2777
2789
سلام عصر پاییزی اتون بخیر 😍خب و اما کارهایی که کردم امروزچند وقت پیش به دخترم قول داده بودم که آش ک ...

معصومه جان سلام 

الان که دارم اینجا پیام میذارم، پولامو جمع کردم و جلوی در طلافروشی ایستادم که بیاد و ازش ۲۰تومن طلا بخرم.

میشه بفرمایید شما از کدوم طلافروشی اسنپ خرید می‌کنین؟

چی میخرید؟ طلای ریز یا پارسیان یا شمش؟

چجوری حساب می‌کنین که حواستون باشه به ضررتون نباشه؟

خیلی لطف میکنین عزیزم اگر پیامم رو دیدید پاسخ بدید.🙏🏻✨

مثل همیشه از محبت شما ممنونم🎀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سحر عزیزم چون شما تجربه سفر دارید میشه راهنمایی کنید برای مسافرت به گیلان چه جاهایی خوب هستش وب ...

سلام فدات شم خواهرم سمت گیلان ویلا داره من میرم اونجا پول جا نمیدم

گیلان شهرها کوچیکه اگه با ماشین میخوای بری راحت چند تا شهر رو میتونی بگردی

الان بهترین فصل بلوار انزلی هست عادت بومی‌های اونجا هم اینکه هر غروب میرم بلوار و موج‌شکن کنارش و باقالی میخورن حتما برو

میدون شهرداری رشت عالیه تا ۴ صبح هم بازه قشنگ جریان زندگی رو حس میکنی حتما اون کباب‌های خیابونی رو بگیر تست کن

لاهیجان بخصوص اگه بری استخر و تله‌کابین فوق‌العاده است

برای خرید حتما برو بندر آزاد نرسیده به انزلی هست بگردی جنس‌های خیلی خوبی پیدا می‌کنی

غذاهای محلی هم که سلیقه‌ای هست اما من ندیدم کسی بدش بیاد میرزا قاسمی و مرغ شکم‌پر و پلوکباب رو حتما امتحان کن اگه ماهی دوست دارین هم ماهی سفید رو از دست نده

اگه بخوای غذای خوب بخوری رستوران شورکولی رشت عالیه فقط یکم گرونه

اگه میخوای یه کافه رستوران با ویو خیلی عالی بری هم برو هتل رسپینا لاهیجان

کلییییی خوش بگذره بهت عزیزم😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم وقتی سکه رو انشالله تحویل گرفتی بنده یه روش به دوستان گفتم شما هم امتحان کن و از معتبر بودن سک ...

سلام دوست عزیز ممنون بابت توضیحتون برای شناسایی سکه‌ی اصل،پسرم چند وقته پول جیبی‌هاش پارسیان میخره،امرپز با این کد خواستم ببینم سکه ها اصله یا نه،متاسفانه یکی از سکه ها انگاری تقلبیه کد رو زدم اصالت سکه رو برام نفرستاد

پسرم خیلی ناراحته

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم.قسمت پرداخت آکالا دیدم.رفتم تو نت سرچ کردم انگار یه اپلیکیشن هست به اسم اوزون که بعدش اوز ...

مرسی عزیزم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام سلام از بالای ابرها☁️

هفته قبل ۴ شنبه تصمیم گرفتیم بریم سفر و تا جمعه برگردیم.

چند مدل غذا تو یخچال داشتیم.

الویه،قیمه و برنج،لازانیا

اینا غذاهایی بود که در طول هفته برای مدرسه بچه‌ها درست کرده بودم و از هر کدوم مقداری بیشتر درست کردم. 

اینکه غذا داشتیم باعث می‌شد زمانمون بیشتر بره برای تفریح و مدام پای گاز نباشیم.

همون قبل از سفر همسرم گفت ۳تومن بزن به کارت من🫤

پول رو زدم اما حساب کتابم رو هم داشتم.

تمام خرج ها رو مینوشتم. الان که حساب کردم دیدم ۷۰۰تومن این وسط غیب شده😁 نمی‌دونم چی خریده که من متوجه نشدم، اما دفعه بعد دقتم رو بیشتر می‌کنم.

🎀 خورد و خوراک:

برای مسیر رفت خوراکی جدا

برای برگشت خوراکی جدا

برای صبحانه ها یک روز املت و یک روز اَروشه ریز به ریز وسایل رو برداشتم.

غذا هم کامل داشتیم اما پنج شنبه صبح رفتیم مجبور شدیم بریم دکتر یک موردی رو چک کنیم که شکر خدا رفع بلا شد✨

اونجا همسرم چون خوشحال بود 🤭گفت بریم غذا از بیرون بگیریم. 

