتی وقتی پنج یا شش سال بیشتر نداشت مکه هم بردنش
الان که بچه بزرگ شده میگه من مکه میخواستم چکار. پس انداز می‌کردید برای الآنم

نمیخواهم به خانه خدا توهین کنم ولی میگم هر چیزی اندازه ای داره
من خودم هرچیزی که بچه‌هایم لازم داشته باشند میخرم نه بیشتر
با این که خداروشکر وضع مون خوبه
معصومه جان ازت خواهش میکنم بازم برامون بنویس دلسرد نشو

@royayezendegi‍ 

ارسالی از دوستان ❤️

سلام قربونت برم من 😍😍😍باورم نمیشه بخدا 🥺🥺🥺

میدونی چقدر دوست داشتم اینجوری باهات حرف بزنم؟؟؟

تو نی نی سایت بهتون پیام دادم جوابمم دادیت ولی اینجوری یه چیز دیگه ست

بخدا انقدر خوشحالم نمیدونم چی بگم

🥺

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دو ساله که تقریبا با شما آشنا شدم

۲۸سالمه ۸ساله ازدواج کردم دخترم ۳سال و نیمشه

نگم برات ک چه پولهایی رو حروم کردیم چه خودم چه شوهرم😔یعنی اگه همون اول زندگی یکی بود مثل شماانقد دلسوز راهنماییم میکرد قشنگ الان دوتا خونه داشتم بخدا قسم😔هرچی ماپول میومددستمون حیف و میل میکردم وسایلی ک بهشون نیاز نداشتم لباسایی ک اضافه میخریدیم بیرون رفتنای بی مورد و و و😔

ولی الان تو این دو سال زندگیم هدفمند شده میدونم ک باید چکار کنم چطور زندگی کنم

خرج و مخارج رو گرفتم دست خودم ولی همه چی با برنامه ❤

بیرون رفتنا❤

لباس خریدنا❤

وسیله خریدنا❤

همه چی با فکر و برنامه ریزی شده❤

تو این دوسال تقریبا ۸۰گرم طلا گرفتم چه قسطی چه نقد چه پارسیان چه شکسته

یعنی ازهمه چی ❤

مسکن ملی هم نوشتم الان تقریبا ۳سال ونیمه ۳۲۰هم برااون ریختیم انشالله که زودتر تحویل بدن هرچند که گفتن تا ۱میلیارد باید بریزیم

ولی ارزش داره بالاخره خونه دار میشیم😍

الان طبقه پایین مادرشوهرم نشستیم

همه تلاشمو دارم میکنم ک زودتر بریم خونه خودمون به امیدخدا❤

اینا رو نوشتم که بگم تا آخر عمرم مدیونتم انشالله زندگیت همیشه پر برکت باشه تن خودتو خانوادت صحیح و سالم باشه ❤

شما شدی چراغ راه من❤

و پس انداز طلایی این ماهم نتونستم که نقد بخرم

اعتبار تارا ۵تومن داشتم اول ماه یه حلقه برداشتم ۳۹۰سوت ۳ماهه باید قسطشو پرداخت کنم❤فکر نمیکردم این ماه بتونم بخرم ولی خداروشکر شد😍

دیروز هم رفتم یه زنجیر برداشتم از طلافروشمون ک قسطی باهام کار میکنه به وزن ۲گرم و ۶۴۰سوت ۸تومنشو دادم ۲۳تومنش مونده ک انشالله اونم تو ۳ماه پرداخت میکنم😍 کلا ۱۵درصد باهام حساب کرد چون کارکرده هم بود

عکسشم میذارم بذارید تو گروه جهت انگیزه

من خودم که عکس طلاهارو میبینم واقعا هم انرژی میگیرم هم انگیزه واسه خرید ❤😍

خلاصه که بمونید برامون🌹❤

@royayezendegi‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها اگر میشه یکم منو راهنمایی کنید ممنون میشم از لطفتون ....

از اونجایی که تو دفتر حساب کتاب اقایون چیزی به اسم بدهکاری من به زنم وجود نداره ! و بارهااااا برای من پیش امده ( از پول نقد تا کلی طلا و ...) و هر گز همسرم پس نداده...

