2777
2789
در راستای اهداف تاپیکمون برای شام بچه هام که بیرون بودم خواستم کباب بخرم تا خونه رسیدم شامشونو بدم ا ...

آخرش که چی فدات شم بالاخره هرچنتا و هر مقدار بخریم  تموم میشه و تورم از ما همیشه جلوتره پس حداقل هروقت لازم شد بخریم شاید همین خودش کمک کنه کمتر سورپرایز شیم از گرونی وجنس بمونه رو دست کارخونه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ❤️دقیقا منم خیلی با قیمت طلا ناراحت شدم اتفاقا تازه همسرم داشت می‌گفت بهم ک کاش به حرفم گ ...

چه داستانی داشتی ولی اصلا غصه نخوری  هیچکس نمیدونست قراره اینجوری بشه وضعیت وبازم هیچکس نمیدونه قراره چی بشه  همه طلا به فنا دادیم الان چون خیلی گرون شده هی همه ش حساب میکتیم اگه فلان طلا رو داشتم الان باهاش میتونستم چه کارها کنم بیخیالی بهتره و حواس خودمون رو پرت کردن  ایشالا وضعیت به آرامش برسه برای همه مون

دقیقا پدرشوهرم ۵۰گرم طلا داره میخاد بدهمنم ب شوهرم گفتم طلاشو گرم گرم پس میدیممن خودمم برا این ۱میلی ...

اصلا اصلا زیر بار نرو

من و پدرم نداریم پدرمه ....اصلا نپذیر

بعدا مکافات واعصاب خردی میشه

جنگ اول به از صلح اخر

خودت زنگ بزن بگو به همسرت اکتفا نکن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام خدمت خانومای عزیز.وقت بخیر.یه موردی میخواستم راجع به تغذیه بگم.الان داشتم غذا درست میکردم یادم ...

نمی دونم حرفتون چقدر علمی هست 

ولی من یه همکار وگن دارم که خوب گوشت تخم مرغ و لبنیات نمیخوره و به شدت بوی عرقش تند یعنی آنقدر شدید که بچه ها هم به معاون اعتراض کردن 

امروز یک لحظه اومد کنارم ایستاد غیر از بوی تند عرق نگاه کردم دیدم زیر چشماش به شدت زرد هست اصلا صورتش زرد بود 

بهش گفتم چقدر رنگت پریده گفت نمی دونم بعد گفت کم خونی دارم شاید برای اون باشه میخواستم بگم خوب میگی کم خونی شدید داری چرا گوشت نمی‌خوری هیچ نوع پروتئنی واقعا نمیتونه جای پروتئنی حیوانی رو بگیره 

الان میگم شاید این بنده خدا هم به خاطر همین آنقدر بدنش بو میده چون میدونم خیلی آدم تمیز و مرتبی هست 

دوستان راه حلی دارین که بشه سحرخیز بود من حجامتم کردم اما هم دیر بیدار میشم هم بی انرژیم من دوماه دیگه آزمون دارم آزمون قبلی اینجوری نبودم فقط ۴ساعت میخوابیدم اما این یکی نه اصلا بدنم کوفتس خیلی عذاب وجدان دارم چیزی هست که بشه خورد بیشتر بیدار بمونی پر انرژی باشی 

قهوه ام میخورم بدتر میخوابم🥲

لطفا نظراتتون بگید ممنونم عزیزانم❤️

دوستان راه حلی دارین که بشه سحرخیز بود من حجامتم کردم اما هم دیر بیدار میشم هم بی انرژیم من دوماه دی ...

وااای خیلی سوال خوبی منم همیشه همینجورم

همش دوست دارم بخوابم

یعنی اگر رها باشم در روز ۱۲ساعت خوابم میاد

سلام به همگیخانوما شما تغذیه برای بچه ها چیا میزارید ؟؟؟

من سعی میکنم خوراکی مفید بذارم

نون پنیر گردو

حلوا ارده

کیک خونگی

نیمرو 

مغز پسته و بادوم و توت خشک

میوه مثل گلابی سیب 

تو لیست مهد دخترم سیب زمینی سرخ کرده هم هست. عدسی و عدس پلو و کتلت و پنکیک هم تو لیست غذای مهدشون هست ک اینا رو دخترم نمیخوره دوست نداره

البته همیشه همشون خورده نمیشه ولی وجدانم راحته ک خوراکی غیرمفید نمیذارم. 

