2777
2789
سلام معصومه جانم😍💖‌یه ساله همش کارای اشتباه میکنم و خودم الان فهمیدم ۵۰ میلیون الکی خرج شد اگر مدی ...

عزیزم به جای غصه خوردن ❤️ به چشم یه درس بزرگ نگاش کن

گاهش خود ما هم مقصریم، وقتی شما میدونی که دو ماه دیگه موعد قراردادت هست ،باید تلاش کنی 40 تومنتو حداقل 42 تومن کنی

نه که بدتر از ارزش بندازیش 🫣

همون 40 تومنو طلا میخریدی ،عیار میخریدی ،اصلا میزاشتیش حساب امتیاز وام جمع میکردی

امتیاز وام رسالت جمع میکردی میفروختیش 

دوست عزیزم ناراحت نشو، گریه ها تو کردی آروم شدی

بشین فکر کن از اینجا به بعد چکار کنی

شرایط جوری شده که دیگه واقعا یک دست صدا نداره، من خودمم یه کار غیرحضوری دارم و یه آ باریکه ای میاد تو جیبم 

اون روز یه خانمی دیدم جلوی دبیرستان پسرانه

دستش پر ساندویچ بود

همکلام شدیم

من فکر کردم از والدین هستن

گفت من زنگ تفریح ها از صبح، در دو سه تا مدرسه ی پسرونه که اجازه دارن از مدرسه بیرون بزنن وای می‌ایستم 

از خونه ساندویچ آماده میکنم، میام سریع تویه ربع اینجا میفروشمشون

پسرا خاله اکبری 😅صداش میزدن اینقدر که هر سال کارش این بود و میشناختنش 😊

میگفت حقوق شوهرم کفاف نمیده ،خودشم لیسانس داشت اما همت کرده بود ♥️

این موارد بسیار زیادن

متناسب با توانایی هات، تحصیلاتت شرایطتت یه کاری برای خودت پیدا کن

تو کار هست که کار پیدا میشه💜

برنامه ریزی کن عزیزم، یادداشت کن، هدفمند پیش برو

موقع مشکلات هیچکس به اندازه ی 100 هزار تومن پشت آدم نیست 

کم کم طلا هاتو برگردون اما غصه نخور عزیزدلم 💜

اصلا چرا گفتی فقط چراغ خاموش حرکت کنیدخدا شاهده من طلا میخرمم نمیگم چون حتی خانواده خودمم هم بهم حسو ...

سلام چراغ خاموش یعنی چجوری الان من میخوام با پول خودم یه ماشین برا خودم بگیرم مطمئن هم هستم بعضیا حسودی خواهند کرد جاریام تا ساعت یک ظهر میخوابن من شاغلم هفت صب میزنم بیرون عصر برمیگردم ووضعشون خیلی بهتر از ما چون همسر من کوچیکتر بود بنا به دلایلی حقش خورده شده.یه چیزی میخرم سریع حسودی میکنن حتی یه کتری ساده چکار کنم نمیتونم که ماشین و قایم کنم بهرحال سوار میشیم میبینن.خیلی دوس دارم یه جوری حرکت کنم که متوجه نشن چشمشون هم بد هست واقعا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز رفتم بازار. متاسفانه خریدهایی که کردم وقتی اومدم خونه دیدم کلا به ضررم. شده. آبرسان که خریدم ...

وقتی شمتا بودجه برای کیف  و کفش گذاشتنی فقط و فقط باید مغازه های مربوط به همین دوتا رو میرفتی  

اشکال نداره این میشه یه تجربه که ارادتو تقویت کنی

اگر تونستی فردا برو و کفشتو با یه کفش راحت تر تعویض کن برای محصولات پوستی هم باید فرصت بدی مثلا برای آبرسان یکم پوست باید مرطوب باشه یا بعدش ماسک ورقه ای استفاده کنی 

برای لباس هم اگر کسی اطرافت هست میتونی یا هدیه بدی یا بگس تنت نشده خواهری دوستی  برمیداره پولشو میده 

آزمون خطا اینه که سری بعد با تجربه تر. میشی 

عزیزم چقدر خوب که شما خیاطی بلدین‌ این یک امتیاز مثبت توی زندگی هستما چندین سال پس انداز میکردیم ولی ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

طلای ک در میلی می‌خرید و تا وقتی ک 5 گرم نشه نمی‌تونید فیزیکی شود بگیرید ولی طلاسی 100 تومن حداقل خر ...

