2777
2789
من گاه گداری به این تاپیک میام درکل تاپیک خوبیه ... معصومه خانم روهم خیلی نمیشناسم چنبار بصورت اتفاق ...

چون تمام کسایی که میرن کانال ایشون واقعا میخوان استفاده کنن از صحبت های معصومه جون

و کانال هم دیگه کسی نمیتونه چیزی تایپ کنه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام به روی ماهت با این لحن زیبا💎قشنگم ممنونم که رعایت حال منو کردی😍❤️این هم پیشنهاد خوبیهولی بین ...

❤😘 عزیزم ماشین من پراید چون نمیخوام پول بدم خودم بنزین میزنم فقط یه بار برام زدن که گفت هر چقدر دوست داشتید بدید من پول نقد نداشتم کارتمو دادم گفتم ۵۰ هزار تومن بکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من بیمه ی زنان خانه دارم البته تا قبل کرونا بینه ی کارفرما بودم الان هم میخوام دوسال آخرر ...

قشنگم شرط ۴۲ سال ۲۰سال رو میشه بگی چیه؟🙏🏻

من هم زنان خانه دار هستم اما از قوانینش چیزی نمی‌دونم متاسفانه

قشنگم شرط ۴۲ سال ۲۰سال رو میشه بگی چیه؟🙏🏻من هم زنان خانه دار هستم اما از قوانینش چیزی نمی‌دونم متا ...

۴۲ سال ۲۰سال مال بیمه ی کارفرماییه امااگر نزدیک ۲۰سال چندماه ازیه جایی برات بیمه ردبشه میتونی با ۲۰ سال بازنشست بشی بیمه ی زنان خانه دار شرط سنیش ۵۵ هست نه ۴۲ 

۴۲ سال ۲۰سال مال بیمه ی کارفرماییه امااگر نزدیک ۲۰سال چندماه ازیه جایی برات بیمه ردبشه میتونی با ۲۰ ...

چه خوب😍

فقط حقوقش از ۲۰ سال کمتره دیگه…

عزیزم یک سوال دیگه هم دارم اگر اجازه بدید💎

این قانون سه تا بچه و ۴۲ سال، رو میشه به همین نحو استفاده کرد؟

میگن اگر سه تا بچه داشته باشی

میتونی ۴۲ سالگی بازنشسته بشی

شما اطلاع دارید در موردش؟

چون تمام کسایی که میرن کانال ایشون واقعا میخوان استفاده کنن از صحبت های معصومه جونو کانال هم دیگه کس ...

نمیدونم چی بگم !مسئله مهمی برای من نیست واقعا بمنم مریوط نمیشه ولی همیشه سادگی عده ای باعث خنده آدم میشه!

سلام خانوما

روزتون بخیر

میخواستم ببینم این پولایی که خورد خورد میاد دستتونو چطور پس انداز میکنید؟

اونایی ک نه طلا میشه باهاشون خرید،نه هر ماه میاد به حسابتون ک باهاش قرعه ثبت نام کنید

مثلا یه تومن،دو تومن باشه،من با اینکه نیازم نمیشه الکی هله هوله میخرم واسه بچه ها

جدیدا ب سرم زده برم دلار بخرم باهاشون

بنظرتون از سکه پارسیان ک تقلبیش زیاده بهتر نیست؟

و یا کارمزدش از طلا کمتر نیست؟

بنظرتون زشت نیست با یکی دو تومن دلار خرید؟

طلا کشیده پایین ولی دلار مقاومت کرده):

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
من هر یک ساعت چک میکنم

خودتو اذیت نکن من با این حال ک میخام سه چهار ماه دیگه بفروشم ولی هفت گرم خریدم تازه مقداری از پول هم قرض کرده م 

گرمی دوازده تومن افتاد

یعنی الان 14 میلیون ضرر 

هی داخل گوشی تحلیل گرا گفتن تا 15 تومن می‌ره 

من ترسیدم ارزش پولم کم بشه 

اصلا هم مهم نیست 🫢 

کاش بشه گرمی هزار تومن 

مردم زیر فشار لهه شدن 

پس برامون مهم نباشه بهتره 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ترو خدا دیگه اسنپ رو انعامی نکنید متوقع نکنید این اپلیکیشن برای اقتصادی بودنش مورد توجه قرار گرفت مت ...

وای خدا خیرت بده

ما خودمون همه رو متوقع بار آوردیم.مثلا میری مدرسه باید واسه معلم ها شکلات ببری.میری مهد باید واسه مربی هر دفعه چیزی ببری.میری بیمارستان واسه پرستارا شیرینی.کاش این چیزا رو مد نمی‌کردیم.یه بار دو بار انعام چیزی نیست ولی همه ی اینها کنار هم کلی میشه.و بدتر اینکه توقع شده واسشون.شما که حقوق میگیرین.اگه کسی بیاره دستش درد نکنه.نباید توقع داشت.مثلا میگن شیرینی ببریم مدرسه که هوای بچه مون و داشته باشن.کار درستیه؟؟؟

سلام خانوماروزتون بخیرمیخواستم ببینم این پولایی که خورد خورد میاد دستتونو چطور پس انداز میکنید؟اونای ...

عزیزم یکی دو تومن پول خرده؟؟؟،،😂😂 ما بعضی وقتها با ۵ یا ده تومن کل ماه رو می‌گذرانیم.من حتی بعضی وقتها ده هزار تومنی یا پنجاه تومنی ها رو میذارم داخل جیب لباسم تو کمد و با پولهایی که تو حساب جدا میذارم.میرم پارسیان میخرم.