خواهشا نگید زندگی مشترکه و از این حرفا ... جون من با قناعت تمام و امید و برای اینده جمع کرده بودم که دوباره بهمین زندگی برگرده ...‌ولی ایشون با این که توانایی پرداخت داست چیری پس ندادن و من بدون پس انداز و حتی یک تکه طلا موندم !!!

درحالی که قرار بود دوباره همینا به خود ش برگرده...

منم یه سری اصول پس اندازه دوباره رو از همین جا یاد گرفتم وخییلی کمکم کرد ... تونستم کم کم دوباره پی انداز کنم و طلا و .‌ بخرم ولی چون همسرم اهل پس انداز نبود ... این بده کاری ها. رو به نام کس دیگه ای بهش دادم و ایشونم برگردوند !! 😅 

خلاصه سال گذشته مقدار قابل توجهی طلا بهش قرض دادم که باید گرم به گرم برگردونه منتها به اسم عموم بهش دادم که فکر کنه به ایشون بدهکاره ! و الان هر. روز و هر شب تووفکر ش هست ! و عموم از طرف من یکوسال دیکه بهش فرصت داده! ( البته حقش هست .. نگران همسرم نباشید !) 

از طرفی مقداری پول نقد هم جمع کردم که همسرم برای پرداخت چک می دونم بهش نیاز داره 

حالا می خوام به اسم وام بانکی بهش بدم و ماهانه پرداخت کنه 

که سر هر ماه برم طلا بخرم و بزارم کنار 

من خیلی نمی تونم بیخیال بشینم چون دوتا نوجوان دارم و اینده و داستن سرمایه برای اونها برام خیییلی مهم هست .

از طرفی همه این پول و ..  دوباره به همین زندگی برمی گرده

می دونم اگر همسرم دوباره متوجه بشه همه اینا رو می گیره و تلاشم بیهوده می شه ! 

حالا نمی دونم این وام  رو بهش بدم و با خساب من ماهی حدودا بین ۱۱ تا ۱۲ تومن میشه ! 

شدیدا هم به این پول احتیاج داره! 

سلام ببخشید ممنون میشم هر کسی راجع به این پستم کمک و راهنمایی کنه....خواهش می کنم یک دقیقه برای این ...

بعضی ها مثل من اطلاعات ندارن واسه همین رد میشیم و الکی راهنمایی نمیکنیم 

سلام عزیزای دلم و معصومه جونمبخدا که گل گفتی خواهش میکنم خانوما صفر تا صد رو برای بچه‌هاتون اماده نک ...

سلام عزیزم بله درست و دقیق توضیح دادید 👌

مدیر مدرسه دخترم می‌گفت آنقدر بچه ها رو آماده خور بار نیارید همین میشه که یه جوان از پس خودش  بر نمیاد، و با یه نه شنیدن میرن خودکشی میکنند.

منم سال اول ابتدایی دخترم هر چی می‌گفت براش می‌خریدم سه چهار تا مداد فشاری خرید .یک روز اومد گفت بچه ها یکی دارند مامان. در صورتی که اول باید با مداد بنویسند دستشون که راه افتاد بعد مداد فشاری بخرند .خواهرم هم می‌گفت آنقدر هر چی گفت سریع نرو براش بخر .منم تو خریدام دقت میکردم و الان میبینم چقدر عاقل شده 

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام خواهرای خوبم ،عزیزای دلم،شما رو به خدا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه،به نظر شما اجاره کردن سو ...

۱۰۰ درصد که سود داره شک نکنید 

ولی طرف حسابتون اکثرا دزد ها و معتادها و .. هستن 

باید تو خرید مال و ضایعات دقت کنید 

@mamaneamir93‍ 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ چشم در اولین فرصت می ذارم نصفِ مونده

مهمون هام شب رو موندن ...صبحونه و ناهار هم موندن ..گفتم عصر مینویسم براتون ❤️که اونم دیدم شام هم می‌خوان بمونند ...گفتم بمونه بعدا با حوصله مینویسم براتون ❤️