فلافل و ناگت مرغ هم قصد دارم درست کنم فریز کنم وقت نکردم

سلام دوستان عزیزم ❤

ی مدت پیش از طرف محل کار همسرم بن کالا دادن چهارتومن من باهاش خرد کن یا غذاساز گرفتم راضیم امشب میخواستم املت درست کنم سه سوت پوره کرد خیلی راضی بودم قبلا رنده میگرفتم با گوجه دستم دوساعت مینشستم ب رنده کردن! 

چند وقت پیش هم مواد فلافل ریختم داخلش درست کردم خوب شد راضی بودم. 

دستور ناگت هم گرفتم از نت فرصت نشده وسایلشو بگیرم درست کنم. خیلی خودمو کنترل کردم غذای بیرونمو خیلی کم کردم این دوسه هفته از خودم راضی بودم کلا یک بار از رستوران گرفتم ک اونم اضافه کار وایسادم چاره ای نبود

اگر وسیله دیگه ای خانومای شاغل میدونن ک بدرد میخوره ممنون میشم معرفی کنن

میخواستم ساندویچ ساز هم بگیرم شک داشتم و البته پولشم نداشتم گفتم اول تحقیق کنم بعد بخرم چون اون مدلی ک سینی اش جدا میشد پنج و پونصپ بود قیمتش

دوستان راه حلی دارین که بشه سحرخیز بود من حجامتم کردم اما هم دیر بیدار میشم هم بی انرژیم من دوماه دی ...

من فقط با برنامه ریزی سحر خیز بودم

برنامه رو میزدم بالای تختم هرچی ک خونده بودم هایلایت میکردم اینطوری تشویق میشدم ب خوندن 

ذهنت باید تشویق بشه پاداش بگیره.. حتی همون هایلات یا تیک زدن مباحث خونده شده خودش انگیزتو زیاد میکنه

به هدفت فکر کن... بنویس تو دفتر اهدافت... 

خواب خواب میاره هرچی بیشتر بخوابی بیشتر خوابت میاد... 

ببخشید ولی از تحلیلش خندم گرفت مخصوصا اون 3600😂انشالله که بشه گرمی هزار تومن، در راستای تاپیک من یه ...

اره عزیز فکر خوبیه منم ی دستبند داشتم بزرگ بودطلافروش گفت کوتاه کن دلم نیومدتواین گرونی گقتم حالا که پولشو دادم حیفه.خودم اومدم خونهبعدی کم باهاش ور رفتم مدلای مختلف بعد زنجیرشو ی جوری از حلقش رد کردم اندازه شد🥰البته مدلش حلقهای نیست.

ی دستبند کارتیر دیگه هم دارم اونم همین بلا رو سرش اوردم😂

راستی شما چجوری گوشواره رو تبدیل به پلاک کردی باید جالب باشه عکسشو میذاری لطفا ماهم ایده بگیریم

منم هر وقت حرف طلا میشه اه از نهادم برمیاد . اسفند ۱۴۰۲ پدرم یه شرایطی براش پیش اومد که تونست یه دنا ...

ببین من باشم شک نمیکنم پراید و میفروشم طلا میگیرم.

مبلغش زیاده بعدشم خودم استفاده میکنم.

پدرت هم همینطور ماشین ارزون تره رو بفروشه طلا بگیره کاش زودتر میکردی🫶🏻🫶🏻💚💚

اره عزیز فکر خوبیه منم ی دستبند داشتم بزرگ بودطلافروش گفت کوتاه کن دلم نیومدتواین گرونی گقتم حالا که ...

آره واقعا حیفه، من اون قسمتی که داخل گوش میزاریم رو جدا کردم فقط اویزش موند بعد یه حلقه اضافه کردم بهش، باشه عزیزم فردا میفرستم