2777
2789

سلام دوستای عزیز روزتون بخیر🥰

چند روز پیش وام ۴۰ تومنی بلو برام باز شد 

قبلش دو بار وام ۱۰ تومنی رو گرفتم و سر موعد پرداخت کردم

داخل حسابم هم پول بود همیشه ولی گاهی کم گاهی زیاد

و یه وام دیگه هم بلو بهم داد به نام شاپلون که باید سه ماهه تصویه بشه

چون وام ویپاد برداشتم پولامو به بلو انتقال دادم تا بیشتر با بلو کار کنم و برا همین وام بهم تعلق گرفت

انشالله قسمت همتون پولای زیاد همراه با سلامتی که مهم ترین و بالاترین نعمت خداست🤲🤎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

دوست عزیز اگر از تدریس ابتدایی خسته شدی میتونی مدتی معاونت بگیری بین معاونت ها ،اجرایی چون سر و کاری با والدین و ووونداری نسبتا راحت تره بخصوص که اتاق جدا برای معاون اجرایی هست .معاونت ابتدایی از بقیه مقاطع راحتتره چون تابستون نسبتا سرشون خلوت تره تجدید و ....ندارند اگر هم با مدیر و سایر معاون ها رابطه تون خوب باشه میتونید تقسیم بندی کنید روزهای تابستان(غیر از یک ماه مرخصی خودتون) و نوبتی در مدرسه باشید .اما اگر قصد ادامه تحصیل داریدبه نیت جابجایی،  اول مطمئن بشید اداره منطقه تون با جابجایی مقطع شما موافقت میکنه .

دوست عزیز اگر از تدریس ابتدایی خسته شدی میتونی مدتی معاونت بگیری بین معاونت ها ،اجرایی چون سر و کاری ...

خیلی ممنونم اتفاقا توفکرم بود معاونت احرایی پیداکنم ولی اصلا نمیدونم چارت کاریشون چطوره وازکجااموزش ببینم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام چراغ خاموش یعنی چجوری الان من میخوام با پول خودم یه ماشین برا خودم بگیرم مطمئن هم هستم بعضیا حس ...

بگو مال من نیست قرض گرفتیم یک مدت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چقدر پول تو حسابت موند

عزیزم متغیر بود خرج روزانه توی حسابم بود

گاهی اگه پولی میومد دستم میریختم توی حساب بلو

مبلغ متغیر بود و مقدار مشخصی نبود 

ولی کلا سخت وامش باز میشه برای من چند ماه بعد از اخرین وام ۱۰ تومنی این وام ۴۰ تومنی باز شد

خیلی ممنونم اتفاقا توفکرم بود معاونت احرایی پیداکنم ولی اصلا نمیدونم چارت کاریشون چطوره وازکجااموزش ...

الان سامانه سیدا  برای انجام امور اجرایی و اتوماسیون هست 

کارش رو  خیلی راحت راه می افتی بخصوص که تمام قسمتها فیلم آموزشی داره .

عزیزم متغیر بود خرج روزانه توی حسابم بودگاهی اگه پولی میومد دستم میریختم توی حساب بلومبلغ متغیر بود ...

من بدبختی هم ویپاد دارم هم بلو تقریبا تمام بانک‌ها موندم چیکار کنم تو کدوم پول بزارم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

عزیزم اتفاقا من اینجور وقت‌ها نشون میدم و به خودم افتخار می‌کنم شما هرکاری بکنی آدم حسود یچیز پیدا م ...

سلام سحر عزیزم چون شما تجربه سفر دارید میشه راهنمایی کنید برای مسافرت به گیلان چه جاهایی خوب هستش وبرای گرفتن جا ومکان هم راهنمایی کنید ممنونم میشم لطف می کنید قربونت برم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مبارک باش عزیزم انشالا بقول معصوم جون هرروز گرم طلاهاتون بیشتر بشه اما چه جالب که بین خواهر برادریتو ...

قطعا فرهنگ دوستمون بهتره بدون رودربایستی هم مشکل خواهرشون حل میشه هم ایشون پولشون از ارزش نمیفته.منم عقیده شمارو داشتم و هروقت پولی داشتم و اطرافیانم میخواستن طلا بفروشن پول میدادم که طلاشونو نفروشن واینجوری بارها و بارها ضرر کردم. پارسال به خواهرم پول قرض دادم امسال وقتی میخواست پولمو پس بده گفتم ۱۰ تومن اضافه بده لازم دارم گفت میدم به شرطی که طی ۳ ماه یه ۴ تومن دوتا ۳ تومن بهم برگردونی .من فقط میخواستم امتحانش کنم ببینم ظرفیت داره که خودشم قرض بده .منم گفتم نمیخوام .ولی بعد این اگه پول قرض بخواد یا نمیدم یا میگم نهایتا یه ماهه پس میگیرم .ببخشید دوستان با دیدن پست دوستمون دلم پر شد

سلام دوستای عزیز روزتون بخیر🥰چند روز پیش وام ۴۰ تومنی بلو برام باز شد قبلش دو بار وام ۱۰ تومنی رو گ ...

عزیزم من تازه کارت بلو گرفتم چطور باید استفاده کنم وام بگیرم ؟

یعنی چطور اولین وام برام باز بشه چقدر پول بزارم ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام دوستای عزیز روزتون بخیر🥰چند روز پیش وام ۴۰ تومنی بلو برام باز شد قبلش دو بار وام ۱۰ تومنی رو گ ...

به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید پر برکت باشه براتون 

میشه لطف کنی بگی ۴۰ تومن چند ماهه هستش قصدش ماهی چقدر میفته و اینکه کلا چقد سودشه آخر سر چقدر باید پس بدید 

ببخشید خیلی سوال کردم 🙏🙏🙏🥰