که هنوز نرفتند 😆

فقط اگه ریپلای کسی رو فعلا جواب ندادم دلیل بر بی ادبی نباشه 

انشالله سرِ فرصت حتما باز میکنم و جواب میدم ❤️

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

عزیز دلم حق با همسرتون 

شما دیگه ازدواج کردین 

و برای خودتون تشکیل خانواده دارین 

الان اولیت شما فدات شم باید خانواده اتون باشه ❤️

مخصوصا که وقتی پای ،میزان درآمد زحمات همسرتون وسط 

بلاخره کار ،تو شهرهای بزرگ به نسبت شهرستان های کوچیک ،از هر لحاظ بهتر و ارجهیت داره 

من راضی ام برم سر قله ی قاف بشینم 

ولی زندگی ام روز به روز پیشرفت کنه 

وقتی همسرتون اینطور قشنگ حمایتتون می‌کنه میگه برو دوره ی خیاطی رو بگزرون و مزون بزن ..دیکه چی میخوای قربونت برم 

این یعنی اینکه همسرتون واقعا دوست داره شما پیشرفت کنید ❤️

برعکس بعضی از آقایون که اجازه ی اینو نداره خانم حتی پاشو بیرون بذاره 

یا برای خودش به فکر درآمد باشه 👌

پس فدات شم قدردان باش و شکرگزار 

ساده نگزر از این همه لطف الهی که شامل حالت شده 👌

همسر کاری 

همسری اهل خانه و زندگی ( که پیشرفت براش مهم )به فکر خانواده اش که پله ها اذیت نکنه 

همسری دلسوز و مهربان ❤️که حمایتتون می‌کنه برای اینکه مستقل بشین 

دیگه چی میخوای قربونت برم ؟

لطف خدا که فلانی بورسیه گرفته رفته خارج 👌

اینا همشون لطف و مرحمت الهی ایت که حضورش رو توی زندگی ات داری میبینی عزیزم

@royayezendegi‍ 

ادامههمسرم و بچه‌هام هم خیلی خرج میکردندر صورتی که تمام هزینه هامون خرج چیزای الکی می‌شدمثلا همین غذ ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان ماهیانه چقدر خرج خونتون یا خرج شخصی خودتون میشه چقدر بنظرتون کافیه دوست داشتید نظرتون بگید💐

چشم عزیزم 

من تو این دوماه که حساب و کتاب کردم به این نتایج رسیدم:

مرداد رو فقط تونستم بنویسم و به نتیجه درستی نرسیدم که گزارش بدم اما شهریور و مهر:

✨شهریور حدود۲۸ تومان شامل

لوازم تحریر و‌ وسایل مدرسه 💸۹۵۸
آرایشی بهداشتی💸۲۴۵

وسایل خانه💸۹۱۵

لباس💸۲.۵۹۸
ماشین و بیمه ماشین💸 ۸.۸۲۰

هدیه💸 ۱.۸۹۷

سلامتی💸۷.۳۱۲
تفریح💸۵۶۰

خرج‌هفته ها💸۳.۹۴۲

✨خرج مهر تا ۱۲مهر حدود ۱۳میلیون شامل:

سلامتی ۳.۶۲۵
ماشین ۱۹۵
خوراک خانواده۱.۷۵۷
توجیبی بچه ها ۱(نفری ۵۰۰)
تفریح(سفر) ۳.۳۲۰
خیریه ۳۰۰
شارژ آپارتمان(شهریور و مهر) ۱.۵۴۰
قسط مسکن ۱.۸۸۰

خرجی دست همسرم برای یک ماه: ۸میلیون هست. 

تقریبا ۳میلیون‌هم از اعتبار تارا برای خونه جنس گرفتم. 

این سومین ماه هست که تمرکز کردم روی کاهش خرج خانواده

و خیلی خوشحالم از این بابت. 

شکر خدای عزیزم🎀

درمورد خرج شخصی

من یکبار در ماه برای ابرو و صورت میرم ارایشگاه که هزینش ۳۰۰ هست.

لباس هم اگر لازم باشه می‌خرم. اهل تنوع در لباس نیستم.

کرم یا تونر صورت هم در بخش سلامتی هستند

چشم عزیزم من تو این دوماه که حساب و کتاب کردم به این نتایج رسیدم:مرداد رو فقط تونستم بنویسم و به نتی ...

خیلیم عالی پیش رفتید👏🏻🌱

فقط باکس سلامتی نظرم جلب کرد که هزینه اش بالا بود برای چه اموری خرج میشه❓

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