2777
2789
طلا رو برای چی خریدید پس؟ طلا رو می تونید جایگزین کنید من برای خونه اول با اینکه تازه عروس بودم از ع ...

آخه ما دوتا خونه و دوتا ماشین و یه زمین بجز این خونه داریم.

منم اولین بارم نیست طلا میفروشم،دودلم میگم بسه پیشرفت.

بچه هام خودشون تلاش کنن،چرا من از طلاهام بگذرم.

اکثرا نو و شیکن.

یه ارث دومیلیاردی هم بهم میرسه،میگم صبر کنم اون نقد شه،اون ارزش داره واسش طلا بفروشم.

نمیدونم مردد موندم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
آخه ما دوتا خونه و دوتا ماشین و یه زمین بجز این خونه داریم.منم اولین بارم نیست طلا میفروشم،دودلم میگ ...

به نظر من که پس بزار فعلا طلاهات باشه هم لذتش ببر همم طلا هم که همیشه در حال پیشرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمهای گل.من دیروز یه سررفتم طلافروشی ،طلای نوگرمی ۱۲خرده ایی ودست دوم هم ۱۰ونهصدتومان بودش.نم ...

وااا چقدر بی انصافن....همیشه موقع خرید قیمت طلا رو اول رو گوشی تون چک‌کنبد با طلافروشی اختلاف نداشته باشه

عزیزم سلام . ببخشید من امروز اومدم جز گروه . تارا چی هست ؟

سلام ناناز عزیز

خیلی خوش آمدید

تارا یک اپلیکیشن هست که به ما اعتبار‌میده

از ۵۰۰تومن‌به‌ بالا

میتونیم از فروشگاه های مختلف باهاش‌خرید‌کنیم

و در ۲ قسط، اون مبلغ رو برگردونیم

لحظه خرید لازم نیست پرداخت داشته باشید.

قسط اول ماه بعد 

و قسط دوم ماه بعدترش باید داده بشه.

سود هم نمیگیرن.

برای اینکه این اعتبار بالا بره، باید قسط ها رو به موقع پرداخت کرد.

اوایل من وسایل خونه رو باهاش می‌خرم

کمی که بیشتر شد میبرم سمت طلا به امید خدا

آخه ما دوتا خونه و دوتا ماشین و یه زمین بجز این خونه داریم.منم اولین بارم نیست طلا میفروشم،دودلم میگ ...

نه طلا رو نفروش برا خونه ای که فقط سرمایه شما یا به عبارتی خونه دوم شماست ....همون ۲۲۰ رهن بده انشالله تا موقع فصل جابجایی........خیلی هم خوب رهن کردن من خونه طبقه اول که ۱۴۰۰ خریدیم ۲۰۰ رهن کردن 

سلام دوست عزیز حتما راه دوم بهترین راه هست اینکه طلا بفروشی وخونه تون رو به جای بهتر انتقال بدید این خودش یک سرمایه گذاری هست که در دراز مدت به امید خدا نتیجه اش رو خواهید دید

سلام به همگی . من از امروز به گروه شما اومدم . هیچی هم بلد نیستم . همیشه هم بدهکارم و همه همه همه طل ...

حتما سرچ کن «گزیده مطالب تاپیک مدیریت مخارج نی نی سایت»

از اول شروع کن خوندن.

اونجا مطالب مهم گذاشته شده

البته من صفحه جدید رو نخوندم به نظر من هم اصلا طلا هاتو نفروش وازش استفاده کن ولذتش روببر بالاخره زینت وطلا هم برای خانوم واجبه وانرژی بخشه من خودم اگه خونه ی خوب وموقعیت شما رو داشتم اصلا طلا هامو نمیفروختم چونکه وقتی مهمونی بدون طلا بری انگار یچیزیت کمه بخدا من که الان اصلا طلا ندارم خجالت میکشم برم مهمونی من خیلی طلا دوست دارم بهم خیلی میاد بخدا😢😁

چون گفتی چند دفعه گفتم حتما مهندسیمنم دوسال پیش شرکت کردم ازمون هاش خداروشکر دفعه دوم قبول شدم۱۶نرما ...

آفرین به هوشت آره عزیزم البته مابقی قبول شدم منم بار دوم الان طراحی دارم این قول مرحله آخره 😅

فکر کنم ۹۰تومن باشه اگه حالا باز برسم بهش اون نشه ۱۰۰وخورده ای والا دیگه شب بخوابی صبح پاشی به قیمته منم گوشی دوربین خوب لازمه کارمه و دیگه واقعا به نظرم وقتشه عوض کنم چون انقد خوب نگه میدارم وسیله هامو خراب نمیشن