مثل اینکه میشه رفت فروشگاه های میلی گالری و کد فروشگاه و اسکن کنی و از طلاهای اونجا خرید بکنی 

دقیقشو نمیدونم ولی باید زنگ بزنم پشتیبانی 

این گزینه تازه اضافه شده 

سلام عزیزم احراز هویت همون‌کد ملی شماره و کارتی که متعلق به خودته هست شما با این قیمت طلا ۱۰۹۰۰کمتری ...

من درخواست دوستی بدم سوالاتمو اونجا بپرسم. اوایل یکم راهنماییم کنی راه میوفتم🙏🏻

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

سلام و صد سلام به شما عزیزان همیشه همراه مدیریت مخارج

(حس مجری شبکه یک گرفتم😂)

امروز گفتم بدون خرج باشیم برای ناهار از روز قبل خوراک مرغ داشتیم که برای همه مون کم بود کنارش برنج گذاشتم به عنوان خورشت بخوریم برای شام کوکو سیب زمینی میزارم

یک سوال داشتم از کدبانوها من چندکیلو سیب زمینی خریدم همسرم با من چند کیلو خریدن مصرفمون کم الان چیکار کنم عمر سیب زمینی طولانی تر بشه❓

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بچه ها راهنماییم‌ کنینی‌شوهرم کارت یارانه رو داده دستم چیکار کنم میشه باهاش طلا خرید چجوری بگیرم؟ ما ...

سلام عزیزم به نظرم نصف یارانه که ۴۰۰ تومن میشه با پول هایی که در ماه به دستت میاد رو بزار کنار باهاش از یک طلا فروشی آشنا پارسیان بخر که بتونی ببری بعد ها به خودش بفروشی واینکه میتونی پارسیان که خریدی از پلمپ همونجا خارج کنی تست طلا شو بگیری وذخیره کنی بعدا به قیمت طلا باز هم بفروشی ویه چیز بهتر بگیری اینو برا این گفتم که تقلبی زیاده 😎👍نصف دیگه اش رو هم‌ هر چند ماه به بار برا لباس میتونی هزینه کنی سعی کن تو آف ها خرید کنی که به صرفه تره ❤️وبرای روتین پوستیت اگه دوست داری داشته باشی که محصولاتش گرونه روغن زیتون جوابه هم باعث رویش مژه ها وابروهات میشه هم ماساژ صورت از تو نت یاد بگیر با روغن زیتون عالی میشه ❤️ 

من و همسرم هیچ پشتوانه ای نداریم خدامیدونه که چقدررر برای این زندگی تلاش کردیم حالا هم ضرر کردیم هم ...

ببخشید بنده اظهار نظر میکنم

شاید شروع کننده خودتون بودین یا همسرتون. سری بعد با این جمله شرو کنید برای هر مسی که چرت و پرت میگه که خداروشکر یه سقفی بالای سرمه  که حاصل زحمات شبانه روزی خودمو همسرمه 

خداروشکر تو این زمونه که هزینه جا به جایی سی تومن به بالاس و سه ماه باید بگردم دنبال خونه و اسبابم صدمه ببینه و صاحب خونه خونمو بمکه خونه خودمم 

انشالله به وقتش خونمونم هر وقت صلاح دیدیم عوض میکنیم بهترشو میگیریم 

اون وقت ببین همون آدما دهنشون بسته  میشه 

عزیزم طلا رو میشه گرم گرم خرید 

ولی خونه رو نمیشه متر متر خرید آجر به آجر بالا برد 

شکر که خونه داری به این فک کن همون خونه ای که به چشمت نمیاد آرزوی خیلیاس 

ببخشید بنده اظهار نظر میکنمشاید شروع کننده خودتون بودین یا همسرتون. سری بعد با این جمله شرو کنید برا ...

سلام عزیزم 

نه خواهش میکنم واقعا اینروزا به نظرات مثبت بقیه احتیاج دارم 

اول راجع به خونه نه من و نه همسرم هرگز نمیایم چیزی که برای خودمونه و به سختی بدست آوردیم رو عیب بزاریم یا مسخره کنیم تا بقیه هم باد بگیرن 

دوم اینکه بله حرف شما صحیح خونه رو نمیشه متر متر خرید ولی طلا رو سوت سوت و گرم گرم میشه جمع کرد 

اره جواب دندن شکن خوبی بود حتما این جمله هارو میگم از این به بعد 

ممنون از شما🌹