2777
2789

عذاب وجدان دارمممم

ماه پیش لپ تاپ گرفتم ۵۰ تومن ، البته قول داده بودن برای قبولیم 

۵ تومن خرت و پرتاش و ماهیانم شد

اینماه خیلی پول احتیاج دارم

یه صندوق خونگی شریکی با بابامم دارم ، که ۷تومنش مال من ۷تومنش برای بابام همون اول گفت همش واسه خودت 

اما این ماه برنده نشدم و خیلی به پولش احتیاج دارم بابام خودش گفت اگه میخوای میدمت برنده شدیم واسه من اون موقع نمیخواستم حالا که بهش گفتم زد واسم اما هیلی عذاب وجدان دارمممم

اوضاع خیلی بده چجوری واقعا باباها میتونن 

حقوقِ همونها ، هزینه ها روز افزون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوماه زیاد خرج کردم ولی بخلطر قسطام بود این ماه ماه بعدم توفشارم ولی دارم سعی میکنم تااخرماه باش سر کنم کم گم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ثابت نی یماه میشه ۲۰.۳۰ یماه صفر

الان سه ماهه تقریبا صفر هزینه کردم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

متغیره . بستگی داره . 

مثلا یه ماه فقط خرجای عادی لباس و رستوران و ..هست . ولی یه ماه وسیله مهمی مثلا گوشی میگیرم یا مسافرت میرم و …که هزینه بیشتر میشه .

اگه کاری نداشته باشم با ۱۵ جمع میشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