که من هم درجا قبول کردم. با اینکه غذا داشتیم. چون یکی از تفریحات مهم همسرم همینه که غذا بیرون بخوریم. یک ماه هم بود که نرفته بودیم. شد ۱میلیون و ۱۴۰ برای ۵ نفر. نفری ۲۲۸ تومن.

تو مسیر رفت شیرکاکائو خریدیم😋 

و در مسیر برگشت بستنی، 

زالزالک و به و چای کوهی که ای کاش بیشتر میگرفتیم محشر بودن🥲

⭕️متوجه شدم در سفرهای قبلی، زیادی تخمه خریدیم.

چون تخمه هایی که تو یخچال نگه داشته بودم رو برداشتم برای این سفر، همشون کهنه شده بودن😕مجبور شدیم ۱۱۶تومن دوباره تخمه بخریم. البته این بار کم خریدیم و تمومش کردیم.😎 که باز نمونه کهنه بشه.حیف برکت خدا.

🎀محل اسکان:

خونه خالی یکی از اقوام بودیم ، پس هزینه محل اسکان نداشتیم

برای اونجا از خونه چندتا‌وسیله ریز ریز برداشتم.

مثلا ماکارونی، دوتا اسکاچ و یک بسته چای گذاشتم اونجا بمونه.

موقع خارج شدن از خونه هم تقریبا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه وقت گذاشتیم، هممون خونه رو تمیز کردیم✨

🎀مورد مهم اینکه

دقت کردم دیدم قبلا من چقدددددر ولخرج بودمممم😣

یعنی همین سفر رو قبلا که میرفتم
اولا حتماااا از مغازه های اونجا خرید میکردم

دوم اینکه سفارش میدادم برام نون محلی بزنن اندازه مثلا یک میلیون.

سوم اینکه کلی از وسایلی که از خونه برده بودم با خودم رو میذاشتم اونجا بمونه.

همه این ها رو این بار حذف کردم❌

خوراکی هایی که اول مهر رفته بودیم هایپراستار و خریده بودیم هم هنوز داریم😍اصلا باورم نمیشه. خوراکیای خونه ما همیشه فوری تموم می‌شد اما این بار با مدیریت من ( که از شما دوستان❤️ آموختم) تقریبا تا نصف ماه ما خوراکی خوشمزه داشتیم✌️

🎀امروز هم تا از سفر برگشتیم رفتم تره بار

بدون خجالت از فروشنده‌ها خواستم بهم ارزون ترها رو معرفی کنن. 

از هرکدوم مقدار کم خریدم و برگشتم خونه.

ریز به ریز هم نوشتم چیا رو با چه قیمتی و چه وزنی خریدم که میزان مصرف ماهانه دستم بیاد.

🎀الان هم اومدم طلافروشی با ۲۰ تومانی که جمع کردم طلا بگیرم. ببینم چیزی گیرم میاد؟

ممنونم از محبت همگی شما که تجربیاتتون رو اینجا می‌نویسید❤️❤️❤️

سلام عزیزان بنظرتون اصلاحی در راه هست یا نه عزیزان هر چه زود تر راهنماییم کنین میخواهم یه گرم بفروشم ...

عزیزم بیمه ماشین رو شما چرا قسطی نمیکنید!؟حیفه به خاطر یه بیمه طلا بفروشین،الان خیلی از برنامه ها ماشین رو قسطی بیمه میکنن

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

@ستاره_باران_پاییز‍ سلام عزیزززم معصومه جون تگت کردن کارت داره کجایی دخترررامیدوارم که مشغول خوش های ...

سلام عزیزم من هستم با کاربری جدید رمز قبلی رو فراموش کردم 

ممنونم از دعای خیرت شما هم همینطور😘🙏

من برم یه سر بیرون دخترم رو راهی مدرسه کنم ♥️بعد بیام راحت بشینیم حرف بزنیم 😘 از صفحات تاپیک عقبم ا ...

سلام عزیزم من هستم رمز قبلی رو فراموش کردم مجبور شدم کاربری جدید بسازم 

ممنونم از لطفت😘🙏

من برم یه سر بیرون دخترم رو راهی مدرسه کنم ♥️بعد بیام راحت بشینیم حرف بزنیم 😘 از صفحات تاپیک عقبم ا ...

سلام عزیزم من هستم رمز کاربری قبلیمو فراموش کردم مجبور شدم کاربری جدید بزنم 

ممنونم از لطفت 😘🙏

عزیزم بیمه ماشین رو شما چرا قسطی نمیکنید!؟حیفه به خاطر یه بیمه طلا بفروشین،الان خیلی از برنامه ها ما ...

عزیزم مجبوریم تا پایان سال نمی‌تونیم قسط بدیم شوهرمو خودم در حال درمانیم نمی‌خوام استرس داشته باشم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