سلام عزیزم ، تنقلات ، ما خانوادگی عاشق تخمه سیاه هستیم و اونم معمولا قیمت زیادی نداره برا هر وعده شاید حدود هفتاد تا صد تومن هزینه بشه و بیشتر تنقلات مصرفیمون همین تخمه است من که خودم اعتیاد شدید دارم به تخمه😃
تو تابستون انواع میوه ها رو خشک میکنم و همیشه چیپس میوه داریم ❤️
آلبالو خشک و لواشک خودم پز ❤️
شفتالو و زردآلو میان پر ❤️
انجیر خشک ❤️
انواع میوه فصل ❤️
پفیلا خانگی ، بلال ، ذرت مکزیکی خانگی ❤️
آب میوه های پاییزی ( انار و مرکبات و سیب ) سایر میوه ها رو هم میپزم و تو مخلوط کن با عسل مخلوط میکنم و میشه رانی خانگی ❤️
انواع آجیل رو با کنجد و عسل و شیره انگور ، انرژی بار درست میکنم برا میان وعده ❤️
خرما رو با کنجد و گردو و کره مخلوط میکنم و توپک خرمایی کنار چای و دمنوش سرو میکنیم ❤️
. معزیجات مخلوط با تخمه ❤️
مویز و فخری و کشمش همراه مغز گردو ❤️
البته گردو و بادام و عسل و شیره و کشمش و مویز و فخری و... اکثریتش رو تو پاییز فله ای به مقدار زیاد میگیریم و برا همین در طول سال برامون هزینه نداره و چون محصولات شهرمون هستند ، از باغدار به قیمت مناسب خریداری میشه ، درسته تو پاییز خیلی هزینه زیادی پرداخت میکنیم ولی عوضش طول سال با خیال راحت مصرف میکنیم ❤️
بیشتر میان وعده ها رو خودم درست میکنم چون سالم خوری برام اولویته و البته در کنارش هر از گاهی تنقلات کارخونه ای مضر مثل چیپس و پفک و شکلات هم خریداری میشه ولی به مقدار خیلی کم شاید ماهی یکبار ، اونا رو هم تو تخفیفات کوروش میگیریم که هزینه شون خیلی کمتر از مغازه میشه❤️
باقالی هم میتونید درست کنید که من تا حالا نذاشتم ، تجربه اش رو ندارم ، شاید سالی یک بار بیرون بخوریم ، زیاد بهش تمایل نداریم❤️
برا مهمونی هم من باز هر وقت تو تخفیفات کوروش انواع نوشیدنی و تنقلات (برای بچه دارها ) نبات های بسته ای تو تخفیفات ببینم میخرم و تو خونه دارم ، توی تخفیفات شیرین عسل هم انواع شکلات کادویی میگیرم و همچنین از تخفیفات اسنپ هم شیرینی های تر ، کلا از تخفیفات استفاده میکنم تا از بودجه ای که در نظر گرفتم نهایت استفاده رو ببرم و بتونم وسایل بیشتری بگیرم ، مثلا اقوامی که باهاشون راحت تر هستم ، زنگ میزنم که نوشیدنی من میگیرم دیگه شما نگیرید ، تا دو تا خرج اضافی نشه ، اونم از کوروش مثلا اگه نوشابه یا دلستر ۴۰-۴۵ تومن باشه با ۳۰۰ تومن ۷ تا نوشیدنی میگیرم و با ۱۵۰ تومن یک کیسه بزرگ انواع تنقلات برا بچه ها که خیلی هم به چشم میاد و همش میگن چرا اینهمه وسایل خریدی ، در حالی که ۴۵۰ تومن اندازه یه قوطی کوچیک شیرینی تر هزینه برداشته ❤️
حالا این مثال بود برا دور همی های خودمانی ، ولی جایی رودربایستی داشته باشم حتما باقلوا میگیرم ❤️