2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شکلاتی جان ❤️ عزیز دلِ خودم ❤️چقدر از دیدن پیامت خوشحال شدم ❤️بیا بغلم عزیزم 🤗دقیقا همینطور عز ...

در همین راستا امروز به بچه‌هام گفتم خوراکی‌های ساده‌تر ببرید مدرسه.

ممنون بابت یاداوری

میرم تو برنامه میگه اعتبار نداری چجوری باید اعتبار داشته باشم

عزیزم باید از برنامه اسنپ استفاده کنی مخصوصا قسمت اسنپ فود ،من از سوپر مارکتشم استفاده میکنم اونم مثل افق کوروش تخفیف میزاره بعضی وقتا هم کد تخفیف میده 

سلام به روی ماهت 🤩به چشمون سیاهت خانووووووووم ❤️😍نمیدونی چه فرکانس مثبتی ازت میگیرم دختر واقعا درس ...

واقعا بچه‌ها از ما الگو میگیرن خانوما 

رفتارای ما در افکار و رفتار بچه‌ها خیلی موثره

مثلا برنامه ریزی و سفرای مامانم و اهمیت به ظاهر و استایل باعث شده بود ما هم خیلی به این مورد اهمیت بدیم

قبلا هم براتون گفتم من یه قانون جایگزینی دارم تو زندگیم شاید نتونم مثل مامان و داداشم سفرای  خارجی برم

اما با برنامه ریزی حتما سعی میکنم برنامه سفر داخلی رو بچینم 

اینجوری نیست که بگم فقط به فکر فردا باشم و از مسیر زندگیم لذت نبرم چون اگر ماشین خوب بخوام نمیتونم برم سفر خارجی

نه 

من هم برنامه خرید ماشین نسبتا خوب در حد توانم رو میچینم هم اینکه برای خوشگذرونی ها و حال دلم جایگزین پیدا میکنم 

چون مزه لذت از حال و اینده نگری  رو تجربه کردم 

سلام دوستان عزیزم ، دوستمون در مورد کاهو گفتند ، گفتم منم تجربم رو بگم شاید براتون ایده شد و استفاده ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون

نان باگت پس همیشه دارید

میشه قلق های ساندویچ خوشمزه رو هم بهمون بگید؟😍

چون تخصص در ساندویچ هم خودش خیلی هنر می‌خواد

مثلا من امشب همبرگر قراره درست‌کنم 

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی خوشمزه بشه

البته یک  تاپیک آشپزی مثل اینکه هست

اما من هرچقدر گشتم پیداش نکردم

کاش دوستان اسم دقیقش رو میگفتن.

با اعتباری که اینو داده =با اعتباری که اسنپ داده خودش تایپ کرده 😉

سلام معصومه جون. یه سوال. من طلاهام الان ۱ میلیارد و نیم می ارزه. جای من باشی میفروشی یه آپارتمان ۲خواب بخری البته  ۴۰۰باید رهنش بدم. یا میزاری تا عید طلا بمونه و اون ۴۰۰ احتمالا سود کنی؟؟؟؟

لطفا از هزینه های سلامتی نزنید هیچ چیز در برابر سلامتی ارزش ندارع 

دور از جون همگی یکی از اقوام ما با کلی مال و منال و تحصیلات و درآمد عالی دچار بیماری شد و متاسفانه الان یک هفته است فوت شده

تمام این اموال موند برای مادر و پسرش

هیچی هیچی سلامتی نمیشه 

افراط و تفریط تو هیچ کاری خوب نیست 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام دوستان چند روز پیش معصومه جون گفتن که بسته ترکیبی میخرن هزینه مکالمه ارزونتر میفته کسی کد خرید این بسته هارو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید. 

معصومه جون اگه پیاممو دیدین لطفا جواب بدین ممنون.

@masomehjoon 

سلام دوستان چند روز پیش معصومه جون گفتن که بسته ترکیبی میخرن هزینه مکالمه ارزونتر میفته کسی کد خرید ...

برو تو اپلیکیشن همراه من همه چیز گفته شده

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام دوستان چند روز پیش معصومه جون گفتن که بسته ترکیبی میخرن هزینه مکالمه ارزونتر میفته کسی کد خرید ...

از بازار اپلیکشن همراه من رو دانلود کن بعد شماره تو وارد کن 

وارد اش که شدی  زده مکالمه بزن روش  بعد یه گزینه اش نوشته ترکیبی وارد اون که میشی دیگه خودت انتخاب میکنی چند تا پیامک میخوای چند ساعت مکالمه و چقدر اینترنت