2777
2789
سلام به همگی . من از امروز به گروه شما اومدم . هیچی هم بلد نیستم . همیشه هم بدهکارم و همه همه همه طل ...

خوش اومدین کلی نکات اقتصادی و خانه داری اینجا یاد میگیرین تاپیک گزیده ها رو بخونین چکیده مطالب.من از این تاپیک کلی انگیزه گرفتم.

عزیزم سلام . ببخشید من امروز اومدم جز گروه . تارا چی هست ؟

سلام خوش امدین❤️

خب تارا یک اپلیکیشن که به شما اعتبار میده برای خرید حضوری یا غیر حضوری از فروشگاه های تحت پوشش خودش

به این صورت هست که شما برنامه رو ریخته باز میکنید درخواست اعتبار میکنید اعتبار سنجی میشید و اگر خوش حساب باشید طبق اعتبار بانک مرکزی به شما اعتبار تعلق میگیره برای مثال به من اولین اعتبار یک ملیونی داد که دوقسطه در دوماه جاری پرداخت میکنمبه مرور بعد تسویه اعتبار بیشتر میشه 

حالا این اعتبار رو شما میتونی بری افق کوروش اطرافتون خرید کنی بارکد تو برنامه رو نشون بدی و خریدتو حساب کنی با اعتبارو تمام بعدش قسط میدی برای وقتایی که میخواید خرید کنید اما هزینه رو ندارید خوبه

یا میتونید سکه ‌پارسیان بخرید و چندروز بعد پست میشه براتون ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ده سال پیش من همچین مدل خونریزی داشتم مثل جنازه میافتادم، سویق عدس میخوردم خونریزیم کمتر میشد، ...

چه جوری مصرف کردید؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عصر همگی بخیر 

دوستانی که فرمودن تاپیک بزنم چشم ولی باید از خودتون کمک بگیرم چون نمی‌خوام خارج این تاپیک کسی سوالی بپرسه چون گفتم نه واقعا تخصصی  دارم نه در مورد همه مشکلات اطلاع دارم فقط اطلاعاتی که دارم و تجربه هام رو میتونم به اشتراک بزارم با دوستان عزیز..فقط الان فرصت ندارم شب ان شاالله به گروه سر میزنم🌹

عزیزم رحم عضوی هست که حتما باید گرم بمونه و همون سرد بودن رحمتون باعثش هست شما سردی تو بدنتون غلبه ک ...

عالیه چیزهایی که عنوان میکنید🤌🏻

برای سلامتی هست و چی از سلامتی مهم تره🫀🤍

خودش یه نوع پس اندازه✨

سلام خانمهای گل.من دیروز یه سررفتم طلافروشی ،طلای نوگرمی ۱۲خرده ایی ودست دوم هم ۱۰ونهصدتومان بودش.نمیدونم خودشون به میلشون گرون کردن یاکلااینجوری شده؟پیش شماهم اینطوری هستش؟

خب کارهایی که من انجام دادم این چندروز🌸

از باسلام ۳بسته کاغذ a4 سفارش دادم اومد کیفیتش خوبه دیگه از چندتا خریدن راحت شدم تا یک سال کافیمه❤️

لوازم تحریر زیاد خریدم چون درس میخونم دیگه استفادم میشه هرروزم که گرونتر میشه کلی خودکار رنگی و ماژیک ودفتر پوشه  و…❤️

پاسپورتم تمدید کردم ۱/۱۰۰شد❤️

حبوبات لوبیا و عدس لپه و…چند کیلو خریدم همه رو ریختم تو بطری های آب معدنی که حشره نزنه و بمونه طولانی مدت❤️

۱۳کیلو پیاز خریدم 😅بادستگاه خورد کردم سرخ کردم ۵تاظرف شد ❤️بگو دختر تو آخه شوهر داری تو مگه غذا درست میکنی همیشه هم رژیمی پیازت چیه😅(اینا تاثیر اینجاس روم تاثیر گذاشته)❤️روغنشم صافی زدم تو غذا بریزم خیلی خوشمزه میشه روغن پیاز

روفرشی و پتو شستم❤️

بازم آجیل خریدم که پروتیین بار درست کنم پست معصومه جون خوندم گفتن آجیل شکسته خریدن کاش شهرما هم داشت چون درنهایت باید با دستگاه خورد کنم که بشه پروتیین بار اگه بود خوب میشد ❤️

یه تومن اعتبار تارا دارم مجدد میخوام پارسیان بخرم یکم اصلاح بخوره میخرم❤️

نیم بوت هامو واکس زدم ❤️

شامم تا ۹میخورم که وزنم بالا نره خلاصه زیبایی وسلامتی در کنار پس انداز مهمه❤️

تصمیم گرفتم سرخکن بدون روغنمو دربیاریم از جعبه استفاده کنم دنیا دو روزه حالا بعد فوقش یکی دیگه میخرم❤️

ماشینم لنت میخواد باید به فکرخرید باشم همین یکی دوروز

همیشه تو کابینت نگاه میکنم هرچی که تاریخش زودتر تموم میشه ردیف جلوتر میزارم چون زیاد وسیله میخرم❤️ 

دیشب عدس پلو درست کردم اومدم واسه مایه نصف چرخکرده نصف سویا رو خیس دادم با دستگاه خورد کردم مخلوط کردم عالی شده بود اصن معلوم نبود سویا توش داره هم گوشت هم سویا اما اینجوری یکم در حد خودم میتونم که صرفه جویی کنم اون نصفه دیگه مونده چرخکرده رو بزارم یه وعده دیگه❤️درسته بااین چیزا پولدار نمیشیم وخیلی زمان میخواد تا اینجوری قطره قطره جمع بشه اما خب برای رسیدن به ۱۰۰ ۱۰باشیم بهتره تا ۰ 

از حموم که میام به پاهام وازلین میزنم جوراب میپوشم بمونه تاصبح نرم نرم میشه 

دیگه برم سراغ درس خوندن

❤️❤️❤️❤️❤️

سلام بچه ها با اعتبار تارا پارسیان بگیرم تو ۳ قسط باید بدم سکه رو ۳میلیون گرونتر میده پارسیان ۱گرمی ...

پارسیان ۱ گرمی ۱۳۶۰۰

شمش ۱گرمی۱۳۲۰۰ میده شمش بهتر نیست ۴۰۰ کمتره؟

خب کارهایی که من انجام دادم این چندروز🌸از باسلام ۳بسته کاغذ a4 سفارش دادم اومد کیفیتش خوبه دیگه از ...

تو ویپادم ۳۰تومن گذاشتم بمونه تا سکه جمع شه بتونم تاچندماه دیگه وام ۵۰تومنی بگیرم گوشی مورد علاقمو بخرم بعد چندسال سختی و پس انداز حقمه الان گوشی به روز دستم باشه❤️خداکنه ویپاد طرح دوبرابری سکه بزاره عالی میشه تاقبل عید میخرم گوشیمو

دوستام که دوره قبلی بامن آزمون داشتن قبول نشدن دیگه اینسری شرکت نکردن اما مگه من بیخیال میشم😅من عضو تاپیک مدیریت اقتصادیم 😅به قول معصومه جون بخواه بشو صدبارم شده آزمون میدم تاقبول شم چون باید درآمدم بیشترشه که چندسال دیگه خونه داشته باشم 

دیگه میرم شبتون بخیر عزیزان❤️