2777
2789
سلام دوستای گلم.وسط این همه پس انداز طلایی( که انشاالله صد برابر بشه واسه همه تون) یه کم هم به فکر ر ...

چقدررررر باهات موافقم

اصلا رشد فردی با خودش اعتمادبه‌نفس و درآمد بیشتر به همراه داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم من با خرید سکه پارسیان از تارا و اسنپ پی و دیجیکالا واقعا راضی هستم ☺️

هرچند ممکنه یکم گرون تر از بازار باشه ولی چون قسطی هست مسلما صرفه اقتصادی داره😉

در یه پست جدا هم نحوه چک کردن کد پارسیان رو بهتون اموزش دادم و با خیال راحت میتونین خرید کنین🙂

برای مواقعی که پول کمی دستمون هست واقعا عالیه 

در طول یه سال میبینین که چقدر پس انداز کردین و میتونین برای هدف های کوچیک و بزرگتون استفاده کنین🥰

مطلب دوم اینکه من وقتی وام میگیرم اگر برای کاری غیر از طلا خریدن باشه سعی میکنم یه مقدار از وام رو طلا دست دوم بخرم

اینجوری خیلی ریز ریز میتونین پس انداز طلایی داشته باشین 🥰

الهی تنتون سالم باشه که بالاترین نعمت خداست و بعد جیباتون پر پول دوستای خوشگلم❤️🥰

سلام خانومای خوشگل یه چیزی که میخواستم براتون بگم درباره خرید طلا از دیوار بود 

من تحربه ام رو میگم هر کس به صلاح خودش عمل کنه 

من الان پیش از سه سال هست که طلا از دیوار میخرم و خب تا الان هم مشکلی پیش نیومد حتی به بابام اینا هم پیشنهاد دادم و اونا هم دیگه الان معمولا از دیوار خرید میکنند 

چیزهایی که مهمه 

من  حتما طلاییکه فاکتور داشته باشیم میگیرم سراغ طلای بدون فاکتور نمیرم 

معمولا سعی میکنم طلایی پیدا کنم که فاکتور اش مال شهر خودمون باشه و بدونم از کدوم طلافروشی قبلا خریداری شده 

من تا الان تنها خرید نکردم مثلا برای پس انداز مخفی اینا اصلا 

همیشه با همسرم رفتیم  بعد چند تا طلافروشی بردیم محک زدیم یا وزن کردیم و ...

و اینکه من معمولا طلاهایی نو رو پیدا میکنم تو دیوار مثلا تازه یه انگشتر خریدم که یک ماه پیش خریده بود صاحب اش 

گرمی ۱۵۰ بالای تابلو برای من حساب اش کرد 

خب خیلی هم به نفع منه خریدار هست هم به نفع فروشنده طلا 

ولی خب حتما حواستون باشه که اول طلا رو بگیرید و بعد که مطمئن شدید از همه نکاتی که گفتم پول رو برای فروشنده واریز کنید 

ترجیحاً تنها نرید 

همسری /برادری /کسی باهاتون باشه 

و اینکه  سراغ طلای بدون فاکتور نرید چون توی دیوار اعتبار فاکتور طلا به اندازه خود طلاست 

در نهایت این روش من بود که تا الان هم جواب داده 

من فقط خواستم دین ام رو به تاپیک ادا کنم 

ممکنه که این روش اصلا به درد خیلی ها نخوره و اینکه من هیچ وقت از دیوار پارسیان نمیخرم  چون همینطوری هم خیلی دغل بازی توش زیاده /و اینکه ترجیحا النگو های آیینه هم که توشون خالیه هم نگیرید از دیوار  به ریسک اش نمی ارزه 

و تمام

درسته دیشب تا حالا تصمیم گرف یکم عاقلانه تر رفتار کنم کمتر گریه و زاری کنم صبر کنم تا خونم رشد خودشو ...

