2777
2789
ارسالی از دوستان ❤️ سلام معصومه جان خوبیمیخواستم بگم اصلا دلسرد نشو و اگه زحمتی نیست ریز به ریز کاره ...

دوستمون کاملا درست میگن معصومه جان❤️

اتفاقا خواهش میکنم از جزئیات کاااامل برامون بگو

چون دقت در جزییات هست که باعث میشه در کلیات هم موفق باشیم. 

دوستانی که در پاسخ به شما موردی رو میگن، یا کسانی هستند که کم کم با شما و این تاپیک همسو میشن، یا کسانی هستند که کلا از تاپیک می‌رن. 

پس معصومه جان لطف کن و برامون از لطایف و ظرایف بگو😘

سلام من تازه میرم سرکار کلا 4 ساعت در روز و 3 و نیم حقوقمه.میدونم پول خیلی کمیه ولی میخوام بیشترش کنم.نمیدونم باهاش جنس بخرم بفروشم یا دلار بخرم یا چی..چون کمه نمیشه باهاش کار زیادی انجام داد.لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالی پیش رفتید👏🏻🌱فقط باکس سلامتی نظرم جلب کرد که هزینه اش بالا بود برای چه اموری خرج میشه❓

ممنونم عزیزم ما مدتی بیمه نداشتیم

خیلی کم دکتر میرفتیم

الان تکمیلی شکر خدا هست. داریم دکترها رو میریم.

این هزینه برای خودم و دوتا بچه‌هام هست

تازه هنوز هزینه دندانپزشکی رو شروع نکردیم:/

هنوز کارهای چکاپ همسرم رو هم شروع نکردم…

این هزینه ها رو تا حدی بیمه برمیگردونه

اما چون تا الان قسمت اعظمی از مبلغ هنوز بهمون برگردونده نشده، من میارمش توی  هزینه هامون.

ممنونم عزیزم ما مدتی بیمه نداشتیمخیلی کم دکتر میرفتیمالان تکمیلی شکر خدا هست. داریم دکترها رو میریم. ...

اتفاقا ماام بیمه هستیم اما همسرم مخالف صد در صدی استفاده از خدمات بیمه هست میگه شلوغ و کی نوبت بگیره 

مثلا دندان پزشکی برای جرم گیری و کشیدن دندان و....کاملا رایگان

درکل بگم بیمارستان ساختن تمام خدمات رایگان از آزمایش بگیر تا سنوگرافی و دور از جون عمل....

اما حتی راضی نمیشه پزشک عمومی بریم هربار دویست ویزیت عمومی میدیم🤕

متخصص که ویزیت چهارصد........

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

اتفاقا ماام بیمه هستیم اما همسرم مخالف صد در صدی استفاده از خدمات بیمه هست میگه شلوغ و کی نوبت بگیره ...

بله آقایان حوصله‌شون خییییلی کم تر از ما هست.

همین دکتر رفتن ها رو اگر من بچه ها رو نبرم، ایشون هم نمیبره.

حتی با بیمه، حتی اگر کاملا رایگان باشه.

من تا قبل از داشتن بیمه، خیلی کم‌دکتر‌میرفتم

نه اینکه لازم نباشه، اتفاقا خییییلی لازم‌بود. 

بچه‌هام رو نگاه میکردم، یکی پاش پرانتزی، اون یکی دستش مشکل داشت. اما چون میدونستم هزینه ها واقعا بالاست، از این خرج میزدم(البته که به جاش فست فود میخوردیم🫥) 

ولی خب کلا جرئت نمیکردم بریم سمت کارای پزشکی.

الان روشم تغییر کرده، اولویت کارای پزشکیه

مو به مو و ریز به ریز هم از تمام آزمایش ها، ویزیت ها، فاکتورها، عکس میگیرم و برای بیمه میذاریم که موردی از دستمون در نره.

برای این بیمه، ماهانه مبلغی از حقوق کسر میشه

ما کاملا حق داریم ازش استفاده حداکثری کنیم.

نه اینکه الکی بریم دکتر، نه

اما حالا که بیمه داریم باید جدی جدی به سلامتمون برسیم و شکر نعمت کنیم.

معصومه جان سلام عزیزم☁️امیدوارم زندگیت پرخیر و برکت باشه❤️اولین ماهی هست که حساب و کتاب دست منه.این ...

معصومه خانم عزیزم لطفا منو دریاب فدات شم🥲❤️

چجوری بودجه بندی کنم اییییین همه پولو😅؟

شما استاد بودجه بندی ای

منم راهنمایی میکنی؟❤️🙏🏻

برای نگهداری کاهو

روشی که انجام‌میدم اینه که 

داخل ظرف در بسته که تا نصف آب هست 

نگهداریشون میکنم

این دفعه که رفته بودم تره بار

کاهو پیچ حدود ۴۰تومن بود

من کاهو پیچ ۲۰تومنی خریدم به مقدار زیاد( مصرف داریم)

کمی پلاسیده بود.

بعد آوردم چندتا برگه رویی رو کندم.

قسمتی اگر تیره شده بود، جدا کردم.

طبق معمول گذاشتم در ظرف

تا نصف ظرف رو آب ریختم 

و گذاشتم یخچال 

الان هیییچ فرقی با کاهوهای گرون تری که میخریدم نداره:)

امروز هم تو راه برگشت از مدرسه خوردیم با لیمو و نمک، خیلی کیف داد😋

سلام معصومه جان عزیزم خوبی ؟ پست شما خواندن رفتی برای بچه هات مویز و آجیل خریدی منم راهی بازار شدمم ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبی خودتون ❤️

خدا رو که براتون مفید بود عزیزم ❤️ 

هدف این تاپیک هم این بوده که رویا جان زحمتشو کشیدن 🌸

منم در نوبت خودم سعی میکنم روزانه وقت بذارم 

بیام و از تجربه هام بگم 👌و از نظرات همدیگه استفاده کنیم 

چند تا هم قبلاً سوال پرسیده بودی که عزیزم جواب ندادم فعلا 

انشالله دونه دونه جواب خواهم داد 

سلام دوستان خوبید چند تنقلات کم هزینه برای سرگرمی و فیلم دیدن بگیدجدیدا خرید هوله شده یکی از قسمت پر ...

سلام عزیزم ، تنقلات ، ما خانوادگی عاشق تخمه سیاه هستیم و اونم معمولا قیمت زیادی نداره برا هر وعده شاید حدود هفتاد تا صد تومن هزینه بشه و بیشتر تنقلات مصرفیمون همین تخمه است من که خودم اعتیاد شدید دارم به تخمه😃

تو تابستون انواع میوه ها رو خشک میکنم و همیشه چیپس میوه داریم ❤️

آلبالو خشک و لواشک خودم پز ❤️

شفتالو و زردآلو میان پر ❤️

انجیر خشک ❤️

انواع میوه فصل ❤️

پفیلا خانگی ، بلال ، ذرت مکزیکی خانگی ❤️

آب میوه های پاییزی ( انار و مرکبات و سیب ) سایر میوه ها رو هم میپزم و تو مخلوط کن با عسل مخلوط میکنم و میشه رانی خانگی ❤️

انواع آجیل رو با کنجد و عسل و شیره انگور ، انرژی بار درست میکنم برا میان وعده ❤️

خرما رو با کنجد و گردو و کره مخلوط میکنم و توپک خرمایی کنار چای و دمنوش سرو میکنیم ❤️

. معزیجات مخلوط با تخمه ❤️

مویز و فخری و کشمش همراه مغز گردو ❤️

البته گردو و بادام و عسل و شیره و کشمش و مویز و فخری و... اکثریتش رو تو پاییز فله ای به مقدار زیاد میگیریم و برا همین در طول سال برامون هزینه نداره و چون محصولات شهرمون هستند ، از باغدار به قیمت مناسب خریداری میشه ، درسته تو پاییز خیلی هزینه زیادی پرداخت میکنیم ولی عوضش طول سال با خیال راحت مصرف میکنیم ❤️

بیشتر میان وعده ها رو خودم درست میکنم چون سالم خوری برام اولویته و البته در کنارش هر از گاهی تنقلات کارخونه ای مضر مثل چیپس و پفک و شکلات هم خریداری میشه ولی به مقدار خیلی کم شاید ماهی یکبار ، اونا رو هم تو تخفیفات کوروش میگیریم که هزینه شون خیلی کمتر از مغازه میشه❤️

باقالی هم میتونید درست کنید که من تا حالا نذاشتم ، تجربه اش رو ندارم ، شاید سالی یک بار بیرون بخوریم ، زیاد بهش تمایل نداریم❤️

برا مهمونی هم من باز هر وقت تو تخفیفات کوروش انواع نوشیدنی و تنقلات (برای بچه دارها ) نبات های بسته ای تو تخفیفات ببینم میخرم و تو خونه دارم ، توی تخفیفات شیرین عسل هم انواع شکلات کادویی میگیرم و همچنین از تخفیفات اسنپ هم شیرینی های تر ، کلا از تخفیفات استفاده میکنم تا از بودجه ای که در نظر گرفتم نهایت استفاده رو ببرم و بتونم وسایل بیشتری بگیرم ، مثلا اقوامی که باهاشون راحت تر هستم ، زنگ میزنم که نوشیدنی من میگیرم دیگه شما نگیرید ، تا دو تا خرج اضافی نشه ، اونم از کوروش مثلا اگه نوشابه یا دلستر ۴۰-۴۵ تومن باشه با ۳۰۰ تومن ۷ تا نوشیدنی میگیرم و با ۱۵۰ تومن یک کیسه بزرگ انواع تنقلات برا بچه ها که خیلی هم به چشم میاد و همش میگن چرا اینهمه وسایل خریدی ، در حالی که ۴۵۰ تومن اندازه یه قوطی کوچیک شیرینی تر هزینه برداشته ❤️

حالا این مثال بود برا دور همی های خودمانی ، ولی جایی رودربایستی داشته باشم حتما باقلوا میگیرم ❤️ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام بر بانوی بزرگ مَرد و دوست داشتنی ❤️چقدر پستت رو خوندم لذت بردم 🥺با تمام بند بند نوشتت چشمام اش ...

خدایا،یعنی باورم نمیشه این همه محبت و مهر خدایا ازت ممنونم ،سپاسگزارم از شما معصومه خانم عزیز🌱🙏هر وقت برای کسی دعا میکردین توی گروه میگفتم کاش منم دعا کنین که خدا قسمتم کرد و شما هم در حق من دعا کردین اینجا هزاران آدم میان و همشون دعای خیر میدن به شما ❤️خدا برای شما و همه دوستان جبران کنه اخه چقدر مهربون هستید ،عظمت خدا رو قربان بشم هر کدوم از یه شهر بدون شناخت از  هم چه انس معنوی گرفتیم 🥹🥹دوستان عزیزم همه تون رو دعا کردم تک به تک ازتون ممنونم ❤️🙏🌱

ارسالی از دوستان ❤️ سلام معصومه جان خوبیمیخواستم بگم اصلا دلسرد نشو و اگه زحمتی نیست ریز به ریز کاره ...

معصومه جان به نظر من که خوب کاری کردی سیمی نکردی اولا که به نظر من سیمی فقط باعث میشه کتابا زود پاره بشن دوما سیمی فقط کتابهای نوشتنی کار نوشتن رو کمی راحت می‌کنه وگرنه مزیت دیگری نداره من خودم هرساله کل کتابهای پسرم رو سیمی میکردم که اشتباه بود امسال فقط نگارش و ریاضی و فارسی رو سیمی کردم برای کوچیکه هم فقط نگارش و ریاضی بقیه هم منگنه 

اتفاقا به چسب کتاب هم فکر کردم به نظرم خیلی خوبه برای کتاب اما واقعا حوصله چسب زدن اینهمه کتاب رو نداشتم به خاطر همین یه بسته جلدآماده گرفتم و دوتا دونه از اون خیلی آماده ها😅

برای بزرگه سرویس گرفتم ماهی 1/5چون مدرسش فاصله زیادی داره اما کوچیکه رو قرار شد صبح همسرم ببره ظهر من بیارم که اون 1/5هزینه چیز دیگه بشه بسیار راضی ام بهانه ای شد برای پیاده روی هر روز هر چند کوتاه 

بزرگه رو از غیر انتفاعی بردم دولتی و واقعا فهمیدم 5سال کلی پول هزینه الکی دادیم خیلی راضیم حالا هر کی میخواد بگه اشتباه کردی نظرش محترمه ولی کارم درست بود در عوض خودم و همسرم بیشتر وقت میذاریم هر دو تحصیلات خوبی داریم  بچم هم زندگی واقعی رو از نزدیک لمس می‌کنه زندگی واقعی شبیه مدرسه غیر انتفاعی لوکس و اطو( اتو  )کشیده نیست

برای بچه هام هر چی لازم بود و حتی لوازم تحریر فانتزی که دوست داشتن خریدم اما چیزایی که داشتن و نو مونده بود نخریدم مثلاً پارسال برای پسرم کوله پشتی خریده بودم ۱/۵جنس عالی و کاملا نو مونده بود دیگه نخریدم