2777
2789
براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امونمنتی درش نیستمنِ مادر به فکر بچه ام نباشهکی میخواد بچ ...

سلام معصومه جان  عزیزم خوبی ؟ 

پست شما خواندن رفتی برای بچه هات مویز و آجیل خریدی منم راهی بازار شدم

مویز خریدم ( اصلا نمی‌دونستم چه شکلیه میگفتم مویز دارین می‌گفت آره میگفتم نشونم بده فروشنده تعجب میکرد چند جا قیمت گرفتم بعد خریدم امروز ۱۴ تا دونه دادم بچم توی راه مدرسه بخوره  ) 

اجیلم شکسته نداشتن دیگه از کدوم یکمی گرفتم ‌

شکلات گرفتم تو خونه داشته باشیم .

و قووتو هم خریدم .

من اگه قدیم بود میگفتم از هر کدوم چند کیلو بده ولی از وقتی با این تاپیک آشنا میرم چند جا قیمت میگیرم بعد میگم فلان قیمت می‌خوام .

این پست های اینجوری که آدم آگاه می‌کنه چی برای بچه ها خوبه خیلی پستهای مفیدی هستند .

یا فهرست صبحانه  هاتون میگین اینجور پست ها خیلی آموزنده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اسنپ فود استفاده کنی اعتبارت بالا میره

دوماه خیلی استفاده میکردم 

اسنپ هم زیاد میگیرم 

نمی‌دونم چرا بهم اعتبار نمی‌ده🫤

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام به همگی من همیشه خواننده خاموش هستم چهارپنج بارم پست نوشتم الان یه سوالی ازهمه کدبانوهای اقتصاد ...

ماشین خوب و بفروشید ساینا بخرید 😐

بعد اسنپ برید

عزیزم از کرایه ها و هزینه های ماشین اطلاع داری ؟

بنظرم کار درستی نیس

خونه تون مستاجر پیدا میشه با پول رهن طلا بخرید اجاره هم برای قسط و ...

اگه منظورتون خونه سازمانی ، خدا رو صد هزار بار برای داشتن خونه سازمانی شکر کنید

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام خواهرای خوبم ،عزیزای دلم،شما رو به خدا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه،به نظر شما اجاره کردن سو ...

سلام ببخشید ممنون میشم هر کسی راجع به این پستم کمک و راهنمایی کنه....خواهش می کنم یک دقیقه برای این خواهر گرفتارتون وقت بذارید ...

سلام به همگی 

من اعتبار ‌تارا داشتم که دیگه تصمیم گرفتیم با بخشیش هتل رزرو‌کنیم و‌بریم سفر 

خیلی خوب بود 

دوستانی که نگران قیمت طلا هستن که طلا فروختن ملک خریدن به نظرم مقایسه درستی نیست 

چون خودمون این کار رو کردیم طلا فروختیم واحد دوم خریدیم 

درسته که طلا بیشتر گرون شد اما موقع جنگ من راحت اومدم تو واحد دوم نشستم و مجبور نشدم طلاهام رو قایم کنم و برم خونه دوست و فامیل 

( من خودم اصلا دوست ندارم خونه کسی بمونم این نظر من هست) پس اینجا برای من واحد دوم آسایش آورد نه طلا 

من برای لپ تاپ/ گوشی/ سفر و… طلا فروختم اصلا هم ناراحت نیستم چون این وسایل بهم رفاه بیشتری دادند 

حتی ممکنه اواخر پاییز مجدد برای برای سفر طلا بفروشم 

اگر از اموالی که داریم درست استفاده نکنیم فقط نقش خزانه دار رو داریم 

دوستان ازتون خواهش می کنم برای تغییر حال روحی خودتون و افزایش اعتماد به نفس مهارت های مختلف یاد بگیرید/ 

قدرت اینترنت رو دست کم نگیرید 

من از اول امسال روزهایی که وقت بیشتری دارم برای کارم سایت راه اندازی کردم خوب این قطعا باعث میشه من بتونم درآمد بیشتری داشته باشم 

در رابطه با بازار جهانی هم پادکست و کتاب استفاده می کنم به هر خال اینا علم روز هستند و آدم باید یکم ازشون سردر بیاره 

دختراا سلامم سلاممم چطورین ؟؟؟ امیدوارم حال دلتون خوب باشه 🙃❤️

من فردا مهمون دارم از شهرستان حدودا جمعا ۷ نفریم 

بنظرتون چی درست کنم غذا اینا هم اسراف نشه هم آبرومندانه برگزار بشه 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امونمنتی درش نیستمنِ مادر به فکر بچه ام نباشهکی میخواد بچ ...

سلام عزیزم🌹♥️

ممنون بابت وقتی که می‌ذارین🙏 

اگه میشه گزارش مهمونیتون رو هم واسمون بفرستین 🙏♥️

سلام همسایمون صنایع چوبی داره اون قراره درست کنه برامون ازش پرسیدم روکش ام دی اف هم عوض میکنین که گف ...

خوب به سلامتی.

والا من که خوشم نمیاد از تاج تخت تو گوگل بزنید کلی میتونید ایده بگیرید 💚💚💚

دوستان 

من تو اسنپ رفتم ولی قسمتی که بشه طلا سفارش داد نبود

باید جداگونه اسنپ پی نصب کرد

و یک سوال 

اگر اسنپ پی اعبتار بده ولی یه ماه استفاده نکنم 

و خود اعتبار بسوزه وقتش تموم شه

باز باید همون پول رو بدم 

یا ن نمیخاد

منظورم اینه باید حتما استفاده کرد

یا میشه هر وقت دوست داشتیم استفاده کنیم 

اگر پارسیان فروشی اسنپ با کمترین کارمزد خرید کردین اسمش بدین تشکر

سلام عزیزم من قرارع طلاعامو بفروشم ماشین پژو پارس همسرم دوست داره با وام کل نقدینگی تا ۶۰۰ می‌تونه ب ...

پژو پارس ثبت نامی نداره دیگه. 

من خودم تو ایتا سرچ کردم کانال های خودرو چندتا عضوم اونجا اعلام میکنن