عزیزم واقعا  مگه میشه برا افزایش قیمت طلا و رکود ملک آدم بشینه گریه زاری کنه😳

وقتی یه کاری رو اولین بار انجام میدی هرگز نمیتوتی مثل یه حرفه ای به سرانجام برسونی ، مثلا نحوه کیک پختن و آشپزی کردن و خیاطی و ... خیلی تفاوت هست بین یه آماتور با یه حرفه ای و این کاملا طبیعیه و همه هم اینو میدونند و اگه یه تازه کار کاری رو خراب کنه میگن فدای سرت برا بار اول خیلی هم خوبه 😍

❤️❤️پس قابل توجه شما و تمامی دوستان عزیز ❤️❤️ 

🌹شما بار اولته داری زندگی میکنی ، فدای سرت اگه جایی خراب کردی🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
در خواست دادم بهتون یه دونه پیام بدین می‌فرستم براتون ژیلا جان ❤️ انگار شمارو با کس دیگه اشتباه گرفت ...

سلام معصومه جون خوبی شما من دو سه ماهی میشه خواننده خاموش تاپیک شما هستم کلی از پست های شما و دوستان ایده گرفتم در جهت پس انداز البته که از قبل هم خودم اهل پس‌انداز بودم اما نه اینطور هدفمند حالا به روز سر فرصت از همه کارهایی که از شما و دوستان یاد گرفتم میگم براتون که ببینید شاگرد خوبی بودم یا نه الان تازه عضو شدم تو نی نی سایت بهتون تو خصوصی درخواست دادم میشه لینک کانال اینا رو برای منم بفرستید تا اونجا هم عضو بشم و سخنان شما و دوستان استفاده کنم مرسی

دوستای عزیزم من با خرید سکه پارسیان از تارا و اسنپ پی و دیجیکالا واقعا راضی هستم ☺️هرچند ممکنه یکم گ ...

دوست عزیز اسنپ پی بهم ۲تومن اعتبار داده بود منم از این فرصت استفاده کردم یه سکه پارسیان ماربر ۱۵۰ سوتی گرفتم از اسنپ فقط نمیدونم امکان داره تقلبی باشه یا نه

الآنم دیجی پی ۳تومن بهم اعتبار داده بنظرتون سکه پارسیان امین زر بگیرم معتبره یا احتمال تقلبی بودنش هست

سلام دوستان عزیزم یک نظر خواهی از دوستان میخوام شنیدم از چند نفری میگن سال دیگه ملک از رکود در میاد ...

سلام عزیزم 

منم بر حسب اطلاعاتی که بدست اوردم نظرمو میگم 

طلا تا پایان سال رشد خوبی داره و بعدش پول از بازار طلا خارج میشه میره سمت ملک و ملک رشد میکنه؛ امسال طلا رشد خیلی زیادی داشته و سال دیگه طلا نهایتا بتونه ۴۰ درصد سود بده( میگن طلا وارد رکود میشه منظورشون اینه ، نه اینکه هیچ رشدی نکنه ) .....

از طرفی ، الان قیمت ملک پایین و فروشنده زیاد و قدرت چانه زنی خیلییی بالاست و میتونیدحتی زیر قیمت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید ... و تا پایان سال ، ملک کم کم رشد خودش داره( نه اینکه هیچ رشد قیمتی نداشته باشه) و هم اینکه طلا پایین میاد و فروشنده هم به تبع کم میشه ... 

اگه قدرت خرید دارید ، ملک مورد نظرتون پیدا کنید و بخرید که الان بهترین موقعست تا پایان آبان میگن ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چقدررررر باهات موافقماصلا رشد فردی با خودش اعتمادبه‌نفس و درآمد بیشتر به همراه داره

دقیقا

اتفاقا چند سال پیش 500 هزار تومن دادم یه کلاس شرکت کردم و بعد چند جلسه احساس کردم پولم هدر رفت و حتی خواستم پول و پس بگیرم که نشد.ولی امسال دوباره دارم گوش میدم جلسات کلاس و احساس میکنم مخاطبش منم و خیلی تو روابط با دیگران داره کمک می‌کنه.کنار پس انداز واسه این چیزا هم سرمایه گذاری کنیم خوبه.

سلام دوستای گلم.وسط این همه پس انداز طلایی( که انشاالله صد برابر بشه واسه همه تون) یه کم هم به فکر ر ...

عزیزم اعتبار ۲ تومنی دیجی پی بخام طلا ی دیجیتال بگیرم چقدر کسر میشه ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم